Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU] (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
50
Favori
149.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maddi durum elveriyorsa kesinlikle poco x3 al derim. dün bi arkadaşta gördüm her türlü daha üstün ve sadece 200 tl fark var arada. açıkçası ben üzüldüm poco x3'ü gözden kaçırmışım araştırırken.

• quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

maddi durum elveriyorsa kesinlikle poco x3 al derim. dün bi arkadaşta gördüm her türlü daha üstün ve sadece 200 tl fark var arada. açıkçası ben üzüldüm poco x3'ü gözden kaçırmışım araştırırken.

Hocam ben oyun oynamıyorum yine de poco mu alayım? ön kamerası daha mı iyi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615

Hocam ben oyun oynamıyorum yine de poco mu alayım? ön kamerası daha mı iyi?

Alıntıları Göster

120 hz ekran, stereo ses, 33 w hızlı şarj, 64 mb arka kamera (note 9s 48 mp) ....

Note 9s'in poco ya göre artısını ben göremedim bilen varsa söylesin arkadaşlar.

iyi araştırmadığım için sinirlendim gerçekten kendimeXiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU] 

• quote:

120 hz ekran, stereo ses, 33 w hızlı şarj, 64 mb arka kamera (note 9s 48 mp) ....

iyi araştırmadığım için sinirlendim gerçekten kendime 

Alıntıları Göster

Haklısın hocam olmadı 2-3 hafta bekleyip alıcam poco x3ü. Şuan param yok ona.

• arkadaşlar kutudan slikon kılıf yanında ekran koruyucu çıkıyor mu?

• cnryldz kullanıcısına yanıt
    ekranda fabrikasyon geliyor.
  • quote:

iyi araştırmadığım için sinirlendim gerçekten kendime 

Alıntıları Göster

tabii ki kağıt üzerinde poco daha üstün fakat 9s ve 9 pro daha güzel.. neden cünkü 200 tl daha ucuz ve ekran soluk değil görüs acısı kötü değil.. saydıgın özellikler atla deve değil.. performans zaten 9s 9 pro poco da aynı.. 6 gb ram icin konusuyorum.. nfc seni bilmem ama ben zaten kullanmam. hızlı sarj desen biri 1 saatte dolduruyor öbürü 1.5 saat.. yani arada yarım saat var bu yarım saat cok mu önemli? stereo hoparlör desen, el radyosu mu alıyorsun teyp mi bu zaten kulaklık kullanırım ben..

soğutma var diyorlar, 9s zaten ısınmıyor ki sogutsa ne olacak.. 48 mp demissin 9s de f degeri iyi ve megapikselin önemi yok.. ikisinin kamerası arasında cok bir fark yok.. 120 hz demissin poco daki ekran 120 hz değil overclocklu fake bir ekran cpu gpu yüksek fps zaten kaldırmaz.. bosa batarya bitirir.. cok iyiydi güzeldi süper cihazdı neden les ekranı yüzünden fiyatı düsmüs bu kadar? yani bu özellikler icin 200 tl bence verilmez.. üstelik poko da arka kapak daha kalitesiz ve titriyor..

poco ekran zaten soluk ve görüs acısı kötüXiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU] 

kısacası almıssın hayrını gör poco moko bu fiyattakilerin hepsi aynı halt.. iyi telefon istiyorsan parayı bastırıp iphone alacaksın ya da en azından samsung s ve note serisi almalısın bunların dısında kalan orta seviye cihazların hepsi 9s dahil cöp.. yurtdısında 200 - 250 dolara satıldıklarını unutma.. oralarda bir pantolon parasına.. Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU] 

Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 24 Ocak 2021; 11:33:23 >

• Ekranı Huaxing olduğu için soluk Poco nun evet adam yazdığınız mesajı görüp Note 9S yada Note 9 Pro aldı onda da Huaxing panel çıktı ne olacak o zaman panel farklı da iade mi edeyim diyecek?.Şimdi diyeceksiniz de çıkmaz çok düşük bir ihtimal çıkmayacağının bir garantisi yok 2 tane arkadaşımda Huaxing panel çıktı Note 9 Pro ve Note 9S de.Direk Note 9S yada Pro nun ekranı daha iyi diyorsunuz Poco dan olay Tianma ve Huaxing panel farkından kaynaklı fabrikadan üretimi kendiniz yapıp da gönderiyorsanız ekranları eyvallah o zaman.Tianma Panel renkleri daha canlı ama sorunlu ve sabıkalı bir marka en basitinden Note 9S e bir twrp yükleyin ne oluyor o dokunmatiğe uğraşıp durun.Bu kadar övüyorsunuz da Note 9S i sanki süper bir telefonmuş gibi TR için düşük bütçeli bir telefon çok konuşmaya değmez.Çok övdüğünüz ips ekranlı Tianma sanki Poco F2 Pro ekranı gibi öyle övüyorsunuz.Şarjda da 30 dk daha erken şarj olması önemli birşey üst segmentlerde max 45 dk da şarj olanlar var.Poco X3 başlığında da milleti bunaltmışsınız isteyen istediği telefonu alsın neden bu kadar kendinize dert ettiniz bunu?Bu başlığa zamanında Poco yazana ateş püskürüp de kendiniz Poco nun başlığından çıkmıyorsunuz.Millet kendi paylaşımlarını yapamıyor sizin yüzünüzden orada.Tavsiye ettiğiniz telefonlardan Samsungu alacağıma OnePlus,Xiaomi üst segmenti belki,Oppo alırım Android olarak daha iyi.

Ayrıca 120 Hz olayında katılıyorum çünkü Poco X3 de ekranı 120 Hz den 60 Hz e çektiğinizde ekran kasıyormuş gibi oluyor bir aldatmaca var orada 60 Hz i kötü gösteriyor telefon oysa diğer standart 60 Hz ekranlı telefonlara aynı anda baktığınızda böyle bir kasma olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihi145 -- 24 Ocak 2021; 14:25:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendime bilmeden hindistan 9pro almıştım eşime bilerek global 9s aldım, ikisi de yurtdışı, global olan tianma, hint olan huaxing, ikisini yan yana getiriyorum tianma ekran daha güzel, bilginize
    Bu arada kardeşime de 9s aldık, arkadaş da geçen poco x3 almış 260 dolar çok incelemedim ama çok farkını göremedim, ortalama kullanıcı için çok fark etmez bence, nfc olması avantaj
    Ekleme olarak eşime neredeyse garantili 3500 tl e samsung a51 alacaktım, son anda vaz geçip yarı fiyatına yurtdışı 9s aldım, biraz mırın kırın etmişti eşim, geçen a51 kullanan biri denk geldi baktım ekranı şifreyle açıyor, dedim neden parmak iziyle açmıyorsun dedi iyi okumuyor, dedim heh eyiki almamışım, çok sevindim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 24 Ocak 2021; 14:36:16 >
  • dndd D kullanıcısına yanıt

Note 9 Pro da Nfc var ama Global model olması lazım Hint modellerine Nfc koymuyorlar.

Note 9 ve Note 9 Pro ya Nfc koymuşlar ama Note 9S e koymamışlar Global modellerinden bahsediyorum.

Sadece Amoled yada Oled ekranlarda kullanılabilen ekran içinde parmak izi ise zaten arka kapakta yada güç tuşuna entegre olana göre yavaş çalışır bu normal birşey tabi üst segment olan telefonlarda eskisine göre hızlandırıldı okuma süresi ama alt ve orta segmenttekiler onlara göre daha yavaştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihi145 -- 24 Ocak 2021; 14:42:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihi145

Ekranı Huaxing olduğu için soluk Poco nun evet adam yazdığınız mesajı görüp Note 9S yada Note 9 Pro aldı onda da Huaxing panel çıktı ne olacak o zaman panel farklı da iade mi edeyim diyecek?.Şimdi diyeceksiniz de çıkmaz çok düşük bir ihtimal çıkmayacağının bir garantisi yok 2 tane arkadaşımda Huaxing panel çıktı Note 9 Pro ve Note 9S de.Direk Note 9S yada Pro nun ekranı daha iyi diyorsunuz Poco dan olay Tianma ve Huaxing panel farkından kaynaklı fabrikadan üretimi kendiniz yapıp da gönderiyorsanız ekranları eyvallah o zaman.Tianma Panel renkleri daha canlı ama sorunlu ve sabıkalı bir marka en basitinden Note 9S e bir twrp yükleyin ne oluyor o dokunmatiğe uğraşıp durun.Bu kadar övüyorsunuz da Note 9S i sanki süper bir telefonmuş gibi TR için düşük bütçeli bir telefon çok konuşmaya değmez.Çok övdüğünüz ips ekranlı Tianma sanki Poco F2 Pro ekranı gibi öyle övüyorsunuz.Şarjda da 30 dk daha erken şarj olması önemli birşey üst segmentlerde max 45 dk da şarj olanlar var.Poco X3 başlığında da milleti bunaltmışsınız isteyen istediği telefonu alsın neden bu kadar kendinize dert ettiniz bunu?Bu başlığa zamanında Poco yazana ateş püskürüp de kendiniz Poco nun başlığından çıkmıyorsunuz.Millet kendi paylaşımlarını yapamıyor sizin yüzünüzden orada.Tavsiye ettiğiniz telefonlardan Samsungu alacağıma OnePlus,Xiaomi üst segmenti belki,Oppo alırım Android olarak daha iyi.

