Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.343
Cevap
177
Favori
936.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılan Serdar

Redmi note 6 pro 1569 tl fiyatına var metro marketlerde. Note 7 1999 dan çıksa tekrar arada 430 tl fark olacak. Değer mi acaba buna note 7 almak
    redmi note 7 ile note 6 pro arasındaki farkın çoğunluğunu işlemci ve kamera oluşturuyor sanırım. teknosa'da karşılaştırdım kendi redmi note 7 telefonum ile note 6 pro'yu, kamerası çok daha iyi redmi note 7'nin.

tercih sizin yine tabi ki. ama mesela ben note 6 pro'nun tasarımını daha çok seviyorum. bu telefon kaba geldi açıkcası bana.
  • barakus B kullanıcısına yanıt
    note 7 de 48
  • sbjk kullanıcısına yanıt
    Bu marketlerin indirimli ürün katalogları oluyor ya Orda gördüm 4-17 nisan kataloğu. Yarın gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah yeni katalogda demek o zaman note 7 beklemeye gerek yok bence

baktımda o 3 gb ram 32 gb mış o fiyata piyasa da var zaten 7 beklemeye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbjk -- 3 Nisan 2019; 22:33:32 >
  • first9 kullanıcısına yanıt
    Root yapıp Adaway yada rootsuz adguard kullanmaktan başka çareniz yok, veya farklı browserlar kendi içinde engelleyici olan.
  • first9 kullanıcısına yanıt
    Brave Browser tavsiye ederim. Chrome tabanlı, açık kaynak kodlu ve reklam engelleyicili.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6 gb ram ile ilgili bilgisi olan var mı?

• MHL desteği var mı arkadaşlar?
  • N11 de 2500 lira fiyat koymuslar şaka gibi. 2000 lira fiyatla sunulan cihaz bildigin karaborsa oldu. Hic bi yerde yok. Mavi rengini bulana helal olsun zaten

• cihazı bugun kardeşimin eline ulaşmış hb den 1800 almış olduk

göndermezler iptal ederler dedim ama şaşırtılar beni

yanlız kulaklık çıkmadı diyor kutudan alan arkadaşlar sizinkilerdemi öyle ?
  • runo kral R kullanıcısına yanıt
    Ben de 1800e aldım bugün elime geçti. 75 tl hepsiburada bonus verdi. Xiaomi telefonlardan kulaklık çıkmıyor zaten hocam.
  • Cihazı eline yeni geçen arkadaşlar 1-2 gün kullandıktan sonra. Cihaz hakkındaki görüş ve düşüncelerini eklerlerse güzel olur. Alacak insanlara yardımcı olalım pozitif veya negatif anlamda

• quote:

Orijinalden alıntı: Ancestorman

Ben de 1800e aldım bugün elime geçti. 75 tl hepsiburada bonus verdi. Xiaomi telefonlardan kulaklık çıkmıyor zaten hocam.
    Nasıl 1800 aldınız ithalat garantili mi

• tekrar stoğa ne zaman girer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~mustafa~ kullanıcısına yanıt
    Yok hocam Xiaomi Türkiye garantili. Cuma günü hepsiburadada 20-30 dakikalığına 1800 den satışa koydular. Bu konuda da paylaşılmıştı. İptal olabilir diye bekliyodum ama gönderdiler.
  • Ancestorman A kullanıcısına yanıt
    Bana niye demedin bende alırım ya beklemedeyim

• çok kısa süre 1800 tl den satıldı bir kaç arkadas almıştır anca

stok konusunda hiç bilgi yok bir kaç site bazem 2500 den 2300 den dün 2100 lere kadar inen yerler oldu ama

su an için stok ta yok bilgide yok beklemeye devam
  • Hepsiburada ön satış koymuş bir de açıklama yapmış. Yani doğal olarak 2.000 TL etmeyecek telefonu o fiyattan satmaya söz veriyorlar. Açıklamada görüldüğü üzere fiyat artsa da (artması imkansız) fiyat farkını hepsiburada karşılayacakmış.

10 Nisan 2019 tarihinde stoklarda olacaktır.

Ürün farklı bir fiyattan satışa sunulabilir. Eğer ürün daha yüksek bir fiyattan satışa sunulursa, ön sipariş veren müşteriden fiyat farkı alınmaz, ayrıca teslimatta öncelik sağlanır. Ürün daha düşük bir fiyattan satışa sunulursa, aradaki fark teslimatı takip eden 1 hafta içerisinde ön sipariş veren müşteriye ödenir.
  • Redmi note 7 tekrardan satışa açılmış
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Redmi Note 7 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-7-64-gb-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBV00000IMW2E

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.