Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 (4/64 İthalatçı Garanti) 1399TL (DİKKAT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.955
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Google'da ürün adını arayarak buldum bu ürünü fakat bu siteyi daha önce hiç görmedim, hiç alışveriş yapmadım. Fiyat makul fakat siteyi tanımadığım için fikir almak ve eğer güvenir bir firmaysa da sıcak fırsatı bildirmek için paylaşıyorum. Buyrun;
    Xiaomi Redmi Note 8 (4/64 İthalatçı Garanti) 1399TL (DİKKAT)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tr garantili 1560 a aldik gecen arkadasa firsat sicak gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmayı bilen yada daha önce alışveriş yapmış arkadaşlar varsa deneyimlerini aktarırlarsa iyi olacak benim de takip ettiğim bir ürün, ama Bpazar daha önce hiç duymadım.

• Distribütör garantililerin 1500 hata kuponlar ile daha uyguna belebilecekken neidüğü belirsiz firmalardan 1400 e alman mantıklı olmasa gerek
    Trendyol.com
    Xiaomi Redmi Note 8 64GB Siyah Cep Telefonu - ( Xiaomi Türkiye Garantili ) MINOTE864GB | Trendyol
    https://www.trendyol.com/xiaomi/redmi-note-8-64gb-siyah-cep-telefonu-xiaomi-turkiye-garantili-p-31883160?merchantId=107676

urun.n11.com
    Xiaomi Redmi Note 8 64 Gb (xiaomi Türkiye Gatantili) - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-redmi-note-8-64-gb-xiaomi-turkiye-gatantili-P395547691

• Bu telefonu Xiaomi tr garantili indirimlerle birlikte 1500 TL ye Trendyol dan oğluma aldım. Media Markt ta gezerken bu telefonu görünce fiyatına baktım ve 2299 TL olduğunu gördüm. Böyle bir fiyat farkı olması çok ilginç. Bu yüzden bu telefonla ilgili hangi fiyatı görsem beni şaşırtmaz.

• Cihaz & Fiyat takip.

• Sensör&dokunmatik problemlerinden ötürü kullanıcı kulübündeki üyeleri feryat ediyor. Dikkat edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REDMİ NOTE 10 PRO TR CİHAZI
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maceraya gerek yok

• ürünü göndercez derken 2 haftaya sonra para iadesi 2 hafta sürse falan.
    100 kişiden 1300tl toplayıp faize yatırsalar, 130bin liradan 4 haftada 900-1000tl havadan para gelir.

bir Çiftlik BAnk değil ama olsun böyle 3-5 tane site açsa en az 2-3000 faiz geliri kazanır
  • eu rom la o problem cozuluyor

• 11.11'de 1430'a xiaomi tr garantili aldım. Şuan tr garantili 1528'den satılıyor. Çek vs ile 1400-1450'ye gelir herhalde. Ben %10 farka kadar distribütör garantili farkı vermeyi normal sayarım. Bence bu fiyat gereksiz pahalı.
  • Garantisiz 1200 bu tarz sitelerde macera arayacağınıza garantisiz alın geçin...

• Bpazar yeni kurulan bir pazaryeri. N11, gittigidiyor alternatifi. Gelecekte belki forumda adı sıkça geçebilir.
  • Adı üstünde garanti. Garantisiz almak macera oluyor bu durumda 200 lira için. Şu tarz yorum yazanları garantisiz cihaz satıcısı sana tek ben miyim? 🤣 1.5 2kat fiyat farkı olacak ki anca o zaman garantisiz almak mantıklı geliyor bana.

• sincax S kullanıcısına yanıt
    O prosu olmasın?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkurt86

Bpazar yeni kurulan bir pazaryeri. N11, gittigidiyor alternatifi. Gelecekte belki forumda adı sıkça geçebilir.
    4-5 tane jump marka ayakkabı ile çakma parfüm ve saat var sitede, ne n11 i hocam?

• n11 de kupon ve bonusla 1380 e geldi tr garantili.
  • note 8 mi yoksa mi a3 mü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • exponent kullanıcısına yanıt
    Bende aynı düşüncedeyim birde readme 3 pro var listede

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Site sanki ben gözünü sevdiğim. Adamların iddiası o. Diğer platformlarda ticaret yapanlara gelin biz de satın diye davette bulunuyorlar.
    Rekabetin olması güzel olur. Eskiden sanalpazar güzeldi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.