Ayrıca 120 Hz olayında katılıyorum çünkü Poco X3 de ekranı 120 Hz den 60 Hz e çektiğinizde ekran kasıyormuş gibi oluyor bir aldatmaca var orada 60 Hz i kötü gösteriyor telefon oysa diğer standart 60 Hz ekranlı telefonlara aynı anda baktığınızda böyle bir kasma olmuyor.

Ben redmi, poco ve xiaomi telefonları kesinlikle övmem. Çünkü övülecek telefonlar değil.. Parasına göre idare eder cihazlar..

Tianma ekranı da kesinlikle övmem.. Fakat bu cihazlarda Huaxing Tianma'dan daha kalitesiz.. Kalite derken arıza yapma ihtimaline sonra değineceğim fakat görüs acısı kötü ve renkleri ileri derecede soluk.. Yani o kadar kötü bir ekran o cihazda kullanılmamalıydı.. Madem kullandın, cihazı ekran üzerinden yanıltıcı sekilde satmayacaksın.. Ghost sorununu ben hicbir tianma'da yasamadım fakat ekrana sabıkalı demissiniz bu ghost olayının olusup olusmayacagının garantisi yok. Simdiye kadar 3 tane tianmalı redmi kullandım ki, bunlaran biri, gercekten sabıkalı olan Note 7 cihazdı.. Cihazı tam 15 ay boyunca kullandım ve leke bile olusmadı.. Ghost screen, Tianmalarda, cihazın bir sekilde fazla ısınmasından ki, sarjda oyun oynama gibi olusuyor.. Fazla ısınan ekran bozulur. Huaxing ekranda da, yapıstırıcı erimesinden kaynaklanan sararma olusur eğer cihaz ekranı fazla ısıtılırsa.. Yani ghost tianmalarda ısınmayla ortaya cıkan bir durum.. Aynı sorunu amiral gemisi Huawei'de ben ekran sararması olarak yasadım.. Cünkü cihaz sarjda sürekli oyun oynamıstım.. Redmi Note 9s cihazı da, hatsız olarak sadece yan cevirip mcoc oynamak amacıyla kullanıyorum.. Maksat pahalı bir telefonun pili ve dokunmatiği yıpranmasın olayı.. Yani redmilerin fanboyu kesinlikle değilim ve olmam xiaomi markasında düsüncelerimi bu forumda zaten heryere yazmısım..

Özetle, cihaz ekranı fazla yıpratılmazsa ghost da olusmaz..

Gelelim poco x3 NFC konusuna.. Herhangi bir kisi, forumda küfretmiyorsa, hakaret etmiyorsa, insanlara aşağılayıcı konusmuyorsa, istediğini yazabilmelidir.. Paylasım yapmıyorlar demissin forumda engelle diye bir button var.. Fakat oradakilerin derdi bu değil.. Orada cihazı yurtdısından getirip, baska sitelerde, kacak olarak satan kisiler var mutlaka.. Onların bazıları, Poco cihaz üzerinden para kazanıyorlar.. Poco kendilerine daha ucuz geliyor ya da kar marjı yüksek belki diğer modellerden, daha yüksek karla satıyor olabilirler.. ya da cihazın popülerliği sönmesin daha cok satalım kafasındalar.. bu benim tahminim.. O yüzden cihazla ilgili en ufak sey yazılmasına bile anormal tepki gösteriyorlar.. Poco telefonu üreten siz değilseniz, çıkarınız menfaatiniz yoksa, kötülenmesi de sizi alakadar etmemeli.. Yazıları gereksiz bulursanız, orada engelle tusu var.. Eğer benim yazılarım forum formatına aykırı olsaydı, kötü niyetli, troll amaclı yazdıgım düsünülseydi, hem konudaki mesajlar mutlaka sikayet edildi hem de ana sayfa haberleri kısmında cok yazdıgım icin göz önündeyim... Mesajları zaten yöneticiler silerdi.. O acıdan bir sorun yok yani..

