Hocam birkaç ay önce 6/128 modelini aldım ama üşendiğim için bir türlü kullanmaya başlamadın. Bu aralar artık aktif hale getireyim diyorum. Sizce kullanılabilir en düzgün (bugsız, pil ömrü uzun) sürüm hangisi, eu rom olarak kullanmayı düşünüyorum. Android 11 çıkar öyle kullanmaya başlarım dedim ama hem miui 12.5 un hem de android 11 in oturması bayağı bir vakit alacak gibi, belkide bu sürümlerde hiç verimli olmayacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU] (111. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: crow in cornfieldandroid 11 hindistanda verildi 1 - 2 ay sonra en gec android 11 alacak ben android 12 yi de alacagini dusunuyorum ama 12 icin garanti verilemez tabii ki..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Master_SergeantHocam birkaç ay önce 6/128 modelini aldım ama üşendiğim için bir türlü kullanmaya başlamadın. Bu aralar artık aktif hale getireyim diyorum. Sizce kullanılabilir en düzgün (bugsız, pil ömrü uzun) sürüm hangisi, eu rom olarak kullanmayı düşünüyorum. Android 11 çıkar öyle kullanmaya başlarım dedim ama hem miui 12.5 un hem de android 11 in oturması bayağı bir vakit alacak gibi, belkide bu sürümlerde hiç verimli olmayacak.
kendi global romunda miui 11 de pil performansi en iyi durumda.. miui 12 de eu romlarin hepsinde pil performansi global 12 den daha guzel tabii ki cunku pil harcayan gereksiz servisler bloatware falan yok fakat ben miui 12, 12 0 2 kullaniyorum su an guncelleme geldi ama yapmadim xda daki saki tools kullanarak rootsuz sekilde bazi servisleri disable ettim bunu yapinca pil performansi eu rom gibi oluyor global kullanacaklara o programi siddetle oneririm adb uzerinden servis disable eden jar programi olarak calisiyor root gerekmiyor ugrasmam derseniz eu rom derim surumlerde cok fark yok eu da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 8 Şubat 2021; 21:44:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kullanım için eu 12.0.2 uygundur diyebiliriz yani. Gerçi mevcut telefonum note 4x hala iyi durumda, bir süre daha beklemem sorun olmaz. Peki global Miui 11 ile eu miui 12 nin pil performans aynı mıdır, yoksa her türlü global miui11 mi yüklenmeli pil için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Master_SergeantKullanım için eu 12.0.2 uygundur diyebiliriz yani. Gerçi mevcut telefonum note 4x hala iyi durumda, bir süre daha beklemem sorun olmaz. Peki global Miui 11 ile eu miui 12 nin pil performans aynı mıdır, yoksa her türlü global miui11 mi yüklenmeli pil için.
eu miui, pilde hepsinden daha iyi.. 11'den de iyi.. sonucta tüm bloatware ve arkaplanda calısan spy falan gibi seyler iptal edilmis..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 9 Şubat 2021; 8:48:14 > -
Cevapların için teşekkür ettim. Üşenmediğim bir ara kullanıma alırım artık :)
Slm hocam. Note9s ile m51 hoparlör sesi hangisi daha yüksek ve canlı?
valla hocam birkaç aksilik çıktı n11 den ilk aldığımız satıcı telefonu kargolamadı bende daha ucuzu çıkıncaya kadar bekledim , 100 küsür daha ucuza biri ilan koyunca iptal edip yeniden aldım. Bugün kargoya verdi şükür diyelim heralde yarın elimize ulaşır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Slm arkadaşlar bende 1 ay önce aldim
Spot Note9s 6 128 turkuaz rengi.
1800tlye üzerinde mi 10litenin 33wat sarjini aldim
Bl açtım eu 12.android 11 kurdum makina fişek gibi çalışıyor. Twrpde hiç bir sorun yaşamadım dokunmatik de vs. Panel huaxing iyiki🙂. Tianne olsaydı twrp sıkıntı olurdu
Alırken 3 cihazı açıp. Öyle buldum 2 si tianne panel çıktı Vel hasıl cihaz çok güzel tavsiye ederim. Hem sesi hem ahize sesi yüksek. Kamera çok güzel ekran canlı batarya 2 gün gidiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetolmezSlm hocam. Note9s ile m51 hoparlör sesi hangisi daha yüksek ve canlı?
m51 biraz daha yüksek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 10 Şubat 2021; 10:51:59 > -
hadi inşalah
-
sağolun hocam .11.11 kuponunun 1 gün kullanım süresi olmasa beklemezdim ancak daha ucuzu çıkıncaya kadar mecbur bekledim.Cep telefonu alışverişinde kesinlikle n11 bir numara.Daha önce kaç kere lg elimde kaldı her seferinde kesintisiz iade ile aldım ücretlerini .Satış sonrası hizmet iade garanti konusunda n11 ilk tercihim.
