Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU] (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
51
Favori
149.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meeb

Hepsiburada ya güvenmiyorum satış sonrası lg v20 de mağdur etmişler beni.Hatta nedense tüketici haklarından haklı bulunsamda kullanım bedeli kesip ücreti geri vermişlerdi.

o nasıl iş yaa .

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam neymiş kullanım bedeli %15 miydi neydi eksik verdiler tutarı.Uğraşmak istemedim daha fazla.5 defa lg alıp elimde kalmış parasını almış biri olarak bazen küçük esnaf dediğimiz telefoncular daha dürüst oluyorlar.İthalatçı garantili alıp bir kere sorun yaşamadım iade onarım konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 11 Şubat 2021; 10:24:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1080p 60fps video kaydı yaparken videodaki takılma, pürüzlenme ve dalgalanma sorununun çözümü var mı? Google camera uygulamasında da benzer sorun mevcut. Acaba telefonda OIS olmadığı için mi böyle? Yoksa donanım mı yetersiz kalıyor? iPhone 6 da bile 60fps'te yağ gibi akan video şu donanımda nasıl pürüzlenme yapar anlamış değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eşimim note9 128 imei yakalanınca iade olmuş yerine note 9s 64 almıştık.İkisini kısaca kıyaslayayım.

note9s ekran tianma , note 9 ise huaxing ti.Tianma panel farkedilir derecede daha parlak ve daha net göze daha hoş geliyor.

ahize sesi başta note 9dan kısık gelsede sonradan anladık ki bariz derece de yüksek ve net geliyor.Hatta benim note 6prodan bile çok çıkıyor.Bazı kişiler az bulmuş ama niye anlamadım.Dışarıdan bile duyuluyor.

Hoparlör note 9s in yüksek ancak nedense note9 un daha tok ve yüksekti sesi.

Hız olarak bariz fark olmasada çoklu işlemde tabi ki note 9 s in akıcılığı belli oluyor.

Kamera için gözle görülür çok fark yok.

Note 9 global rom olduğu için fm radyo kulaklıksız da çalışıyordu ve en çok sevdiğim uygulama kasası yoktu
    Bu tr rom olduğu için uygulama kasası var.

Cihaz 2020 7. ay üretimi kvk garantili , imei 1 nedense kayıt bulunamadı gözüküyor edevlette ancak çalışıyor.Satıcı en geç 15 gün içinde btk aktif eder dedi.

n11 den 11.11 çeki geri yüklendi 275 tl, cihaz 2666 lira , 75 lira da bonus geldi bana maliyeti 2325 tl oldu.Umarım eşim memnun kalır.Batarya olarak ilk izlenim note9 dan bile iyi dayanıyor gibi bunda işlemcinim daha düşük nanometre de olması ve verimi etkili olabilir.

Alınır mı diye soranlara kesinlikle alınır diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 8 aydır kullanıyorum.1 ay global kullandım,sonra eu.roma geçtim.Hala bir sıkıntı çıkmadı telefonumda.Çok oyunda oynamadım ama güçlü oyunları rahat oynatiyor.Pil ömrü için almıştım.2günü çok rahat çıkarıyor.kamerada tozlanma olmadı. Fiyat Performans telefonu . Biraz kaba cebe sığmıyor , kœtü yanı bu. Resmi twrp si yok bu telefonun.o yüzden bilmeden zırt pırt rom değişmeyin imei falan çakılıysa telefonunuza. Boatloder açın , eu. Rom kararlı yükleyin tadını çıkarın.Ben orange fox twrp kullaniyorum . Panel tianma dokunmatik olarak bir sıkıntı görmedim.Forumdaki twrp de dokunmatik sıkıntısı oluyordu Üstelik türkçeye çevriliyor orange twrp
  • quote:

eşimim note9 128 imei yakalanınca iade olmuş yerine note 9s 64 almıştık.İkisini kısaca kıyaslayayım.

note9s ekran tianma , note 9 ise huaxing ti.Tianma panel farkedilir derecede daha parlak ve daha net göze daha hoş geliyor.

ahize sesi başta note 9dan kısık gelsede sonradan anladık ki bariz derece de yüksek ve net geliyor.Hatta benim note 6prodan bile çok çıkıyor.Bazı kişiler az bulmuş ama niye anlamadım.Dışarıdan bile duyuluyor.

Hoparlör note 9s in yüksek ancak nedense note9 un daha tok ve yüksekti sesi.

Hız olarak bariz fark olmasada çoklu işlemde tabi ki note 9 s in akıcılığı belli oluyor.

Kamera için gözle görülür çok fark yok.

Note 9 global rom olduğu için fm radyo kulaklıksız da çalışıyordu ve en çok sevdiğim uygulama kasası yoktu
    Bu tr rom olduğu için uygulama kasası var.

Cihaz 2020 7. ay üretimi kvk garantili , imei 1 nedense kayıt bulunamadı gözüküyor edevlette ancak çalışıyor.Satıcı en geç 15 gün içinde btk aktif eder dedi.

n11 den 11.11 çeki geri yüklendi 275 tl, cihaz 2666 lira , 75 lira da bonus geldi bana maliyeti 2325 tl oldu.Umarım eşim memnun kalır.Batarya olarak ilk izlenim note9 dan bile iyi dayanıyor gibi bunda işlemcinim daha düşük nanometre de olması ve verimi etkili olabilir.

Alınır mı diye soranlara kesinlikle alınır diyorum.