Samsung konusunda da istediğiniz telefonu alabilirsiniz.. Ben size su telefonu alın demedim.. Benim hicbir telefonun satısından en ufak bir karım yok... fakat ne idüğü belirsiz cinli markaların, kendi insanımı kazıklamasını da istemem.. Ortada yanlıs bir durum gördüm o cihazla ilgili ve bilgilendirmek icin yazıyorum.. Cihaz ekranı 120 HZ değildir, ekran renkleri olması gerekenden soluktur ve görüs acısı kötüdür.. Cihazı ekranı müthis seklinde pazarlıyorlar yani cihaz ekranı 120 hz ayaklarına satılıyor ama o ekran ne 120 hz, ne de orta seviye bile değil.. O cihazla ilgili problem burada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 24 Ocak 2021; 14:57:23 >

• Fortune 4 kullanıcısına yanıt

Xiaomi nin hepsi kötü diyorsunuz yani mesela Xiaomi nin Poco F2 Pro ekranı,işlemcisi,kamerası ile bence gayet güzel bir telefon.O parasına göre özellikleri gayet üst seviye.

Ne idüğü belisiz Çin markası değiller bence hepsi kendisini kanıtlamış ve Samsung ve Apple a korku salan markalar bu kadar kısa bir sürede yükselebildiler zaten Abd nin korkudan ambargoya başvurmasından belli oluyor.

Tavsiyeden ziyade Android olarak üst seviyede sadece Samsung yok yani onu diyorum OnePlus ın yeni çıkardığı orta seviye harici telefon politikası hep premium cihazdır.Ondaki hız,kamera performansı amiral katili yapıyor kendisini ama tabi fiyatları TR ye göre yüksek.

Huawei,Xiaomi,Oppo,OnePlus bence hepsinin üst segment amiral gemisi telefonları güzel.

Alt ve orta segmente ise özellikle Xiaomi bir özelliğini iyi koyup bazı özelliklerini ise kırpıyor f/p olarak böyle bir politikası var.

• quote:

Xiaomi nin hepsi kötü diyorsunuz yani mesela Xiaomi nin Poco F2 Pro ekranı,işlemcisi,kamerası ile bence gayet güzel bir telefon.O parasına göre özellikleri gayet üst seviye.

Ne idüğü belisiz Çin markası değiller bence hepsi kendisini kanıtlamış ve Samsung ve Apple a korku salan markalar bu kadar kısa bir sürede yükselebildiler zaten Abd nin korkudan ambargoya başvurmasından belli oluyor.

Tavsiyeden ziyade Android olarak üst seviyede sadece Samsung yok yani onu diyorum OnePlus ın yeni çıkardığı orta seviye harici telefon politikası hep premium cihazdır.Ondaki hız,kamera performansı amiral katili yapıyor kendisini ama tabi fiyatları TR ye göre yüksek.

Huawei,Xiaomi,Oppo,OnePlus bence hepsinin üst segment amiral gemisi telefonları güzel.

Alt ve orta segmente ise özellikle Xiaomi bir özelliğini iyi koyup bazı özelliklerini ise kırpıyor f/p olarak böyle bir politikası var.

Tamam da bir telefona yüksek donanım, kaliteli ekran, bir yığın özellik koymak, o telefonu kaliteli yapmıyor ki.. Öyle olsaydı, Monster laptop, dünyanın en kaliteli cihazı olurdu.. Apple iflas ederdi...

Ben Xiaomi markasını öncelikle yazılım sorunlu oldugu icin hepsini birden elestiriyorum.. Cihazda diğer firmaların cihazlarına göre cok yüksek miktarda spy servis var.. Mesela One Plus, Huawei, Realme gibi diğer cinli markalar, olayı bu kadar abartmıyor spy konusunda..

