Eşimin note 9 128 imei klonlandı , n11 ile görüştüm satıcı değişim kabul etti dedi gönderdim.Stokta yokmuş iade aldı.note 9 128 ithalatçı garantili 1900 liraya mal etmiştim 11.11 zamanı.çekte geri geline akşam 2400 liraya note 9s 64 gb aldık Türkiye garantil.Umarım eşim memnun kalır.cihazın var mı handikabı kronik sorunu? Birde umarım ekran ,ses ve kamera olarak note 9 a göre biraz daha üst seviye çıkar diye tahmin ediyoruz.şarj sanırsam note9 a göre biraz daha az gidecek güçlü işlemciye göre?Umarım hayal kırıklığı yaşamayız :) |
Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU] (109. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba arkadaslar, miui 12.5 guncellemesi gelecek cihazlar arasinda 9s i goremedim. Listede daha eski cihazlar bile mevcut. Bir kac yerdede gelmeyebilecegi yonunde bir kac haber okumustum. Xiaomi boyle bir hata yapmaz degil mi ? Konu hakkinda bilgisi yada fikri olan varsa bilgi verebilirmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gelecek android 12 bile alacak..
-
ben android 11 güncellemesini indirdim hiçbir fark göremedim hala. gözüme çarpan tek fark her uygulamaya ayrı ses düzeyi ayarı yapmak onu da geliştirici seçeneklerinden kendim açtım.
bildirim geçmişi vs diyorlardı göremedim ben.
-
Bu telefonu inceledim hoşuma gitti fakat poco x3le arasında kaldım? Bir de m31s bataryası hoşuma gidiyor. Ama amoled panalde ghost screen oluyor diyorlar. Çok kararsız kaldım ne önerirsiniz? Oyun oynamıyorum telefondan.
Global sürüm yüklü ama güncelleme gelmedi bana arkadaşlar? 12.0.3.0 Global sürüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 3 Şubat 2021; 22:0:27 > -
2 yıldır Genaral Mobile 9 prodan 4/64 Note 9s e geçmiş bulunuyorum...
Bütçemiz buna yetti lütfen gelip de 6/128 alsaydın vs demeyiniz,oyun oynamıyoruz zaten.
Ses olarak gm 9 pro çok iyi,stereo ve dollby ne imiş şimdi anladım,
kamera olarak denk gibiler,
Bataraya 520>3800 ama göreceğiz ben zaten gm9 un en çok bataryasından memnundum.
amoled ve ıps göreceğiz zamanla.....
-
Beyler android 11e güncellemeyle imei repair fark ediyor mu ona göre güncelleyecem
Güncelleme ile IMEI nin alakası yok, güncelleyin bir sıkıntı olmaz -
Selam, 3-4 gündür telefon sürekli olarak wifi den kopuyor, tekrar bağlanıyor ve bunu neredeyse 5 dk.da bir yapıyor, aynı sorunu yaşayan var mı? Ne yapabiliriz?
Xiaomi hangi romundasınız eu
Yazı tipiniz ne hocam
Hangi sürüm
Arkadaşlar merhaba gcam ve custom rom kullananlar cevap verebilirmi hangi gcam ve custom romu kullanıyorsunuz?
Aynı sorun bende de var şuan. Son güncelleme öncesi yoktu bu sorun.
-
Direkt son guncellemeyi niye yuklersinizki anlamiyorum sitelerden yorumlara bakip oyle kurmaniz lazim nedir bu acgozlulukquote:
Orijinalden alıntı: mtneiAynı sorun bende de var şuan. Son güncelleme öncesi yoktu bu sorun.
-
Direkt son guncellemeyi niye yuklersinizki anlamiyorum sitelerden yorumlara bakip oyle kurmaniz lazim nedir bu acgozlulukquote:
Orijinalden alıntı: mtneiAynı sorun bende de var şuan. Son güncelleme öncesi yoktu bu sorun.
-
Güvenlik yaması olarak gelen OTA güncellemesini yüklemeye veya yüklememeye karar vermem için kılı kırkmı yarmam mı gerekiyor forumlarda fink atarak? Son kullanıcıyım ben. Sorunsuz çıkarmaları gerekiyor. Umarım birdahaki güncellemede düzeltirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 7 Şubat 2021; 22:44:36 > -
Merhaba telefonu yeni aldım ama hoparlöründen az ses çıkıyor. Öylesi Samsung galaxy m20 bile çok daha fazla ses veriyor. Bu normal midir yoksa telefonda bir sorun olabilir mi size de sormak istedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X