Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU] (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
50
Favori
149.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master_Sergeant kullanıcısına yanıt

Hocam bl başvurusu yaptım 168 saat verdi.

Hocam twrp link veriemisin.

Verdiğiniz linkteki euromda çağrı ses kaydı mevcut mu?

Ve haftalık güncelleme alan rom varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetolmez -- 24 Aralık 2020; 18:5:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetolmez

Hocam bl başvurusu yaptım 168 saat verdi.

Hocam twrp link veriemisin.

Verdiğiniz linkteki euromda çağrı ses kaydı mevcut mu?

Ve haftalık güncelleme alan rom varmı.

Neden twrp den rom yüklüyorsunuz ki?BL kilidini açacaksınız zaten Mi Flash ile fastboot romu clean all deyip de yükleyebilirsiniz.Eu rom un fastboot romu mevcut değil midir?

Yalnız Note 9S den bahsediyorsanız şarjın 33 Watt olmasının hiçbir anlamı yok çünkü telefon 18 Watt hızlı şarjı destekliyor zaten kendi kutusundan da 22.5 Watt çıksada herhangi bir anlamı yok.Tabi aldığınız cihaz Note 9 pro ise bişey diyemem o destekliyor 33 Watt hızlı şarjı.

Twrp linki:Not:Cihazınız Tianma panelse twrp de ekran kapanma sıkıntısı olabiliyor onun için twrp ayarlarından otomatik ekran kapanmasını kapatabilirsiniz.Üstteki link problemleri giderilmiş twrp dir alttaki linkte nasıl kurulacağı vs yazıyor.Telefonun ayarlar,telefon hakkında,tüm özellikler,çekirdek sürümüne 8 kere basarak en üstteki seçenekten ekran panelini öğrenebilirsiniz.

http://secyukle.com/dosya/uploads/Bytrabzonlu/TWRP/REDMI-SERISI/REDMINOTE9S/ANDROID10/TWRP-3_4_1B-0530-REDMI_NOTE9S-By_TRabZonLu.zip

https://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-12-destekli-redmi-note-9s-twrp-3-3-1-0530-tek-tus-yukleme-araci.81255//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin3322 -- 24 Aralık 2020; 20:37:49 >

• yasin3322 Y kullanıcısına yanıt

Panel Hwaxing.

Hocam bilgisayarım yok.

Twrp daha kullanışlı benim için yedek almam serme.efs yedek vs.

• mehmetolmez M kullanıcısına yanıt

Hocam arkadaşın önerdiği twrp yi yükleyip. Aynı twrp içerisinden linkini atacağım twrp sürümüne güncellemenizi tavsiye ederim. Kullandığım en başarılı sürüm bu idi (3.4.0.14 yazan).

Edit: Linki atmayı unuttum.

https://sourceforge.net/projects/mauronofrio-twrp/files/Curtana-Joyeuse-Gram-Excalibur//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Sergeant -- 24 Aralık 2020; 22:26:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Sergeant

Hocam arkadaşın önerdiği twrp yi yükleyip. Aynı twrp içerisinden linkini atacağım twrp sürümüne güncellemenizi tavsiye ederim. Kullandığım en başarılı sürüm bu idi (3.4.0.14 yazan).

Edit: Linki atmayı unuttum.

https://sourceforge.net/projects/mauronofrio-twrp/files/Curtana-Joyeuse-Gram-Excalibur//

Neden twrp'den tekrar twrp yüklüyoruz? verdiğiniz linkteki problemsiz twrp yi, fastboot flash recovery recovery img seklinde direkt yüklesek olmuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 25 Aralık 2020; 0:0:14 >

• Master_Sergeant kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam.

Kilit ekranındayken çift tıklama aktif. Aç kapa.

Ana ekranda boşluğu tıkladığımda ekran kapanmıyor.?

• yasin3322 Y kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• Twrpnin kalıcı olması için. Disaple force diye zip var nereden bulabilirim

• Fortune 4 kullanıcısına yanıt

Konusunda böyle yüklenmesi gerektiği yazılmış. Note 9s için hala official bir twrp uygulaması yok, mevcut olanlar hala sıkıntılı ya da tüm özellikleri çalışmıyor. Rom işlerinde en az başımı ağrıtan bu sürüm oldu.

• mehmetolmez M kullanıcısına yanıt

Hocam cihazı aktif olarak kullanmıyorum, o yüzden birşey diyemem. Bence rom işlerini halledinceye kadar idare edin.

