gercek fiyatlar o sekilde zaten. mağazalar pahalı satıyor.. biz internetten alısveris yapsak da, bu cagda hala bundan korkan, internetten alısveris yapmak istemeyenler var dogal olarak gidip kac para olursa olsun, mağazalardan alıyorlar, mağazalar da bu kitle zaten mağazadan alır diye yüksek fiyattan satıyor.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 12 Ocak 2021; 11:23:39 > |
Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU] (105. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hanımda 9s bende poco x3 var...
9s batarya süresi olarak pocoyu ezer geçer.
9s 3 gün gidiyor, poco 1,5 gün gidiyor...
Uzun batarya isteyenler 9s rahatlıkla alabilir, hakkını veriyor...
-
Eeeee tabi yenge hanım oyun oynamıyor,siz habire oyun oynuyorsunuz :)
-
Arkadaşlar 2 adet Redmi note 9s kutusu arıyorum, sadece boş kutu, imei numaranızı falan sökün tabii ki. Yurtdışından gelen arkadaşım anne babama hediye olarak aldığım telefonların kutusunu atıp getirmiş. Hediye olarak vereceğim için arıyorum. Makul bir fiyat isteyecekler özelden ulaşabilir. Teşekkürler.
-
Bu telefonda kronik bir sorun var mı? Kamera tozlanması, yazılımsal sorunlar vb.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 17 Ocak 2021; 15:26:54 > -
bir tek ekran konusunda şüpheye düştüydüm
ekranıda gayet başarılı.
yüz tanıma bu kadar mı basit olur.
takılır filan diyordum , çarpraz tutuyorum yinede tanıyor , tanımasın diye ne yaptıysam yok telefonu kandıramadım.
pili 1.5 gün gidiyor.
içinden çıkan kılıf işinizi görür.
doğubank ta 2100 tl civarı garantisiz . 700 tl fark için garantisiz almaya gerek yok.
paraysını hakediyor. ileride çıkacak çıkmayacak arızaları değeri ni belirler.
türkiyede olmaları telefonlarına güvendiklerini kanıtlıyor.
- kanıt abd nin yasaklaması demekki huwai gibi iyi bir telefon.
-
Arkadaşlar kronik bir sorunu falan var mı telefonun? 3000 TL fiyat çektiler , almayı düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arka kapak alt tarafta ince ince çizgiler çıktı kılıfla kullanmama rağmen çiziliyor
Hocam elimde samsung galaxy note 10 lite var bir arkadaş ile takas yapacağım bana redmi note 9s 6/128 artık 1300 lira verecek sizce mantıklı mı
Bu arada bendeki samsung galaxy note 10 lite imei atılmış yurtdışı cihaz
sıfırı garantili si 2900 bildiğim kadarı ile senin telefon fiyat ne kadar bilmiyorum sanki iyi gibi. -
Yurt dışı kayıtlı, onlarda 2000 lira civarı ama aratır mı acaba ya
Sizce değişsem mi peki aslında red i note9 pro kullandım çok memnun kaldım
128 GB olan s ile pro zaten aynı aradaki fark sadece kamera ve şarj hızı kullanıp memnun kalmadısan sormana bile gerek yok Samsung ile yola devam et tabi para ihtiyacın yoksa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saint42 -- 20 Ocak 2021; 20:22:44 > -
Yanlış anlama var ,tam tersi çok memnun kalmıştım redmi note 9prodan ,o halde 9s artı 1300 mantıklı
Amoled ekran takıntınız varsa memnun kalmayabilirsiniz.Redmi Note 9S özellik vs olarak iyi ama ucuz olarak üretilen orta seviye bir telefon Samsung Note 10 Lite ise bu cihaza göre üst seviye bir telefon malzeme kalite farkı var arada birde.Artı Samsung Note 10 Lite ın kamerası da daha iyidir.Ama kendi düşünceme göre Xiaomi nin arayüzü Samsung un arayüzüne göre daha güzel ve daha hızlı çalışıyor bence Samsung arayüz yapmasını beceremiyor.
Tabi sizin bileceğiniz iş.
Arkadaşlar son bir soru, netflix kullanabiliyormuyuz redmi 9s yurtdışı olanda
Kullanılıyordur illaki. Marketten hata alirsa eğer apk Kurabilirsiniz -
Arkadaşlar selam, şirket üzerine bu telefonu almayı düşünüyorum hb'den. Vergi indirimiyle 2080 TL ye geliyor, sizce halen alınır mı? Samsung m31 ile arasında kaldım.
Ahize problemi ve kamera tozlanması gibi sorunlar okudum internette ama çözüldü mü bunlar? İyi forumlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X