Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU] (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
51
Favori
149.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meeb

rica ederim bende de note 6 pro var.memnunum ama gelen güncellemeler ile biraz yavaşladı zaten alırken de zayıf bir işlemcisi olduğu bilerek almıştım.Birde venüs ün 1.2 a şarj aleti ile şarj ediyordum nedense yavaşlık ve takılmalar ondanmış.Kendi şarj aleti vınn diye ses çıkardığı için yatak odamda kullanmıyordum şimdi mecbur kullanıyorum.

sarj aletinin ses cıkartmaması lazım.. ben sizin yerinizde olsaydım söyle bir sarj cihazı alıp gecerdim.. sarj olayları risklidir hem bataryayı yer hem de sarj ederken patlama bile olabilir

https://www.hepsiburada.com/spigen-essential-18w-hizli-sarj-cihazi-usb-qualcomm-3-0-ip-intelligent-power-technology-duvar-sarji-f111-000ca26332-p-HBV00000OH367

• Fortune 4 kullanıcısına yanıt
    tavsiye için teşekkürler.Şuana kadar abartısız 12 tane telefon aldıysam farklı markalarda en az yarısının şarj aleti vinlama yapıyordu.Bu biraz kulak tınısı ile alakalı eşim duymazken ben duyuyorum mesala.Kimisi şarj esnasında ,kimisi de şarj bittikten sonra yapıyor bu sesi içindeki kondansatör ile alakalı.Sizde kulağınızı dayayın o duyduğunuz sesi ben 10 kar fazla duyuyorum ama bazısı gerçekten çok çok az yapıyor onları duymuyorum.

İade olan note un gerçekleşten güzeldi hiç ses yapmıyordu.

benim note 6 pro yapıyor.

Venüs 5580 nin ki çok güzel sessiz hemde 1.2 a ,ancak nedense bunla şarj edince bazen cihaz kasıyor baktım pil voltajı 4 v altında gösteriyor sanırsam ondan.

eşimin eski g4 ün vardı aman yok öyle bir çınlama çöpe attım gitti.

Açıkçası çoğu durumda üreticinin verdiği şarj aleti ve kabloyu önemsiyorum ben yeterki ses yapmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• moon41 M kullanıcısına yanıt

12.0.2 ile geldi telefunomuz 2 hafta oldu,şimdi 12.0.3 e güncelledim evde wifi çekimi zayıfladı,sizce mümkün müdür bu ?

• Mümkün olabilir, modemden , ağa virüs bulaşmışsa ,iss den bi sürü şeyden de olabilir ayrıca.önceki romla ve güncelleme ile test yapılması lazım net bişi söylemek için.tavsiyem aidata64 programınin ağ kısmının wifi yerinde sinyal gücünün kaç dbm geldiğini evin farklı yerlerinde not al.Ordan anlarsın zaten
  • Bu cihazda işlemci çok iyi de 4 gb ram var ben oyun oynamayacağım film, internet ve müzik için kullanacağm 4gb ram benim için sıkıntı olur mu? Acaba bütçemi zorlayıp note 9 pro mu düşüneyim ama o kadar vermekte istemiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Residentevil2

Bu cihazda işlemci çok iyi de 4 gb ram var ben oyun oynamayacağım film, internet ve müzik için kullanacağm 4gb ram benim için sıkıntı olur mu? Acaba bütçemi zorlayıp note 9 pro mu düşüneyim ama o kadar vermekte istemiyorum..

ne yapacagina gore degisir oyun diyorsan mutlaka 6 gb ram olani almalisin zaten bosta 3 gb ram harciyor cihaz oyun oynamayacaksan yeterli olabilir yine de 6 gb cihaz her sekilde daha hizli.. ayrica note 9 pro ya degmez nfc kullanmiyorsan fark yok yarim saat daha hizli sarj 64 megapiksel kamera 200 tl farki haketmiyor ayrica bu fiyatlara satilan cihazlarda en sorunsuz modelin bu oldugunu soylemeliyim.. baslarda poco x3 ve note 9 proda oldugu gibi kameraya toz girme sorunu vardi ama uzun zaman once duzeltildi yani yeni uretimlere toz girmiyor wifi ve ahize olaylari da miui 12 son surumde yok.. yani hicbir kronik sorunu yok bu modelin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 21 Şubat 2021; 9:46:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fortune 4

ne yapacagina gore degisir oyun diyorsan mutlaka 6 gb ram olani almalisin zaten bosta 3 gb ram harciyor cihaz oyun oynamayacaksan yeterli olabilir yine de 6 gb cihaz her sekilde daha hizli.. ayrica note 9 pro ya degmez nfc kullanmiyorsan fark yok yarim saat daha hizli sarj 64 megapiksel kamera 200 tl farki haketmiyor ayrica bu fiyatlara satilan cihazlarda en sorunsuz modelin bu oldugunu soylemeliyim.. baslarda poco x3 ve note 9 proda oldugu gibi kameraya toz girme sorunu vardi ama uzun zaman once duzeltildi yani yeni uretimlere toz girmiyor wifi ve ahize olaylari da miui 12 son surumde yok.. yani hicbir kronik sorunu yok bu modelin

