< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi6 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (1535. sayfa)
-
-
One plus 9r düşünüyorum. Mi6 ile 5 sene oldu, kamera olarak ve batarya durumları biraz geride kalmaya başladı. Ne telefon düşünüyorsunuz değiştirmek isteyenler? Xiaomi telefonlar olarak, one plus 9r a yakın telefonlar çok para. Yine yurt dışından getirenden düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 31 Temmuz 2022; 9:14:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yurtdışı oneplus lara bi ton para vermektense yurtiçi samsung almak daha mantıklı geliyor bana.
Hiç samsung kullanmadım. Hangi modeli misal? One plus gibi telefonları var mı?
Gaziantepe geldim
Hava 40 derecelerde, kuru sıcak.
Telefonun arka kapağı hafif hafif aralanmış. Buna özel yapıştırıcı ne kullanılır?
Hala zirveye oynuyor
T7000 kusursuz yapistiriyor. gece uygulayip sabaha kadar beklemeyi tavsiye ederim
T7000 TUTKAL CEP TELEFONU LCD EKRAN YAPIŞTIRICI 15ML-50ML-110ML 58,78 TL yerine 48,78 TL
Ben 2-3 kez açtım telefonu, t7000 kullandım. Sıkıntı çıkarmadı. Akşamdan sürdüm. 2 kağıdın arasına koydum telefonu. Sonra yatağın altına koydum. Sabah sıkıntısız yapışmış.
S21 serisi olabilir
4 yıldır kullanıyorum bir kere teklemedi mubarek
Xiaomi telefon modeli olarak ne önerirsiniz peki?
-
Bende ilk Türkiye'ye geldiği günden beri kullanıyorum. Hala performans olarak sorunsuz çalışsa da ne yazık ki artık bataryası ve ekranı sorun yaratmaya başladı . Şarj olarak günü zor çıkarsa da esas sorun ekran ne yazık ki ekranın sağ tarafına tıkladığımda farklı farklı yerlere tıklayıp kendi kendine işlemler yapıp mesajlar gönderme moduna geldi ne yazık ki . Telefonun en güzel özelliği olan ekran boyutunu yeni telefonlarda bulamamak da yeni alacak telefon bulamama sebep oluyor.
-
Arkadaşlar MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom rom kullanmaktayım. Nisan ayı civarı telefona rom u baştan kurdum. Hafızası şişmeye başlamıştı. Aslında fotoğraflar, videolar, diğer klasörlere bakınca gerçek değeri vermiyordu bilgisayara bağladığımda. Şu anda durum aynı. Bilgisayara kablo ile bağlayıp, dahili bellek içinde tüm klasörleri seçtiğimde 15GB görüyorum. Fakat 51.4GB toplam alan, 20GB boş alan görünüyor şu an. 50-15=35GB boş olması lazım, fakat 20GB kayıp. Neden böyle görünüyor olabilir? Toplamda 64GB, hadi o kısmı sistem kullandığından 51GB görünüyor diyelim. Formatta mı hata yaptım acaba?
-
Hocam xiaomi nin artık en pahalı modelini bile öneremiyorum ama illa xiaomi olsun derseniz sadece MI serisinden bir tercih yapmanızı tavsiye edebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpolat_28 -- 2 Ağustos 2022; 2:1:49 >
Keske mi 6 boyutlarda yeni bir cihaz cıkarsa büyük tel kullanmayı sevmiyorum. Aslında güncelleme yapsa bile bu telefon bozulmadıgı sürece 3 4 sene daha rahat cıkartır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hafıza, kamera sorunu olmasa makine hala iş görüyor. Ben de büyük cihaz istemiyorum açıkçası. Bir de şu an piyasa bir tuhaf olmuş. Bir sürü para döküyorsun fakat amiral katili cihazlar kalmamış. Bilerek yapılıyor sanırım artık. Kendilerini bir birlerine kırdırmamak için anlaşma yaptılar sanırım.
One plus 9r yurtdışı ve s21 fe faturalı arasında kaldım. Fakat s21 şu an çok para. Kampanya filan bekleyeceğim sanırım.
Hiç samsung almadım. İlk olacak. Bilindik marka ve yurt dışı plakalı cihazlar arasında fark kalmamış. Kur farkı mahvetti biraz da. Mi6 aldığımızda resmen iphone katiliydi zamanının.
Yaklaşık 3 gündür telefonlara baktıktan sonra Mi 6 hala rahatlıkla kullanılabilir bir telefon ama sorunsuz olursa. Ne yazık ki benimki sorunlu 10.000 TL ye kadar önerebiliceğiniz telefon var mı ?
-
Samsung s21 fe 256 GB / 8 GB olan
yada
mi 11 t
Bu ikili arasında kaldım bende çok sevdiğim mi6 yi değişiklik yapacağım. Uygun fırsat bulabilirsek.
ben şahsen direkt s21 e baktım o aklıma yattı ama onda da hızlı şarj W değeri o kadar düşük ki şuan çıkan Çin bazlı firmaların çıkardığı w değerleri insanı arada bırakıyor.
-
Xiaomi 11t pro 12-256 plakasız 9150. Sizce değer mi? One plus 10r ile arasında kaldım. Ne dersiniz? 5 senedir mi6 dayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X