Merhaba, 5 yıllık mi6 kullanıcısıyım. Telefonumu artık değiştirmek istiyorum. Xiaomi telefonlara baktım ama 128 GB olan model o kadar fazla ki bu ayarda bir telefon için ne tavsiye edersiniz ? Telefondan oyun oynamıyorum. Foto ve video çekim yapıyorum. Uzun sarj süresi ve kısa sarj olma süresi olsa harika olur zira artık mi6 1 günde sarjı bitmekte |
Xiaomi Mi6 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (1537. sayfa)
-
-
Güncelleme olaylarına bak ve TR Note 10pro ' yu takibe al.
( ben ocak 2022 5.800 TL HB den aldim ) Sanırım 2021 ülkemize girişi 3.750 TL idi.
Paran varsa önceliğim Samsung olsun sonra xiaomi 3/5 model dolu piyasa. Tabi nereden ve hangi cihazı alacağına bağlı F/P olmasi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Woyax batarya değişimi sonrası bluetooth üzerinden hoparlör veya kulaklığa bağlanıyor ancak çalışmıyor. Bağlantıda sorun yok, dosya gönderimi sağlıklı şekilde oluyor ancak medya dosyaları çalışmıyor. Hatta video ve müzikler sürekli başlat-durdur şeklinde oynatılıyor ama hiç ses alamıyorum ve videolar çok yavaşlıyor.
Ne yanlış gitmiş olabilir? Başına böyle bir durum gelen oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astennu -- 3 Eylül 2022; 21:5:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar geçen günlerde can sıkıntısından telefonun bazı ayarlarını oynadım şuan Whatsapp olsun hotmailim olsun gelen mesajların PDF eklerini dosyalarını açamıyorum
There is no printer connected to your account, please add one. Hatası veriyor nasıl düzeltebiliriz
08006212226 nolu xiaomi destek hattını aradım sorunu çözdüler. tlf alalı 5 sene olmuş ama hala desteklerini çekmiyorlar. Güncelleme desteklerini çekmeselerdi şu zamanın orta sekment tlflarına taş çıkartan tlf tşkler. xiaomi
-
Ne sorunu oldu, nasıl yardımcı oldular
Güncelleme gelmemesi daha iyi, her güncellemede farklı farklı sorunlar çıkıyor. Farklı rom kullanmak en iyisi.
Mail imdeki ve sosyal medyadan gelen dosyaları açmıyordu. Sonra bir gün iş yerinde ( bin metrekare) TLF nu kaybettim telefonumu bul özelliği ile tlf nu bulabildim
Cahilliğimi maruz görün arkadaşlar oğlum okulda kullana bilmesi için mi band6 istiyor bu akıllı saat i oğlum okulda tlf falan olmadan kullana bilirmi telefonla sadece eşleştirsek yeterli oluyormu saat i falan takip etmesi için
Telefonla saat Bluetooth ile eşleşiyor. Telefon olmayınca bildirim vs alamaz
Diğer türlü özelliklerine kullana biliriz dimi
Bluetooth bağlantısına ihtiyaç duymayan özellikleri kullanılabilir.
Ben Mi 11T aldım YD. Mi6 yeğene hediye verdim. Mi6 bataryasını değiştirmek istiyorum. Kullandığınız batarya markalarından hangisini tavsiye edersiniz? Genelde deji deniyor. Sağlam satıcı için adres rica edebilir miyim. Son aldığınız batarya fiyat ve adresini de rica edebilirim. Bir de ben de silikon yapıştırıcı var. Daha önce telefonu açtığım zamanlarda Zhanlida T7000 ile yapıştırdım. Geceden T7000 sıkıyorum. Kağıdın arasına bırakıyorum. Sonra yatağın altı gibi sıkıştıracak bir yere koyup, sabaha kadar kurumasını bekliyorum. Sabah fazlalıkları çıkartıp temizliyorum. Siz neden telefoncuya bırakıyorsunuz? Onlar daha iyi mi kapatıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 8 Ekim 2022; 12:31:20 > -
Kendi sitesi mevcut deji.com.tr
Bu telefon için şu an alınabilecek tek batarya gibi bişey. Ben de yapıştırıcı olmadığı için telefoncuya veriyorum. Paket lastiği ile 2 saat alttan üstten sıkıca tutturun yeterli.
Yeni telefonu güle güle kullanın
Yorumlar genelde 3-5 ay sonra performansının çok düştüğü yönünde.
Siz böyle bişeyle karşılaştınız mı? İlk aylarda herkes süper demiş ama ilerleyen aylarda yapılan editlerde hemen hepsi performansın orjinal bataryaya göre çok kısa sürede çok kötü duruma geldiğinden bahsetmiş.
-
Voyax tercih ettim bakalım nasıl. 275 TL kendi sitesinde indirim ile birlikte aldım.
-
-
Aynen hocam, ben de görmüştüm. Firma aynı deji ile. Hatta deji ile alakalı sıkıntılar da mevcut. Fakat orijinali gibi olmayacağı kesin. Artık şansımı deneyeceğim. Bir daha ona göre alışveriş yaparız tabi.
-
ilk aldığım dejiyi 2 sene civarı kullandım, önceki sayfalarda tam süresini yazmıştım.
şimdi de voyax aldım yine iyi gidiyor.
bu telefona piyasadan alacağın her türlü batarya bu markadan kötü olacaktır emin ol.
aliexpress üzerinden alma imkanın varsa bir ihtimal orjinale yakın ürün bulma şansı olabilir.
-
Benim derdim rom muş hocam.
Yeni rom berbat şarj yiyodu. Eskiye döndüm rahat ettim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X