-
Arkadaşlar cihazdan alıcam da hepsiburada da 2900 Tl mavi rengi, daha uyguna bulabilir miyiz? Cihazın kronik sorunu vs var mı? Hepsiburada da bazı yorumlarda wifi ve şebeke problemi var yazmışlar.
-
Xiaomi Redmi Note 9S Duos 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) 3.485,00 TL yerine 2.666,00 TL www.n11.com
Xiaomi Redmi Note 9S Duos 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/xiaomi-redmi-note-9s-duos-64-gb-xiaomi-turkiye-garantili-1348266?magaza=ceptveaks
ben burdan aldım bekliyorum gelmesini.
burda daha da ucuz.
gittigidiyor
Xiaomi Redmi Note 9S Cep Telefonu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-redmi-note-9s-64gb-mavi-xiaomi-turkiye-garantili_pdp_658998369
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 10 Şubat 2021; 16:58:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
dün h.b de 2600 dü telefon. satıcı h.b
-
2900 çok değermi acaba, 1800 e 6/128 yurtdışı satılıyor piyasada aliexpressde de 175 euro, yokmu almancı tanıdığın gelirken getirsinler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 10 Şubat 2021; 18:51:38 >
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhandincel1Arkadaşlar cihazdan alıcam da hepsiburada da 2900 Tl mavi rengi, daha uyguna bulabilir miyiz? Cihazın kronik sorunu vs var mı? Hepsiburada da bazı yorumlarda wifi ve şebeke problemi var yazmışlar.
Bu cihazın hicbir kronik problemi yok.. Ben de zaten bu cihazı kronik problemsiz oldugu icin tercih ettim. ben cihazı satın alırken mi note 10 lite'a kadar bütcem vardı fakat cesitli orta seviye xiaomi modellerinde hep kronik sorunlar var ekran sararması, soluk ekran, arka kapak titremesi falan gibi fakat kronik sorun acısından en sorunsuz cihaz bu modeldir. cihazı 3 aydır 15 TL'lik silikon kılıfla ve kamera koruyucu olmadan kullanıyorum toz da girmedi..
cihaz gecen yıl yaz aylarının cihazı oldugu icin, donanımsal toz alma yeni serilerde düzeltildi ve wifi gibi yazılımsal sorunları da güncellemelerle düzeltildi.. belirtilen wifi sorunu sebeke falan gibi seylerle ben hic karsılasmadım bu sorunlar miui 11''in eski bir sürümünde vardı.. cihazı alınca güncelleyin böyle bir sorunla karsılasmazsanız..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 10 Şubat 2021; 19:9:4 >
-
Hepsiburada ya güvenmiyorum satış sonrası lg v20 de mağdur etmişler beni.Hatta nedense tüketici haklarından haklı bulunsamda kullanım bedeli kesip ücreti geri vermişlerdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Fortune 4Bu cihazın hicbir kronik problemi yok.. Ben de zaten bu cihazı kronik problemsiz oldugu icin tercih ettim. ben cihazı satın alırken mi note 10 lite'a kadar bütcem vardı fakat cesitli orta seviye xiaomi modellerinde hep kronik sorunlar var ekran sararması, soluk ekran, arka kapak titremesi falan gibi fakat kronik sorun acısından en sorunsuz cihaz bu modeldir. cihazı 3 aydır 15 TL'lik silikon kılıfla ve kamera koruyucu olmadan kullanıyorum toz da girmedi..
cihaz gecen yıl yaz aylarının cihazı oldugu icin, donanımsal toz alma yeni serilerde düzeltildi ve wifi gibi yazılımsal sorunları da güncellemelerle düzeltildi.. belirtilen wifi sorunu sebeke falan gibi seylerle ben hic karsılasmadım bu sorunlar miui 11''in eski bir sürümünde vardı.. cihazı alınca güncelleyin böyle bir sorunla karsılasmazsanız..
Alıntıları Göster6 ram 128 rom modelini alicam. Hepsiburada dan almayı düşünüyorum. Teknopack var sigorta paketi gibi bişey,onunla alicam. Ekran çok pahalı,280 liraya sigorta yaptırmak daha mantıklı geliyor bana.
9 pro almaya değer mi sence? 9s daha mi mantıklı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhandincel16 ram 128 rom modelini alicam. Hepsiburada dan almayı düşünüyorum. Teknopack var sigorta paketi gibi bişey,onunla alicam. Ekran çok pahalı,280 liraya sigorta yaptırmak daha mantıklı geliyor bana.
9 pro almaya değer mi sence? 9s daha mi mantıklı.
Alıntıları Gösternfc kullanmayacaksan kesinlikle farka degmez sifirdan tam sarj 30 dakika farkediyor ben olctum ayrica 9 pro da kamera 64 mp ama 9s in de f degeri daha iyi yani..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 10 Şubat 2021; 22:30:2 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X