Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU] (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
50
Favori
149.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yasin3322

Bu mesaj silindi.

Poconun arkası ucuz plastik ve ekran görüş açısı berbat.. Arkada kocaman POCO yazıyor.. Sırf o yüzden bile tercih etmem sahsen.. Ekran huaxing ama 15 senelik tft lcd gibi.. Renkler soluk.. 120 hz bilmemneymis ama ekran 9s 9pro gibi renk ve görüş acısı olarak güzel değil.. Bunlar bence cok daha önemli.. O modele fazladan para vermeye gerek yok.. Performans olarak bir artısı da yok.. Benchlerde 5 - 20 puan daha fazla alıyor.. Belki kamerası bir gıdım iyidir.. Yani 128 GB 9s ya da 9 Pro'ya tercih edilecek bir tarafı yok o cihazın.. Poco F2 pro desen arada ucurum var neredeyse iki kat güclü cihaz ama fiyatı da yüksek tabii üste para koyup o modeli almaya değer.. Ben de 9s'den sonra ilerde F2 pro'ya gecmeyi düsünüyorum.. Ayrıca x3 nfc'yi bizzat satıcıda inceledim ve arkası ucuz plastik olduğu icin hosuma gitmedi ve almadım kalite hissi düsük..

Not: Huaxing ekranı ghost sorunu yok diye tercih ediyorlar ama tianma gibi kaliteli görüntü vermiyor.. Renkler soluk ve görüs acısı genellikle kötüdür.. Sarı renge de yatkındır.. Tianma'da, ghost sanıldığı kadar fazla rastlanmıyor zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 4 Ocak 2021; 19:6:5 >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Hocam pocoyu e PTT avmde 3000 liraya gördüm xiaomi Türkiye garantili diyo alabilirim demi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hutchinson atibaba kullanıcısına yanıt

Bilemiyorum güvenilir bir sitedir ama iyi araştırın yorumlara falan bakın dikkat edin tek imeili göndermesinler öyle olursa geri gönderin hemen hat takmadan.

• quote:

Bu mesaj silindi.

ekrani les onun 120 hz olsada igrenc kendi konusunda da cok bahsedildi sikayet edildi ben de bizzat kendim gorup inceledim.. kendi 9s cihazimla yanyana koydum baktim 60 hz 9s pro ekrani 10 kat guzel goruntu veriyor ondan renkler ve gorus acisi yanina bile yaklasamaz 9 larin.. kamerasi da ahim sahim fark yok alan alsin ama ben tavsiye etmem o cihazi ayni fiyat olsa bile alinmamali 9 pro daha iyi secim nfc kullanmayacak olan ve hizli sarji onemsemeyen de 9s 128 almali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 4 Ocak 2021; 21:33:22 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

bence fanboy sizsiniz.. sizi 120 hz les ekranli poco konusuna alalim yolunuzu sasirip buraya dusmussunuz galiba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 4 Ocak 2021; 21:35:25 >
  • yasin3322 Y kullanıcısına yanıt

poco x3 pahalı telefon mu siz 120 hz de 120 diye yüceltiyorsunuz peki? ikisinin arasında kaç kurus fark var? bence siz le$ ekranlı poco x3 nfc'yi cok yüceltmissiniz.. üstelik cihazlar konusunda da doğru bilgi verildigi halde, yanlıs bilgi ve yönlendirme yapıyorsunuz.. sırf bu konuda değil, note 8 pro konusunda da sizi gördüm.. orada da rom konusunda ve BL konularında yanlıs bilgilendiriyordunuz.. sizi 3 - 4 defa düzelttim.. telefon konularında bilginiz yoksa yanlıs bilgi vermek mecburiyetinde değilsiniz.. sizi poco konusuna alalım.. burada bilgi paylasımı yapılıyor telefon yarısı değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 4 Ocak 2021; 21:39:2 >

Bu konuda da yanlı$ bilgi sahibisiniz.. Yeni serilerde kamerada tozlanma yok.. Kamera dizaynı yeni modellerde.. değiştirildi Kendi cihazım kesinlikle tozlanmadı bu kronik problem ilk seri cihazlarda mevcut o modeller artık satılmıyor stoklar bitti.. Yukardan konu ağacına tıklayınız ve poco konusuna gidiniz orada cihazınızı istediğiniz gibi övüp fanlığını yapabilirsiniz.. Bu konuda cihazı kullananlar bilgi paylasıyor sizin -cihazınızın üstünlüğünü tartısmıyor..