İkincisi, Xiaomi romları gayet özensiz bir sekilde yapılıyor ve doğru düzgün test edlimeden güncelleme gönderiliyor.. MIUI'nin her sürümünde, ayrı bir enteresan bug var ve buglar hic bitmiyor.. Baska markalarda bu derece bir durum yok..

Üçüncüsü bakkal dükkanında rom derleyip, güncelleme yolluyor olmamalılar ki, daha bu yılbasında, Mi A3 cihazı servislik olup, yetkili hesaptan yazılım yüklenecek derecede, tek güncellemeyle yamulttular.. Ben böyle bir rezaleti baska hicbir markanın cihazında görmedim.. Kaldı ki, yetkili hesap ne, unlock tool'la izin alma ne? Bunları hic sorgulamıyorsunuz değil mi?..

Sizin saydıgınız markalar, One Plus, Huawei falan onlar da cin malı fakat onların özellikle huawei'nin yazılımı daha stabil, daha hızlı, daha az spyla ön yüklü geliyor.. yani cin markasından, cin markasına da fark var.. xiaomi %5 kar edeceğiz falan ayağına cihazları spyla dolduruyor.. milyon tane farklı model cıkartmıslar kendileri bile basa cıkamıyor modellerle.. bir modelin vendorunu diğer modelin vendoruyla karıstırıp ota'dan gönderiyorlar falan.. mi a3 örneği yani.. Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU] 

durum xiaomi telefonlarda budur ama poco konusundaki yaklasımım cihazın yanıltıcı oldugunu düsündügüm icindir.. yanıltma varsa o ayrı bir olay.. ayrıca su an konusunda bulundugumuz 9s cihazda bile bir yanıltma var.. belki poco x3'de de bu durum vardır..

64 gb dahili hafıza depolama birimi, redmi note 9s cihazda, 128 gb olandan neredeyse %30 falan daha yavas.. 4 gb ve 6 gb cihazlar sanki bambaska modeller gibi performans veriyor.. poco'yu bu konuda arastırmadım ama eminim ki, onun da 64 gb'lık modelinde berbat bir okuma yazma performansı olan, 64 gb'lık hafıza modülü kullanılmıstır.. Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU] cünkü bu denli performans farkını 2 gb ram'a bağlayamayız.. o derece daha yavas calısıyor 64 gb cihazlar..

• semihi145 S kullanıcısına yanıt

Zaten Hint 9pro diye satılan aslında 9s miş curtana model, ben bilmeden almıştım kazzıklandım yani, ayrıca band20 de yokmuş bunlarda, aldıktan sonra öğrendim bunları hep, insan kazzıklanmadan bilgi sahibi olamıyor, neyse bu ders oldu bize

Samsung konusunda da dediğim gibi uygun fiyatlı sayılabilecek şekli güzel kadınlara göre a51 i gözüme kestirmiştim, eski telefonu değiştirme sebebimiz zaten yine parmak izini okuma sıkıntısıydı, bunun üstüne a51 alıp yine parmak izi sıkıntısı yaşanması çok can sıkıcı olurdu, yavaş değil baya zor okuyor iyice inceledim, onunla uğraşmamak için ekranı şifreyle açıyordu vatandaş

Evet Redmi Note 9S 4/64 GB olan modelde ben şahit oldum bu yavaşlığa bazı yerlerde söylemiştim hatta ama yok öyle şey mi olur yok ikisi de aynı cihaz hatta Note 9 Pro ya göre bile daha hızlı diyenler oldu yazdığım platformda.Benzer bir durum Note 9 da da olabilir 3 GB ramli modelide acayip yavaş 4 GB ram olan modeline göre.

Xiaomi dünya kadar model çıkarmış bazı modelleride çoğu şeyi aynı bırakıp ufak tefek şeyleri değliştiriyorlar.Bazı modellerinde Pro olan modelinde düz modele göre daha kötü özellikler var kasıtlı olarak mı yapılıyor bilmiyorum.

Xiaomi nin arayüzünü seviyorum ben aslında bana pek bug olan denk gelmedi.Reklam çok çıkıyor evet para kazanmak için kapatabiliyorsunuz da spy hakkında pek bir bilgim yok ona bişey diyemeceğim doğrudur.