Alıntıları Göster

Teşekkürler oyun hiç oynamayacağım benim için ekran büyüklüğü, batarya süresi ve cihazın akıcı olması önemli. Yanlız gidip de fahiş fiyatlı samsung m21 m31 falan almak da istemiyorum 9s in antutusu 280k sonuçta. Örneğin 9s de youtube izlerken internet tarayıcı açabilir miyim sıkıntısız olarak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Residentevil2 -- 21 Şubat 2021; 13:18:47 >

• Arka kapak çok çabuk çiziliyor dikkat edin

• Arkadaşlar 2.000-3.000 TL arası telefon bakıyorum. Önceliğim kamera ve batarya olacak. Oyun vs oynamıyorum, sosyal medya sadece. Bu şartlarda Poco, Redmi Note9 ve 8 arasında kaldım. Bunun yanında Oppo 7 de var.

Ya da bu önceliklere göre bu telefonlardan hangisini tavsiye edersiniz? Yine bu şartlara göre başka alternatif telefon önerileriniz de varsa duymak isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Residentevil2

Teşekkürler oyun hiç oynamayacağım benim için ekran büyüklüğü, batarya süresi ve cihazın akıcı olması önemli. Yanlız gidip de fahiş fiyatlı samsung m21 m31 falan almak da istemiyorum 9s in antutusu 280k sonuçta. Örneğin 9s de youtube izlerken internet tarayıcı açabilir miyim sıkıntısız olarak ?

Alıntıları Göster

herseyi yaparsin cihaz islemcisi performansli 128 modeli al gec bu cihaz pisman etmez bence gerek yok ama 9 pro 128 de alabilirsin poco x3 cihazlarin kronik sorunu cok cihazin agir fanboylari var toz kondurmuyorlar ama sorunsuz diye yalan konusuyorlar orada gördüğün nicklerden her biri yalan konusmak ve hakaretten ucer dörder defa ban yediller ama hala akillanmadilar..

pocoyu yarim saate yakin saticisinda inceleyip almamistim ben.. adama 9s ve x3 getir dedim kendisinde de 8 pro vardi.. ucunu masaya koydu poconun lcd'de ki sorunlarini, solukluk renk gamutu ve kasmalar hemen farkettim note 8 pro yu boyutu daha fazla hosuma gitti ama mtk diye eledim 9s i almistim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 21 Şubat 2021; 16:55:14 >

• ghost screen oluştu cihaz daha iki aylık offf redmi offf :((

tianma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfred phillips sons -- 21 Şubat 2021; 20:6:28 >
  • Arkadaşlar telefonun alarmı çalarken ekranda saatin altında tarih kısmında gün yanlış yazıyor (22 Şub Salı) bunu nasıl düzeltebiliriz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: alfred phillips sons

ghost screen oluştu cihaz daha iki aylık offf redmi offf :((

tianma
    Benimde iki aylik hocam ekran parlakligini fulldemi kullaniyosunuz
  • Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt
    orta
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfred phillips sons

orta
    Benimde oyle ilginc baska telle foto cekme sansiniz varmi
  • Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt
    zaten bazen oluyor böyle bir iki saat bişey açık kalsin parlaklik ta orta veya üstü olsun o zaman oluyo yarim saat sonra da gidiyo hocam maalesef cekme sansim yok şuan

rahatsiz edici duzeye geldiğinde garantiye vericem
  • alfred phillips sons A kullanıcısına yanıt
    ekran renk ayarlarından görüntüyü hafif sarımsak olacak şekilde ayarlayın ghost screen olmaz.Ben note 6 pro da bu şekilde çözdüm.Hiç olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meeb

ekran renk ayarlarından görüntüyü hafif sarımsak olacak şekilde ayarlayın ghost screen olmaz.Ben note 6 pro da bu şekilde çözdüm.Hiç olmuyor.

ghost ihtimali her zaman tüm xiaomi cihazlarda mevcuttur.. ben 15 ay tianma redmi note 7 kullandım bende olusmadı.. 4 aylık 9s kullanımımda da olusmadı.. fakat olusabilirde.. poco, redmi, mi hepsinde ghost mümkün.. hepsinin paneli ya tianma ya huaxing ikisinde de olusabiliyor bunu xiaomi cihazlar icin kronik sorundan saymayın cünkü hepsi böyle.. ghost ihtimali sıfır olsun diyorsanız xiaomi almayacaksanız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 22 Şubat 2021; 23:7:40 >
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.