orjinal jarz soketi al, kalitesizler ısınma yapar,bataryaya zarar verir, pc telefonu görmez, microfondan iyi ses gitmez.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi6 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (1534. sayfa)
-
-
Arkadaşlar gcam nerden nasıl yükleyebilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hafta sonu benim çocuk telefona bir sürü oyun yüklemiş. tabi aralarından sanırım biri sıkıntılı-virüs içeren bir oyundu ve dün sabah Önce fibabank sonrada Teb bankası aradı.
Güvenlik birimleri, her ikiside aynı şeyi hemen hemen söyledi. Telefonunuzda güvenlik açığı var, telefoncuya vs baktırın, sıfırlayın gibi...
Neyse, dün akşam yedeklerimi aldım ve fabrika ayarı yaptım. Birkaç önemli uygulama hariiç birşey kurmadım. Telefon uçuyor maşallah :) 2 senede şişmiş android. Format sonrası anladımki meğerse telefon can çekişiyormuş :) Eski telefonlarımı 6 ayda bir yedekleyip sıfırlardım. buna hiç yapmadım.
-
WhatsApp arama kaydetme için kullandığınız uygulama var mıydı?
Normal aramaları xiaomi otomatik kaydediyor ama WhatsApp içinde lazım oluyor.
-
Uzun yıllar süren birlikteliğimiz çok severekte olsa bitmek üzere.
Ekranı yaramaz kızım kırdı (ön cam ve arka kapak), ses ahize kronik sorunu vardı ve tabiki pil yüzde 60 ta bile olsa kapanıyor
Tamire versem mi , benzer bir model mi alsam karar vermekte zorlanıyorum. Bu telefona yakın 6 GB ram, 128 GB hafıza ve en önemlisi bu boyutta telefon önerisi var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S21
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpolat_28 -- 19 Haziran 2022; 2:3:48 >
asus zenfone 8 var
sizi bilmem ama ben los 18.1 + gcam le gayet mutluyum. mi6 ile uzun sure daha devam ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 11 Temmuz 2022; 7:6:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aosp ile mutluyum ben de tavsiye ederim ama güncelleme durdu
lineage os da guncellemeler devam ediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 13 Temmuz 2022; 15:39:40 >
Aynen takip ediyorum ama nfc ödemede sorun yaşamıştım, uzun zamandır aosp deyim. Yakın zamanda bir güncelleme gelmezse deneyeceğim
Cihazıma lineage os yükledim ama twrp yok oldu ben mi yapamadım acaba yardımcı olabilir misiniz?
-
Selam arkadaşım ben de yükledim lineage os ekran görüntüsü nasıl alınıyor bulamadım yardımcı olabilir misin?
-
@cosberq recovery guncelleme secenegi aktif ise lineage nin kendi recovery menusu yuklenir. ayarlardan kapatman lazim. ekran görüntüsü icin ses kisma+guc tuslarina ayni anda basabilirsin veya guc tusuna uzun basarak ustte cikan sekmeden ekran görüntüsü alabilirsin
Cevabın için teşekkür ederim twrp zaten gitmiş lineage os un kendi kurtarma menüsü var güncellemeyi kapatsam bu saatten sonra birşey ifade eder mi veya tekrar normal twrp yi kuabilir miyim denedim yapamadım.
-
İphone 13 mini almama rağmen bu efsaneden vazgeçmek çok zormuş.
Satmaya kıyamadım, kenarda duruyor
-
fastboot ile tekrardan twrp yukleyebilirsin problem olmaz
Birkaç twrp denedim ama olmadı senin önerebileceğin uyumlu twrp var mı?
-
twrp nin resmi sitesinden en guncel surumu indirebilirsin
https://dl.twrp.me/sagit/
teşekkürler deneyeceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X