Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU] (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
50
Favori
149.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    miui 11.0.6 global kararli sürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: nediyonlasen

Arkadaşlar merhaba gcam ve custom rom kullananlar cevap verebilirmi hangi gcam ve custom romu kullanıyorsunuz?

• Merhabalar, bayadır bu konuya yazmıyordum. Telefonu android 11e güncelledim. Sonuç, ağzıma sıçim. O gün kolum kopaydı yapmayaydım. Bug dolu, yavaşladı vesaire. Bunları geçtim hadi. Telefonla arama yapamıyorum. İlla yeniden başlatmam gerekiyor. Her aramada yeniden başlatmak zorundamıyım. Telefonu en temel amacında kullanamıyorum. Çok komik bir durum. Elimdeki şuan telefon değil. Küçük boyutlu tablet, akıllı ekran sayılır. Ne kadar kötü durum. Yazık bana. Neyse,

Telefondan hata bildirim şeyi ne işe yarıyor görelim dedik. Yazdım Xiaomiye. Sonuç olarak bir sürü ıvır zıvır birşey istedi. Çok iyi İngilizcem yok benim ve tam olarak ne istediğini anlamadım. Translateye güvenmedim. Fotoğrafını attım yardımcı olabilir misiniz?

Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• meeb kullanıcısına yanıt

bende araştırıyorum . buldunuz mu bişeyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: CanerOzban

Merhaba arkadaslar, miui 12.5 guncellemesi gelecek cihazlar arasinda 9s i goremedim. Listede daha eski cihazlar bile mevcut. Bir kac yerdede gelmeyebilecegi yonunde bir kac haber okumustum. Xiaomi boyle bir hata yapmaz degil mi ? Konu hakkinda bilgisi yada fikri olan varsa bilgi verebilirmi?

memnun musunuz telefondan. artısı eksisi neler ? kronik sorunu falan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: hilter

2 yıldır Genaral Mobile 9 prodan 4/64 Note 9s e geçmiş bulunuyorum...

Bütçemiz buna yetti lütfen gelip de 6/128 alsaydın vs demeyiniz,oyun oynamıyoruz zaten.

Ses olarak gm 9 pro çok iyi,stereo ve dollby ne imiş şimdi anladım,

kamera olarak denk gibiler,

Bataraya 520>3800 ama göreceğiz ben zaten gm9 un en çok bataryasından memnundum.

amoled ve ıps göreceğiz zamanla.....

telefon fiyatları maşallah olmuş zaten. marka model çeşitliliği de kalmamış. memnun musunuz telefondan kronik sorunu var mı ? artısı eksisi neler ? kaç yıl güncelleme alıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hephais

Merhaba telefonu yeni aldım ama hoparlöründen az ses çıkıyor. Öylesi Samsung galaxy m20 bile çok daha fazla ses veriyor. Bu normal midir yoksa telefonda bir sorun olabilir mi size de sormak istedim.

hoparlör derken dışarı müzik vermem i yoksa konuşam/ahize mi

• quote:

Orijinalden alıntı: hilter

Bu telefonun 4/64 modelini Teknosada gördüm, inceledim hoşuma gitti;

araştırdım almaya karar verdim amaaa;

bazı kronik sorunları var deniyor,mesela ahize,ses sorunu ?

Nedir bunun aslı,sizler bu ürünü kullanıyorsunuz ?

ya da almalı mıyım?

neymiş mesela kronik sorunları

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Hayret genellikle güncellemelerde baya bir sonradan alırdım yeni versiyonları ama bu sefer yayınlandığı gibi piyango vurdu, şu anda iniyor  

Edit: Bizde henüz Android 11 yayınlanmamış, yüklenen sadece Android 10'un Ocal 2021 güvenlik güncellemesi. İlginç olan yurtdışı sitelerdeki güncelleme bilgi ekranında bendekinden fazla olarak "Stable MIUI based on Android 11" yazıyor, onlar almaya başlamış ama biz biraz daha bekleyeceğiz sanırım.

android kaça kadar gelecek ?

• Fortune 4 kullanıcısına yanıt

çok karışık yazmışsınız hiç bişey anlamadım. nedir yani şimdi telefonun ekranı kötü mü ?

• 2021 ikinci çeyreğin sonunda note 9s için miui 12.5 dağıtımı başlayacakmış. Yani en geç mayıs, haziran gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crow in cornfield

çok karışık yazmışsınız hiç bişey anlamadım. nedir yani şimdi telefonun ekranı kötü mü ?

kötü hocam.. poco x3'de ekran soluk ve 120 hz deneyimi verecek gücte değil özetle.. cihazın gücü yani performansı 120 hz ekran icin düsük... 9s de cok süper bir cihaz değil tabii ki onun da kendine göre kusurları var sonucta fiyat performans ürünleri bunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 8 Şubat 2021; 19:48:15 >

mesajları okudum yeniden de sen Xiaomi Redmi Note 9S iyi diyorsun anladığım kadarıyla değil mi ? o arada mesajlar çok karışmış.

valla deneyim olayından pek anlamayız. iphone 5s den geçeceğiz. konuşurken ahizesi adam gibi ses versin, kronik sorun olmasın,ekranı sararma cart curt yapmasın yeter. zaten iş-güç çoluk-çocuktan deneyim yaşayacak halimiz kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crow in cornfield -- 8 Şubat 2021; 20:18:38 >
  • quote:

mesajları okudum yeniden de sen Xiaomi Redmi Note 9S iyi diyorsun anladığım kadarıyla değil mi ? o arada mesajlar çok karışmış.