Xiaomi zaten genelde güncelleme gönderir ama 1 saat olmadan o güncellemeyi geri çeker belki de yazılım işine Arge yatırımını pek yapmamıştır mesela Oppo bu konuda çok para harcıyor.

Bunun gibi yazılımı geri çekme yada güncellerken bir şeyi bozma olayı Apple da da oluyor tabi düzeltiliyor sonra bu tarz işler biraz zor.

• dndd D kullanıcısına yanıt

Aynen dediğiniz gibi Hint modelleri ve Çin modellerinde band 20 olmuyor ama kırsalda değilseniz band 20 olayı çok etkilemiyor zaten sıkıntısız kullanan çok var Hint veya Çin modeli alıp.Birde Note 9 Pro Max var oda bildiğim kadarıyla Hindistan için üretilen bir cihaz ama millet Pro Max adına aldanıp alıyor(sizi tenzih ederek söylüyorum) sonra da Global değilmiş diyor.Apple daki gibi Pro Max gibi bir fark bekliyorlar ama aslında aynı telefonun çok ufak bir detayı değişmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihi145 -- 24 Ocak 2021; 15:35:20 >
  • quote:

Evet Redmi Note 9S 4/64 GB olan modelde ben şahit oldum bu yavaşlığa bazı yerlerde söylemiştim hatta ama yok öyle şey mi olur yok ikisi de aynı cihaz hatta Note 9 Pro ya göre bile daha hızlı diyenler oldu yazdığım platformda.Benzer bir durum Note 9 da da olabilir 3 GB ramli modelide acayip yavaş 4 GB ram olan modeline göre.

Xiaomi dünya kadar model çıkarmış bazı modelleride çoğu şeyi aynı bırakıp ufak tefek şeyleri değliştiriyorlar.Bazı modellerinde Pro olan modelinde düz modele göre daha kötü özellikler var kasıtlı olarak mı yapılıyor bilmiyorum.

Xiaomi nin arayüzünü seviyorum ben aslında bana pek bug olan denk gelmedi.Reklam çok çıkıyor evet para kazanmak için kapatabiliyorsunuz da spy hakkında pek bir bilgim yok ona bişey diyemeceğim doğrudur.

Xiaomi zaten genelde güncelleme gönderir ama 1 saat olmadan o güncellemeyi geri çeker belki de yazılım işine Arge yatırımını pek yapmamıştır mesela Oppo bu konuda çok para harcıyor.

Bunun gibi yazılımı geri çekme yada güncellerken bir şeyi bozma olayı Apple da da oluyor tabi düzeltiliyor sonra bu tarz işler biraz zor.

yani aslinda poco x3 nfc ve 9s arasindaki fiyat farki 320 tl oluyor.. ben bu farki 33 w sarj ve cakma 120 hz bir de cift hoparlore vermem..

biri 3120 tl 128 gb olan, 128 9s 2800 tl.. 9s 128 yerine, ayni paraya yani 2800 e 64 gb poco alanlar, bence cok fena kaziklaniyorlar ve farkinda degiller.. cunku 64 cihazin yavas oldugundan eminim..

poco alinacaksa mutlaka 128 olmali.. ama o fiyata onun yerine 9 pro, huaxing copunu almamak ve daha kaliteli arka kapak icin tercih edilesi bence..

sarj konusunda ben fazla umursamiyorum biri 1 saat oburu 4 saat degil neticede.. yarim saat.. onemliyse 9 pro alinir..

hatta bence 8 pronun bile hala gideri var bazen diyorum acaba 8 pro mu alsaydim bu 9s 9pro ve x3 nfc nin boyu cok uzun.. benim montun cebine bile ucu ucuna sigiyor onun ekrani biraz daha kisa ve gorus alani enlemesine 1 - 2 mm genis.. ustelik 8 pro ekrani 9s ve 9 pro dan da guzel.. kamerasi da bariz daha ustun.. 8 prodaki mtk islemci isiniyor ayagi da yalan zaten.. boyle seyleri neden uydurup yaziyorlar bilmiyorum gercekten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 24 Ocak 2021; 17:23:10 >

• Arkadaşlar selam. 12.0.2 global romdan miui.eu ekibinin hazırladığı 12.0.3 eu roma geçmeyi düşünüyorum. Kaç sene oldu rom flashlamayalı. Bu konuda bazı tereddütlerim var yardımcı olabilir misiniz?

