Arkadaşlar miu global 11.0.6 ve android 9 kullanıyorum. telefonu bastan kurmak sıfırlamak istiyorum miu12.5 ve android 11 için ne yapmalıyom bootkili açılması için 168 saat beklenmeli mi? |
Xiaomi Mi6 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (1536. sayfa)
-
-
Deneyimin yoksa custom rom kurmanı tavsiye etmem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce g3 e rom atmistimseneler once
bootloader kilidi için mecbur verilen saati bekleyeceksin
-
Merhaba arkadaşlar ben de mi6'mı 2018 Mart ayında almıştım telefondan halen memnunum. Yalnızca batarya artık 3 - 3:30 ekran saati süre vermeye başladı. Deji batarya ile değiştirmeye değer mi 5 saatin üzerinde süre alabilir miyim?
Birde lineageos kullanıp normal miui romlara göre daha çok memnun olan arkadaşlar var mı?
-
selam arkadaşlar yeni bir şarj aleti almak istiyorum tavsiye var mı ? bir de geçen arkadaşımın telefonunun şarjıyla şarj ettim normalde fastly charging yazarken onda rapidly şarj yazdı şaşırdım o daha hızlı şarj etti yani yeni şarj aletleri daha hızlı şarj etme özelliğine sahip bilginize.
-
Deji ile değiştirmeni tavsiye ederim 3 4 gün önce taktırdım memnunum. Daha önce aliexpressten kendim getirtmistim ondan pek memnun kalmadim. Kadıköy'de dejinin kendi mağazasında batarya+iscilik dahil 350₺ tuttu.
Hızlı şarj özelliği var mı, yani batarya hızlı şarjı destekliyor mu ve ekran süresi nasıl ilk izlenimlerinize göre
Hızlı şarj destekli. Normal kullanımda 1 kere orta yoğun kullanimda 2 kere şarja takiyorum götürüyor beni.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bizim efsane Mi6'mızın boyutlarında tam ekran bir telefon var mı? Hala taş gibi ama güncelliğini yitirdi. Şimdiki telefonlar kürek gibi Mi6 alternatifi ne olabilir?
-
iPhone telefonlar var ya da Samsung s22 de mi6 boyutunda olabilir, görmedim ama bir yerde okumuştum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 23 Ağustos 2022; 17:12:32 >
Boyut olarak en yakın s22
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpolat_28 -- 24 Ağustos 2022; 2:1:50 >
Mi 11T 8-128 aldım 6250'ye, yurtdışından getiren bir kişiden.
Telefon için çok para çıkmaya gerek duymadım. Ekonomi durumu, kur belli. Eskiden olsa en kalitesini alıp uzun kullanmak isterdim fakat bu da iş görecek sanırım. Diğerlerinde kayıt durumları daha belli değil.
Bunda çift sim kayıtlı olacak. Güncelleme kapalı gelecek. Sıfırlama ve güncellemede sıfırlanır kayıt. 5 seneden sonra mi6 ile yavaş yavaş vedalaşacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 1 Eylül 2022; 9:17:50 > -
Ekrani saglam arizali mi6 ariyorum. Olan var midir
Hocam güncelleme olmayan cihazı uzun yıllar donmadan, kasmadan nasıl kullanabileceksiniz? Eğer bir çözümünüz varsa aydınlatırsanız sevinirim.
Ürünü bugün teslim aldım. Tam bakmadım iş olduğundan. Daha aktarmam lazım bilgileri vs. Fakat güzel cihazmış.
Şu an kayıt işlemi nasıl yapıldı bilmiyorum, fakat ileride kalıcı tamir illa çıkar. Çıkmasa da sıfırlama, ya da çok farklı bir sürüm güncellemede tekrar yazılır. Az çok anlıyorum bu işlerden. Yapamayacak olsam da satın aldığım kişinin güvenilir yazılımcıları var, gönderilir, ya da uzaktan yardım ile çözülür bence.
Güncelleme alması aslında yeri geliyor kasmalara donmalara sebebiyet veriyor. Güncelleme çok önemli değil bence aşırı bir sorun yoksa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 27 Ağustos 2022; 1:19:43 >
2020 Şubat ayında aldığım deji batarya son iki aydır gün boyu dayanmaz oldu. Accubattery yükleyip durumuna baktım, batarya kapasitesi %66 çıktı. Yine 2,5 sene iyi dayanmış. Diğer Çin malları 1 sene gitmez tahminimce. Şimdi woyax marka sipariş verdim müsait bi ara değişim yapacağım
-
Performansı nasıl hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X