Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU] (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
50
Favori
149.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cevap için teşekkürler resetlemeyi düşünüyordum ben de bakalım deneyeceğim.

• Bu telefonun 4/64 modelini Teknosada gördüm, inceledim hoşuma gitti;

araştırdım almaya karar verdim amaaa;

bazı kronik sorunları var deniyor,mesela ahize,ses sorunu ?

Nedir bunun aslı,sizler bu ürünü kullanıyorsunuz ?

ya da almalı mıyım?

• hilter H kullanıcısına yanıt

Kesinlikle öneririm 6 aydır 128gb olanı kullanıyorum çok memnunum beni hiç üzmedi gerek şarj konusunda gerek performans konusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu telefona kılıf alacağım ama model olarak note 9s/9s pro/9s pro Max modellerinin kılıfları birbirine uyuyor mu ?

Şu kılıf uyar mi

gittigidiyor
    Spigen Pocopone M2 Pro / Redmi Note 9 Pro Max Kılıf - Rugged Armor Black Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/spigen-pocopone-m2-pro-redmi-note-9-pro-max-kilif-rugged-armor-black_pdp_628855206

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataybas -- 30 Ocak 2021; 19:1:10 >

• Bir tane imei kayıtlı 9s alayım diyorum abim için. İmeili cihazların normal kayıtlı cihazlara göre garanti dışında bir sıkıntısı olur mu arkadaşlar? Mesela bankacılık uygulamalarını kurmak istesek bilgilerin kopyalanması gibi bir sorunla karşılaşır mıyız? Yanılmıyorsam 2 bin Tl civarında imeili cihazlar, almamı tavsiye eder misiniz?

• cagataybas kullanıcısına yanıt

Bende var indirimde 60 tlye almıştım. Kılıfı pek beğenmedim. Telefonu iyi koruyor fakat çok kaba duruyor. Zaten telefonunun kendisi büyük, kılıfla daha da büyük oluyor. Tavsiye etmiyorum. Ama note 9s ve note 9 proya tam uyuyor.

• dugers kullanıcısına yanıt

Hocam ben telefonu kızım için aldım. O nedenle sağlam birşey olsun istiyorum ben hep spigen kullandım bugüne kadar. Sadece uyumlu mi diye merak etmiştim. Cevabıniz için teşekkür ederim. Satın aldım biraz önce. 20 TL çekim vardı 85 TLye geldi.

• Güvenlik güncellemesi geldi 2 gün önce ama kimse yazmamış. İlginç. Ayrıca aşırı yavaş iniyor nedense.

• xiaomi eu romu yükledim sanki farklı bir telefon kullanıyorum çok iyi gerçekten.

gcam olarak her özelliği çalışan versiyon bulamadım mutlaka bir özellik (yavaş çekim, 0,6 x vb) uygulamanın kapanmasına yol açıyor. full çalışan versiyonu varsa yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?

bir de gcam için cam2api diye bir şey var sanırım onun flashlanması mecburi mi?

Edit:

https://forum.xda-developers.com/t/best-gcam7-3-port-for-redmi-note-9-pro-s-curtana-joyeuse.4103275//

şu gcam i kurdum ve orada denilenleri yaptım inanılmaz gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 31 Ocak 2021; 14:46:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

Beyler bu telefona kılıf alacağım ama model olarak note 9s/9s pro/9s pro Max modellerinin kılıfları birbirine uyuyor mu ?

Şu kılıf uyar mi

https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/spigen-pocopone-m2-pro-redmi-note-9-pro-max-kilif-rugged-armor-black_pdp_628855206

rugged armor yüzünden param cöpe gitti redmi note 7'de.. cünkü dokunusu sanki elde tozlu bir garip bir his bırakıyordu.. kılıfı 1 sefer bile kullanmadım.. cihazı fazla kalınlastırmayan standart silikon kılıf en güzeli.. ayrıca rugged armor kılıflar cok ağır oluyor cihazı ağırlastırıyor da.. telefon o kılıfla yarım kilo olur  bayan kullanacak diyorsunuz bir de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 1 Şubat 2021; 19:43:23 >

• Fortune 4 kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkürler bilgendjrme için. Bayan kullanacak dediğim kızım kullanacak. 11 yaşında. Hep evde kullanacağı için ağırlık önemli değil :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Bir tane imei kayıtlı 9s alayım diyorum abim için. İmeili cihazların normal kayıtlı cihazlara göre garanti dışında bir sıkıntısı olur mu arkadaşlar? Mesela bankacılık uygulamalarını kurmak istesek bilgilerin kopyalanması gibi bir sorunla karşılaşır mıyız? Yanılmıyorsam 2 bin Tl civarında imeili cihazlar, almamı tavsiye eder misiniz?

tavsiye ederim bl acikken de bankacilik uygulamalari calisiyor veri calinma gibi seyler olmaz bl acik ama rootsuz kullanirsiniz mc donalds netflix bir de bir uygulama daha vardi galiba sadece onlar calismiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 1 Şubat 2021; 21:4:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fortune 4

tavsiye ederim bl acikken de bankacilik uygulamalari calisiyor veri calinma gibi seyler olmaz bl acik ama rootsuz kullanirsiniz mc donalds netflix bir de bir uygulama daha vardi galiba sadece onlar calismiyor

Alıntıları Göster

Teşekkür ederim hocam yorumunuz için.

• Redmi Note 9S global sürüm için Android 11 geldi (gerçi ben RN 9 Pro kullanıyorum ama) Yükleyen varsa Android 10 a göre var mı yenilik?
  • Arkadaşlar Redmi Note 9S için ekran koruyucu ve kapaklı kılıf öneriniz var mı?...
  • Hayret genellikle güncellemelerde baya bir sonradan alırdım yeni versiyonları ama bu sefer yayınlandığı gibi piyango vurdu, şu anda iniyor  

Edit: Bizde henüz Android 11 yayınlanmamış, yüklenen sadece Android 10'un Ocal 2021 güvenlik güncellemesi. İlginç olan yurtdışı sitelerdeki güncelleme bilgi ekranında bendekinden fazla olarak "Stable MIUI based on Android 11" yazıyor, onlar almaya başlamış ama biz biraz daha bekleyeceğiz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Father Torque -- 2 Şubat 2021; 10:7:23 >
  • Arkadaşlar bu instagram bildirimlerinin geç gelmesi sorunu bizim telefonlara has bir durum mu? Bu sorunu yaşayan var mı aranızda?

• quote:

Orijinalden alıntı: neyro61

Arkadaşlar bu instagram bildirimlerinin geç gelmesi sorunu bizim telefonlara has bir durum mu? Bu sorunu yaşayan var mı aranızda?

Baska telefon kullandigimdan bilmiyorum ama var bildirimi gorsem bile 3 saat sonra yukardan yeniymiş gibi geliyo
  • Global romlara android 11 geldi ve hemen ardından xiaomi eu da eu romunu yayınladı. ben android 10 versiyonunu flashlamıştım ve 11'e yükselttim update ederek.

https://nav.dl.sourceforge.net/project/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_HMNote9Pro_HMNote9S_V12.0.1.0.RJWMIXM_v12-11.zip

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.