< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU] (103. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar kameranın toz tutmaması için düzgün ve güzel bir kılıf önerebilir misiniz? Kamera toz tutmuyor ama ben yine de işimi sağlama almak istiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yasin3322
Bu mesaj silindi.Ben Pubg çöpünü oynamadıgım icin kac fps verdiğiyle ilgilenmiyorum.. FPS oynayacak olsam pc'de doom wolfenstein falan oynarım.. Herkes pubg oynamayabilir ama herkes telefon ekranına bakar ve iğrenç görüş açısından etkilenir.. orta seviye bir cihazda tabii ki problemler olacaktır 9s de kusursu bir cihaz değil.. hatta xiaomi'nin en üst modeli olsa onlar da yazılım sorunludur fakat sorun var, sorun var.. görüş açısı ve ekranın soluk yan sanayi cakma ekran gibi olması affedilemez bir sey üstelik bahsedilen cihazın ne kamerası ahım sahım üstün, ne de performansı... hal böyleyken, 120 hz diye gidip, fabrikasyon yan sanayi ekranlı cihaz alınmaz ki ben almadım.. ha forumda falan alan olmus konusu büyümüs ama bu doğru secim oldugu anlamına gelmiyor.. en azından benim icin değil.. ben tavsiye etmem fakat milletin ne alacagına da en son kendisi karar verir.. almak isteyen buyursun alsın ben almadım almam da..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 4 Ocak 2021; 22:19:1 >
-
4 yıldır kullandığım sony Xperia xz telefonumun anakartı bozulunca f/p ürünü olarak xiaomi Redmi note 9s alayım dedim. Fiyat farkı çok az olunca iade edip note 9 pro 128 GB aldım. Kamerasını çok beğendim şarj aleti büyük ama hızlı şarj ediyor. Ekranın büyük olması güzel. Nfc olması işime geldi çünkü kullanıyorum. Memnun kalmadığım konu ise çok fazla reklam çıkıyor telefonda. Ayarlara giriyorum reklam çıkıyor. Uygulama yüklüyorum reklam çıkıyor alışık değildim bu kadar reklam görmeye. Kutusundan kulaklık çıkmadı ama kılıf çıktı. Tavsiye etme konusunda şarjı ve kamerası iyi diyebiliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unaided -- 4 Ocak 2021; 22:20:3 > -
Reklamların da çaresi var ayarlara girip yetkilendirme ve geri alma yazın orada msa,miui daemon artı birde para kesmemesi için sim kart etkinleştirmeyi kapatın.
Reklamlar için ayrıca dosya yöneticisi,müzik çalar,temizlik,güvenlik,mi tarayıcı,temalar gibi yerlerin ayarlarına girip tavsiyeleri al seçeniğini kapatın.
Xiaomi zaten kutuya kulaklık koymaz.Sağolsun onun yerine kılıf koyuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin3322 -- 4 Ocak 2021; 22:23:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yasin3322
Bu mesaj silindi.Teşekkürler hocam biliyorum
migrosta note 9 pro 3300 gösteriyor o uygun gibi geldi mağazaya gittiğimde bide ordan bakcam fiyata hbde de 3300 gösteriyor proyu sonuçta
Migros dan alınan telefonlarda Xiaomi Türkiye garantisi olmayabilir genellikle ithalatçı garantili cihaz getiriyorlar ama bi kontrol edin araştırın ithalatçı garantisi iyi birşey değil.
Tabi Fortune 4 arkadaşımızın bir itirazı var mıdır bilemiyorum yanlış bilgi vermiyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin3322 -- 4 Ocak 2021; 22:28:21 >
quote:
Orijinalden alıntı: mtneiArkadaşlar kameranın toz tutmaması için düzgün ve güzel bir kılıf önerebilir misiniz? Kamera toz tutmuyor ama ben yine de işimi sağlama almak istiyorum.
Daha önce söylediğim gibi kamera da tozlanma problemi yok. Olsa ısık sızması problemini söyledigim gibi onu da söylerdim.. Bu sorun ilk üretimlerde vardı cihaz cıkalı 1 seneye yakın süre gecti neredeyse.. Belki kaç yüzbin cihaz üretilmistir.. Eğer ilk cıktıgında almadıysanız kesinlikle tozlanma falan olmaz.. Ben le$ gibi tozlu tamirhane ortamındayım mesela 1 tane bile toz yok o acıdan rahat olun yani hicbir sey olmaz..