1) mi unlock için 168 saat süre var dedi mi unlock yazılımı onu beklemek zorunlu sanırım.

2) tianma panelde twrp dokunmatik çalışmıyor denilmiş bazı forumlarda. miui eu ekibinin verdiği linkten indirilen twrp'de de mi bu sorun olur acaba?

3) gapss falan flashlamak gerekmiyor değil mi resmi romun biraz değiştirilmiş hali sanırım o ekibin yaptığı?

4) eu romda google feed var mı ana ekranı sola çekince? çalışmayan bir şey var mı hava durumu vs??

5) sizce bu riski almaya değer mi? arada çok fark var mı akıcılık pil vs açısından?

• quote:

Arkadaşlar selam. 12.0.2 global romdan miui.eu ekibinin hazırladığı 12.0.3 eu roma geçmeyi düşünüyorum. Kaç sene oldu rom flashlamayalı. Bu konuda bazı tereddütlerim var yardımcı olabilir misiniz?

1) mi unlock için 168 saat süre var dedi mi unlock yazılımı onu beklemek zorunlu sanırım.

2) tianma panelde twrp dokunmatik çalışmıyor denilmiş bazı forumlarda. miui eu ekibinin verdiği linkten indirilen twrp'de de mi bu sorun olur acaba?

3) gapss falan flashlamak gerekmiyor değil mi resmi romun biraz değiştirilmiş hali sanırım o ekibin yaptığı?

4) eu romda google feed var mı ana ekranı sola çekince? çalışmayan bir şey var mı hava durumu vs??

5) sizce bu riski almaya değer mi? arada çok fark var mı akıcılık pil vs açısından?

1) 168 saat verir fakat daha erken acar. Bu sürede telefondaki MI hesabından cıkıs yapmayın, 3 - 4 gün kadar o sekilde bekleyin ve dördüncü gün yeniden deneyin büyük olasılıkla dördüncü gün bl kalkacaktır..

2) twrp tianma'da su linkteki en üstte olan b5 twrp dokunmatik calısıyor.. fakat ekran kapatma düğmesine basıp yeniden ekranı acarsanız dokunmatik yine devreden cıkıyor benim cihazda kullandıgım twrp budur.. otg kablosuyla mouse bağlayıp o sekilde kullanmak en sorunsuz ve kesin cözüm ben de böyle yapıyorum otg kablonuz yoksa alın.. ya da twrp'ye girdiğinizde sağ kısımdaki ekran kapatma düğmesine basmayın

https://sourceforge.net/projects/lrtwrp-curtana/files//

3) gapps birlikte geliyor eu romla

4) hatırladıgım kadarıyla vardı..

5) bence eu yerine global rom'u debloat etmek daha iyi.. hız acısından ben debloatlı orjinal romla cok bir fark göremiyorum pil süresi 1 saat kadar fazla ama orjinali debloat yaparsanız pil süresi yine uzuyor.. fakat neyi kaldıracağınızı bilmeniz gerekir biraz arastırma gerekir.. Ya da benim kendi listemi de kullanabilirsiniz tabii ki.. bu liste telefonu brick etmez ama siz yine de dikkatli olun..

Analytics

Android Accessibility Suite

App Vault

Backup

Browser

Digital Wellbeing

Downloads

Facebook

Feedback

Freeform

F phrases

Games

GetApps

Google Lens

HybridAccessory

Joyose

MSA 

Market Feedback Agent

Mi Browser

Mi Cloud

Mi Credit

Mi Drop

Mi Pay 

Mi Share

Mi Video

MiConnectService

MiPlayClient

MiuiDaemon

Music

PAI

PartnerBookmarks

PartnerNetflixActivation

QuickApps

QuickBall

Recorder

SMS Extra

Scanner

Services & Feedback

SoterService

UniPLay Service

VsimCore

WmService

Weather

Yellow Pages

Youtube

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 25 Ocak 2021; 12:38:7 >

Çok teşekkürler hızlı cevap için hocam.

google feed çok kullandığım bi şey. global rom'da bunu kullanabilmek için poco launcher falan yüklemek lazım başka yolu yok sanırım.

debloat etmek için root mu gerekiyor? nasıl yapabiliriz hocam?

bir de debloat dediğiniz işlem sonrası telefona otomatik gelen güncellemeleri alabiliyor muyuz yine??

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.