|
Xiaomi'nin elektrikli otomobili Çin'den İstanbul'a 10 bin km yol yaptı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Batarya ömrünün yarısı gitti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
160.000 km 8 yıl garanti veriyorlar zaten yarısı 80.000 km oluyor. 1/16 sı garantiden gitmiş, 160.000 den fazla gidiyor batarya.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üfff iki gözüm hemen köpüklemiş. Helal lan adamın dibi. Harbi güzel araç acayip yükseliyorum bu araca. Gelse de kurcalasak.
Görüntüsü bile müthiş.
Benim gibi dizel aşığına bile göz kırpıyor alet :) :)
-
şayominin telefonunda bile zibilyon tane sorun yaşadım, pili ikide bir şişti, anakartı yandı... acaba arabası zamanla nasıl bir performans sergileyecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
YouTube kanalı sahibi bir aile...
Çin'den geliyor...
Çin'de YouTube?
Onun haricinde güzel araç abi.
-
Çinli araba üreticileri bu ara bize taktı ama hayırlısı bakalım
Çin ile iyi geçinirsek, Çin'in Avrupaya açılan gümrük kapısı olabiliriz bence.
Fırsatı iyi değerlendirmek gerek.
Uzun yol gidilmez diyenlere sağlam kapak gelmiş yalnız. Öyle böyle değil, fisler gibi kitlenmiş.
-
uzun yol gidilmez degil, keyifle gidilmez, rezil olmak istiyorsan hobi olarak git tabi, tutan yok :)
-
AliExpress'ten söylediğim Xiaomi araba siparişim İstanbul'a gelmiş.
-
30 yıldır otomotiv piyasasında ilk kez freni patlayan bir arayala uzun yol büyük cesaret.taksi olarak bile binmeyeceğim araba. xiaomi bildiği işi, masaj aleti, temizlik robotu, elektrikli scooter, telefon şarjı falan yapsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 12 Temmuz 2024; 9:47:4 > -
Güzel reklam..
İyi reklam yaptılar, pratikte ne durumda acaba kullanıcı yorumlarını merak ediyorum şahsen. Byd yerine tercih edilebilir mi mesela
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 12 Temmuz 2024; 12:49:29 >
400km yol yapar 130 140 süratle.
Dolması 20 30 dakika sürüyor
Neye rezil oluyorsun?
Bilgin yok fikrin var
Tabi dönüşte de patlayacak diyorlar
haha :) tanimadiginiz bilmediginiz kisiler hakkinda pesin hukumlu olmaya devam edin, ucuncu elektrikli arabami kullaniyorum. Siz kacinci elektrikli aracinizi kullaniyorsunuz ?
simdi uzun uzun sarj suresinin gercek hayatta nasil oldugunu, istasyonlarin hic iddia ettikleri gucu veremedigini, bozuk istasyonlari, kuyruklari anlatsam, hatta katalogdaki menzilin gercek hayatta olmadigni anlatsam siz fanatikliginizden de cahiilliginizden de vazgecer misiniz ? yani bosuna yormayin :)
sponsorlu olunca dunya turuna cikilir tabi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inzfatih -- 12 Temmuz 2024; 17:36:11 > -
Test
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ailede 1 Tesla 1 togg var,neden biz yaşamıyoruz adana gibi yerde bu sorunları?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Çin ile iyi geçinirsek, Çin'in Avrupaya açılan gümrük kapısı olabiliriz bence.
Fırsatı iyi değerlendirmek gerek. |
Üfff iki gözüm hemen köpüklemiş. Helal lan adamın dibi. Harbi güzel araç acayip yükseliyorum bu araca. Gelse de kurcalasak.
|
uzun yol gidilmez degil, keyifle gidilmez, rezil olmak istiyorsan hobi olarak git tabi, tutan yok :)
|
Benzer içerikler
- tiktok keşfet saatleri
- wechat qr code
- ses yükseltme programı
- snapchat para kazanma
- tiktok piyasa değeri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X