valla deneyim olayından pek anlamayız. iphone 5s den geçeceğiz. konuşurken ahizesi adam gibi ses versin, kronik sorun olmasın,ekranı sararma cart curt yapmasın yeter. zaten iş-güç çoluk-çocuktan deneyim yaşayacak halimiz kalmıyor.

ben gecen yılın kasım ayından beri kullanıyorum herhangi bir kronik soruna rastlamadım bu cihazda.. kameraya da toz girmedi.. yani ben kendi cihazımdan memnunum.. samsung m51 cihazım da var onu da tavsiye ederim ama onun kronik sorunu var ön kamerası pembelesiyor fakat 7000 mah batarya ve amoled avantajı var tabii ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: mtnei

Hocam benimde tozlu alanda bulunduğum oluyor ve toz hiç yok. Ben kılıf almak istiyorum ondan dolayı yazdım. Kılıfı alırken de kamerayı korusun diyorum hocam ondan dolayı.

kullanıyormusunuz telefonu_ memnun musunuz? ahize sesi hoparlör sesi nasıl ? karşıya düzgün ses gidip geliyor mu

• quote:

hocam ben kronik soruna rastlamadım bu modelde.. o acıdan iyi diyebilirim ve performansı da fiyatına göre tatmin edici.. poco'nun kağıt üzerinde avantajları var.. nfc'si var, hızlı sarjı var ama yarım saat fark ediyor.. yani poco 1 saat, 9s 90 dakika da dolduruyor.. onda 120 hz ekran var ama 120 hz bahsettigim gibi bir seye yaramıyor oyunlarda fps alınmıyor cihaz cpu gpu 120'ye yetmiyor.. arka kamerası 1 tık daha iyi poco'nun.. bunun dısında performans farkı yok.. ondaki cpu üst model gibi görünüyor ama geekbench skorları aynı.. onda stereo hoparlör var fakat arka kapak dandik plastik ve cihaz sesi yükseltince titriyor 9s de arka kapak cam ve malzeme kalitesi daha güzel.. 9s ekranın renkleri dana canlı.. yani poco üst model gibi gibi ama bu farkları ben önemsemiyorum tercihim 9s ve 9 pro'dan yanadır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 8 Şubat 2021; 20:37:26 >

aman hocam kronik sorunla falan uğraşacak halimiz yok. ahize sesi nasıl ? üst sayfalarda biri ses gelmiyor az demiş,diğeri bütün redmiler böyle,bilmem ne peçi yükleyeceksin demiş. nedir işin doğrusu ?

• quote:

aman hocam kronik sorunla falan uğraşacak halimiz yok. ahize sesi nasıl ? üst sayfalarda biri ses gelmiyor az demiş,diğeri bütün redmiler böyle,bilmem ne peçi yükleyeceksin demiş. nedir işin doğrusu ?

hocam bu ahize sesinin kısık olmasından sikayet edenler var ama bence kısık değil.. ben bunun kisiye göre değistigini düsünüyorum.. yani benim ahize sesiyle bir problemim yok bence kısık değil dıs ortamda olsun ic ortamda olsun ben rahatlıkta duyabiliyorum ve benim icin yeterli.. o patch olayı, cihazı rootlu kullanırsanız, magisk'den bununla ilgili bir ayar dosyası yüklüyorsunuz ve ahize sesi yükseliyor ama ben bunu tavsiye etmem cünkü hoparlör patlamasın diye onun ayarını fabrikada ona göre veriyorlar.. ben tavsiye etmiyorum bu patchi hoparlörü patlatabilir ve cızırtı yaratabilir.. ayrıca konustuklarınızı da herkes duyar dinler.. bence ahize sesi yeterli patch yüklemeye gerek yok diyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 8 Şubat 2021; 20:40:40 >

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Evet kullanıyorum. Herhangi bir sorun veya sıkıntı yok benim cihazımda ve çok memnunum. Arama ve hoparlör konusunda hiç sıkıntım yok. Karşıyı fazla bile duyuyorum desem yeridir. Sesler temiz gelip gidiyor. Yazılım olarakta sıkıntı yaşamadım son gelen yama hariç. Oda çözülür diğer yamayla. Oyunlarda en yüksekte oynuyorum PUBG ıvır zıvırı. Batarya süresi ise gayet iyi. Telefonun ekran parlaklığı en düşükten 2 tık üstte ve oyun oynamadığım zamanlar 5 gün şarja takmıyorum. Tabi bu normal kullanımım. Çok fazla oyun oynadığımda ise 3 gün falan gidiyor. 128GB/6GB RAM Global sürüm ithalatçı garantili hepsiburada sitesinden aldım cihazımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 8 Şubat 2021; 20:45:48 >
  • mtnei kullanıcısına yanıt
    Fortune 4 kullanıcısına yanıt

telefonun güncelleme alma olayı nasıl ? android kaça kadr güncelleme alıyor ?

şarj olayı çok iyiymiş

@Fortune 4 @mtnei

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crow in cornfield -- 8 Şubat 2021; 20:49:26 >
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.