IMEI atmak illegal bir olaydır ve yasadısıdır suçtur.. IMEI değiştirmenin cezası 20.000 TL'dir.. Dikkat edin de, IMEI değiştirirken yakalanıp hakim önüne çıkmayın..

Verdiğiniz bilgiler tamamen hatalıydı ayrıca o konuda sizi düzeltmistim yasal cihazların BL kilitlerini acınca bir daha kapanmayacagı ve brick olacagı konusunda garip iddialarınız olmustu..

Bunun da yeri burası değil note 8 pro konusunda sizi düzeltmistim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 4 Ocak 2021; 21:46:20 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Ben de dedim ki, 3400 vereceğine gidip 2800'e HB'den alsın dedim.. Poco ne alaka? Burası poco konusu mu? Ha siz tavsiyenizi verdiniz ben de, kişiyi uyardım, o cihazın ekranının görüş açısı iyi değil dedim. Bunun üzerine gelip, benden alıntı yaparak, vıdı vıdı, yok bilmemne, cihazı savunmaya kalktınız.. Benimn görüşüme katılmıyorsanız 1 defa yazarsınız ben de ekranı kötü diyince daha cevap vermezsiniz.. Sizin amacınız poco fanboylugu yapmaktır.. İkisi aynı fiyat bile olsa o poco'yu almam bu da benim fikrimdir ve tavsiyemdir.. Sebebi ekranı kötü.. 120 HZ ekran teknolojisi adı altında 15 yıllık TFT gibi görüş açısı ve soluk renkler sunan ekran kullanılmıs. Üstelik performans olarak 15 - 50 puanlık bir fark var... Ufacık bir fark var diye, gidip de o iğrenç leş ekranlı telefon tabii ki alınmaz.. Bu benim fikrim ve BURASI REDMİ NOTE 9S konusu.. sizin cihazınızın övülme konusu değil.. Poco forumuna gidin orada sizi destekleyen daha cok kisi cıkar çünkü zaten tercihlerini poco dan yana kullanmıslar ben sizinle aynı fikirde olsam zaten 9s almamıs olurdum değil mi? öyleyse kim fanboy belli oluyor.. uzatmanın anlamı yok.. poco konusu orada..

• quote:

Bu mesaj silindi.

Biliyorum çünkü xiaomi sorunun düzeltilmesi icin fabrikaları uyardı.. Bu sorun cihaz yeni üretilmeye baslandıgı zamanlar vardı ve cok gecmeden düzeltildi.. Eskilerin kamerasına A4 kağıt giriyordu aradan yenilerde bu sorun yok toz gecirme de yok.. Kullandıgım ortam da tozlu yeni cihazlar hicbir sekilde toz almıyor..

• quote:

Bu mesaj silindi.

Bence Poco x3 nfc çöptür.. Çöp'e çöp derim.. Zaten çöp olmasaydı, 200 TL daha ate$ler ondan alırdım.. Neden çöp? Çünkü ekranı 15 yıllık TFT LCD gibi.. Kendi konusunda kullanıcıları ağlıyor hatta bir tanesi o çöpü sattı da, gitti realme 7 pro aldı.. sırf ekran icin sattı.. Söyledigim gibi bu konu 9s konusu ve 9s cihazı da en iyi ben bilirim çünkü kullanıcısıyım.. poco x3'ü de bizzat antalya'da satıcısında yurtdısı olanını inceledim ekranı le$ ve renkler soluk tavsiye etmiyorum yine de alan alsın beni ilgilendirmez fakat ben tavsiyemi yaparım cihazı bana karsı övmeyin eğer cok memnunsanız gidin konusunda övün diyorum..

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.