Şimdi Ara

Xiaomi powerbank (semers)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaominin 16000 mah lık powerbank ini almayı düşünüyorum. Kullanan var mı? Birde bunu semers ten almayı düşünüyorum. Sıkıntı yaşar mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen hafta kuzenimle birlikte hepsiburada.com dan semers adlı kullanıcıdan 2 adet 10400 lük modelini aldık ve malesef ikiside sahte ürün çıktı.
    Malesef Xiaomi ürünlerini alırken ince eleyip sık dokumak gerekiyor diye düşünüyorum.
  • VaHjEt kullanıcısına yanıt
    N11 den semers ten satın aldım. Orjinal geldi semersten aldığınıza emin misiniz ? Öyleyse iade talebinde bulundunuz mu ?

• Kesinlikle eminim. Hatta 1 tanesi kesinlikle kullanılmış ve kasada açıklar vardı. Elimde orjinal 1 adet daha önceden aldığım 10400 lük var onunla yan yana koyduğunuzda dahi direk anlaşılıyor aradaki farklar ki zaten sitesinden kod ile kontrol ettiğimde 1. ürünün kodunu dahi site tanımlayamdı diğerininki ise daha önce 12 kez girilmiş olarak gözüküyordu.

İade talebinde bulunduk ürünleri geri gönderdik şuan onay aşamasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaHjEt -- 1 Ağustos 2016; 18:18:33 >
  • VaHjEt kullanıcısına yanıt
    Ben yorumlara bakarak almıştım herkes orjinal diyordu. Geldiğinde testlerini yaptım. Orjinaldi sizinki niye öyle oldu ki acaba. Neyse umarım düzeltilir.

• Teşekkürler. Sizdeiyi günlerde kullanın ürününüzü.

Bizde kuzenimle çok araştırdık, özellikle samers satıcısının ürünlerinin orjinal olduğuna dair birçok farklı platformda yorum okuduk ve hespsiburada güvencesinide ekleyerek düşünmeden aldık fakat sonuç malesef bahsettiğimiz gibi her iki üründe de aynı sorun olunca insanın midesi bulanıyor. Malum elekronik piyasasında sahte ürünler almış başını gidiyor..
  • Bu 16.000 lik olan için 2 adet çıkış var birisi daha mı hızlı şarj ediyor? Nıte 5 telefonumu çok yavaş şaej edebiliyorum ne ile alakalıdır yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 3 Ağustos 2016; 18:58:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XİAOMİ REDMİ SERİSİ....
    3 yıl önce açıldı
    Samsung powerbank cakmami?
    7 yıl önce açıldı
    Redmi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    Evet 2 tane var. Biri 1a diğeri 2a deneme yanılma ile hangisinin 2a olduğunu bulabilirsin

• Yanında tazmaması ilginç değil mi? Ayrıca hızlı şarj özelliği yokmudur bunun?

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    İlginç biraz evet. 2a lık hızlı eder zaten. Normal şarhj aletleri 1.8a civarında.

• 2 amper çıkış note 5 ile hiç hızlı şarj etmeyecektir, 2a çıkışlar ile denedim ve muhtemelen cihaz 2amp.er çekmiyor Xiaomi 10000 Pro aldım, 9v 1.67 amper ile canavar gibi şarj oluyor.

• Arkadaşlar bu satıcıdan Mayıs 2016 da ''Xiaomi MI 10000 Mah Taşınabilir Şarj Aleti '' aldım.Geçen hafta ürün arızalandı.'(' Prize taktığımda şarj olmuyor. ).

Satıcıyla irtibata geçtim.Gönderin arızasına bakalım dedi.Sonra telefon ederek ücret karşılığı onarım yapabileceğini söylendi.(25 Tl Soket değişecek ).Ürünün garantsini sorduğuma ilk 3 ay olsa değiştiriyoruz ,buna benzer geçiştirici cevaplar verdi.Gayet sakin bir cevapla ürünü göndermesini hakkımı yasal yollardan arayacağımı beyan ettim.

Oysa bu satıcı bu ürünü orjinal olduğunu iddia ederek ve 2 yıl garanti vererek satmaya devam ediyor.Alışveriş yaparken dikkat edin.

Not.: Ürünü kullandığım 6 ay süresince sıvıyla temas, hor kullanma vb.bir durum olmadı.Üzerinde çizik bile yoktur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.