Merhabalar,

Hem Note6 pro hem de note 9s sahibi olarak tam da gökte ararken yerde buldum sizi :)

Eşim de note 6 pro kullanıcısı ve en sevdiği özelliklerden biri de telefon görüşmesi sırasında ekrandaki ses kayıt butonu ve özelliği. Hani görüşme sıraında, Kapat , Hoperlör , Çağrı birleştir, Beklemeye al , Sustur gibi seçeneklerin çıktığı ekranda "Kayıt" diye bir buton da çıkıyor. Ona basınca görüşmeyi kaydediyor. Bu ek bir program değil, sistemin kendinde olan bir özelliği.

Acaba bu seçenek note 9s modelinde de var mı? kontrol edip söyleyebilir misiniz?

• melrock kullanıcısına yanıt

o olay model bağımsız global rom dan kaldırıldı.Google ın dayatması olarak google kişiler ve mesajlar gömülü olarak geliyor.bildiğim sadece eu yani avrupa romlardan halen xiaomi kişiler ve mesajlar uygulaması geliyor.Alacağınız modelin eu rom olması yada aldıktan sonra sizin eu rom yüklemeniz gerekiyor.

• quote:

o olay model bağımsız global rom dan kaldırıldı.Google ın dayatması olarak google kişiler ve mesajlar gömülü olarak geliyor.bildiğim sadece eu yani avrupa romlardan halen xiaomi kişiler ve mesajlar uygulaması geliyor.Alacağınız modelin eu rom olması yada aldıktan sonra sizin eu rom yüklemeniz gerekiyor.

ses görüşmesinin kayıt edilmesi özelliği sadece xiaomi kişiler ve meseajlar uygulaması kullanılırken mi oluyor ?

evet tr rom da bile google kişiler ve mesajlar uygulaması geliyor.Sizin ithalatçı garantili satıcılardan eu romlu model bulmanız gerekiyor.

• quote:

evet tr rom da bile google kişiler ve mesajlar uygulaması geliyor.Sizin ithalatçı garantili satıcılardan eu romlu model bulmanız gerekiyor.

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler .

rica ederim bende de note 6 pro var.memnunum ama gelen güncellemeler ile biraz yavaşladı zaten alırken de zayıf bir işlemcisi olduğu bilerek almıştım.Birde venüs ün 1.2 a şarj aleti ile şarj ediyordum nedense yavaşlık ve takılmalar ondanmış.Kendi şarj aleti vınn diye ses çıkardığı için yatak odamda kullanmıyordum şimdi mecbur kullanıyorum.

• arkadaşlar 9s kullanıcısıyım sorunsuz ve en stabil çalışan gram sizce hangisi ?

• Redmi note 7 den 9s e geçiş yaptım Gcam de note 7 bariz daha iyi.. bir sürü Gcam varyantı indirdim tatmin olmadım. Sizlerin kullandığı ve memnun kaldığınız Gcam var mı? Stock camera özellikle ön kamera çok kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackegomania

Redmi note 7 den 9s e geçiş yaptım Gcam de note 7 bariz daha iyi.. bir sürü Gcam varyantı indirdim tatmin olmadım. Sizlerin kullandığı ve memnun kaldığınız Gcam var mı? Stock camera özellikle ön kamera çok kötü.

gcam icin telegram uygulamasında, redmi note 9s gcam seklinde arama yapın.. yabancı bir gurup cıkacak oradaki gcam uygulamaları güzel yalnız ben gcam uygulamalarında renk saturasyonunun abartı arttıgını gördüm.. yani fotoğraflar doğallıktan uzaklastıgı icin tercih etmiyorum.. stok uygulamanın renkleri daha doğal netleme ve detay da cihazın segmentine göre tatmin edici.. 3000 tl altına satılan bir cihaza göre kamerayı basarılı buluyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 15 Şubat 2021; 20:59:28 >
  • 2 yıllık redmi note 5 deneyimim ardından redmi serisini sevdiğimden en günceline geçeyim dedim note 9s aldım 1 aydır kullanıyorum. yurtdışı cihaz 1750 ye aldım şu aralar 1650 lere falan bulunabiliyor. 10 numara cihaz. ne poco m3 ne note 8 direkt bunu alın geçin. bi 200 lira daha koyabiliyorsanız poco x3 alın ama bence hiç gerek yok gayet tatmin edici güzel bi cihaz. ayrıca aldığımda miui 11.5 vardı birkaç gün sonra 12.0.3 geldi günceledim herhangi bir kötü durum olmadı bataryada vs. gayet iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 15 Şubat 2021; 22:50:26 >
  • dodofran D kullanıcısına yanıt

Bende alalı 2 hafta oldu 1725+kargo ile 4/64.gayet güzel telefon,pil harika,kamerası güzel,ekran güzel...

Hayırlı olsun size de.

Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU]

Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilter -- 16 Şubat 2021; 15:24:29 >

• xiaomi eu anroid 11 rom kullanıyorum. super wallpaper ayarladığım zaman ana ekrandan kilit ekranına geçerken animasyon düzgün çalışmıyor pat diye sabit bi fotoğrafa geçiyor gibi oluyor sonra dünya/mars dönmeye başlıyor. normalde kilit açınca nasıl dünyanın dıl görüntüsünden aşağıya doğru iniyorsa kilitleyince de yukarı doğru çıkması lazım normalde.

youtube da bi sürü video izledim forumlara baktım çözüm bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 16 Şubat 2021; 16:20:39 >
  • moon41 M kullanıcısına yanıt

Eu hangi sürüm desin

• nediyonlasen kullanıcısına yanıt
    12.0.1 stabil global
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.