• Note 9s ile note 8 pro arasında kaldım arkadaşlar. Acaba hangisini almak mantıklı sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutuzov

Note 9s ile note 8 pro arasında kaldım arkadaşlar. Acaba hangisini almak mantıklı sizce

note 8 pro'nun oyunlarda biraz daha performanslı oldugunu söylüyorlar ayrıca ekranın daha kaliteli oldugunu, kameranın da daha iyi cektigini söylüyorlar.. redmi note 8 pro ekranı daha ufak yani daha kısa ama dik tutarken, enlemesine belki 1- 2 mm gibi görüş acısı daha cok az daha büyük bu benim icin satın alma kriteriydi.. yani note 8 pro yu boyut olarak tercih edecektim fakat redmi note 8 pro icin 40 - 50 dakika oyun oynadıktan sonra ısınıyor yanıyor diyorlar.. ben de ikisinden birini alacaktım mtk cok ısınıyor dendiği icin 9s aldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 25 Aralık 2020; 9:28:45 >
  • Ayrıca rom yükleyenler hariç herkes MIUI 12.0.2.0 global sürümünde mi arkadaşlar?

Aralık sonu 12.0.5 sürümü gelecek deniliyor.

Telefonu ilk açtığımda yeni kontrol merkezi kasarak açılıyor? Bu normal midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Sergeant

Konusunda böyle yüklenmesi gerektiği yazılmış. Note 9s için hala official bir twrp uygulaması yok, mevcut olanlar hala sıkıntılı ya da tüm özellikleri çalışmıyor. Rom işlerinde en az başımı ağrıtan bu sürüm oldu.

Bu 9 serisi, Note 7 ve Note 8 Pro gibi cok yaygın kullanılmıyor ondandır.. Bende de twrp de, ekran dokunma problemi var huaxing'e göre yapmıslar sonradan idareten yeniden düzenlemisler tianma'ya göre.. ekran kapanınca tekrar dokunmatik algılamıyor otg den mouse takarak rootlamıstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 25 Aralık 2020; 9:33:11 >
  • redmi note 9s için hindistan rom kullanan var mı? şikayetleriniz var mı tavsiye edermisiniz?

• Arkadaşlar selamlar Bende Redmi 9S Global sürüm sahibiyim cihaz TR garantili değil Mardin'den almıştım Haziran ayında Model:M2003JA1G MİUİ Sürüm Global 12.0.2 Karalı 12.0.2.0(QJWMIXM) fakat ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Sorunlarım şunlar;

1. Telefonda hoparlör modunda iken konuşurken karşı tarafa sesim duyulmayacak kadar derinden gidiyor ama örneğin ses kaydı aldığım uzaklaşsam bile ses gayet duyulabiliyor ve berrak
    2. En büyük sorunum bu ne yazık ki ilk günden itibaren 4.5G/3G fark etmeksizin sürekli olarak internette kopmalar yaşıyorum neredeyse bazen kanser edecek kıvama getiriyor ve ben bu 2 sorunumun yazılımsal olduğunu düşünüyorum galiba
    3. Telefonda arama ve Mesajlaşlaşma uygulamaları Google uygulamaları ve kullanmaktan nefret ediyorum Bu konuda da önerilere ihtiyaç duyuyorum.

Sormak istediklerimse şunlar BL kilidi için biraz evvel başvuru yaptım. Acaba Stabil olacak şekilde Global sürüm yüklesem sıfırdan sorunlarım düzelebilir mi? İnternette olan kopma ve hoparlörde iken ses gitmeme sorunları. Düşüncem yazılımsal sorunlardan kaynaklı olduğu yönünde örneğin telefon ilk geldiğinde TR aplikasyonları vardı Trendyol Gittigidiyor vs gibi belki de cihaza yazılım yükleyen kişiler bir hata yaptı.

Sizden burada deneyimli arkadaşlardan rica ediyorum;

1. Olarak telefonumu Sms'ler ve Fotografları en sağlıklı şekilde nasıl yedeklerim?
    2. Bu Tüm sıfırlama işlemleri ve önerebileceğiniz 9S yazılımı var mı? Mümkünse saf sürüm olsun istiyorum farklı rom'larla ilgilenemem galiba yoğun iş temposundayım
    3. Son olarakta bu işlemleri nasıl yapacağım hangi programları kullanacağım konusunda fikir verebilir misiniz aceba?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim..

• Boyle Buyurdu Zerdust kullanıcısına yanıt

Miui türkiye sitesinde çeşitli anlatımlar var hindistan romu kurup deneyebilirsin, hindistan romunda mesaj ve arama uygulamaları globalden farklı, imei atılmışsa imei gidebilir, imei atılmışsa bl açıktır root edilmiştir zaten twrp yüklenmiştir

https://forum.miuiturkiye.net/forum/redmi-note-9s.396//

Telefonla konuşurken sesi yükseltip kısmayı denedinmi, benimki çok yankılı gidiyordu mikrofon sesini kıstım biraz normalleştiyedekleme için superbackup kullanabilirsin fotoğraflar için google fotoğraflar senkranizasyonu aç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 25 Aralık 2020; 15:0:25 >
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.