-
Hocam benimde tozlu alanda bulunduğum oluyor ve toz hiç yok. Ben kılıf almak istiyorum ondan dolayı yazdım. Kılıfı alırken de kamerayı korusun diyorum hocam ondan dolayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 4 Ocak 2021; 22:37:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: yasin3322Migros dan alınan telefonlarda Xiaomi Türkiye garantisi olmayabilir genellikle ithalatçı garantili cihaz getiriyorlar ama bi kontrol edin araştırın ithalatçı garantisi iyi birşey değil.
Tabi Fortune 4 arkadaşımızın bir itirazı var mıdır bilemiyorum yanlış bilgi vermiyim.
Hocam xiaomi Türkiye garantili yazıyodu herhalde öyle hatırlıyorum xiaomi Türkiye garantili yazan cihazda da sorun olmaz herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: yasin3322Migros dan alınan telefonlarda Xiaomi Türkiye garantisi olmayabilir genellikle ithalatçı garantili cihaz getiriyorlar ama bi kontrol edin araştırın ithalatçı garantisi iyi birşey değil.
Xiaomi de farketmiyor.. Xiaomi turkiye ye resmi olarak gelmemisti zaten resmi olarak geldik ayagi ayri bir sey.. Xiaomi Turkiye denen sey evofone servisi ve hizmet kalitesi zaten paralelci delta falan gibi.. Bunlarin galiba genpayla anlasmasi vardi bazi cihazlar genpa garantili de cikabiliyor ama ben genpaya da guvenmem burasi turkiye cihazda ne sorun olussa zaten hepsi garanti disi.. en mantiklisi xiaomileri garantisiz almak bence yine de bl kapali olsun orjinal olsun bir ihtimal tukeci hakem heyetiyle paramizi aliriz yanlis bir durum olursa diyen fazla para vermesin en ucuzunu paralel ithalat olani alsin gecsin derim ben.. nasilsa ne garantisi olursa olsun buyuk olasilikla tuketici hakem heyetine yollari dusecek ve ucret iadesi alacaklar.. ha evofone dan almislar cihazin parasini ha paralelciden..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 5 Ocak 2021; 15:59:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhabalar bu telefonu şirket hattıyla verdiler 2 gün şarjı gidiyor muazzam bişey ama uygulama çekmecesi kullanırken uygulamaları klasör yapamıyorum galiba. Asus kullanıyordum yukarı kaydırınca tüm uygulamalar klasörlü çıkıyordu çok kolaylık oluyordu. 2.olarak bildirim çubuğuna hesap makinesi alamıyoruz galiba.
-
Reklamları dns ile engelleyebilirsiniz
-
nasıl peki hocam?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu telefonun kronik bir sorunu var mı?4/64 alsam diyorum 6/128 ile arada
300 TL gibi bir fark var,
note9 prodan kamera tozlanması sebebiyle vazgeçtim:)
-
Hocam zamanında forumdan aşağıdaki yazıyı kopyalamıştım. Yine buradan bir arkadaşa ait.
"Telefondaki tüm uygulamalarda reklamlardan kurtulmak istiyorsanız eğer, bağlantı ve paylaşıma girin orda özel dns var oraya tıklayın ve dns.adguard.com yazın tamam deyin. Tüm uygulamalarda reklamlar gitmiş olacak böylece."
quote:
Orijinalden alıntı: hasanahsenBu telefonun kronik bir sorunu var mı?4/64 alsam diyorum 6/128 ile arada
300 TL gibi bir fark var,
note9 prodan kamera tozlanması sebebiyle vazgeçtim:)
kronik sorun onemli bir sey yok 4 gb olan model 300 tl ucuz cunku 6 gb olandan bariz daha yavas yani arada fark var almisken 6 gb 128 oneriririm ama butce kisitliysa 4 gb da alinir cunku islemcisi ayni sonucta ve 3000 tl den bile ucuz bir cihaza gore 720 g oldukca performansli sayilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 7 Ocak 2021; 17:34:56 >
Limitim artınca alternatifler var misal X3 🙂🙂🙂
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X