Eğer telefonda konusurken karsı tarafın sesi kısıksa ve memnun değilseniz, cihazı magiskle rootlayıp, hoparlör sesi icin fixleme modülü flashlayın bu tüm redmilerde böyledir cözümü rootla mümkün diğer cözümler tırı vırı.. https://drive.google.com/file/d/1rA8mB2yQTDj9MzzJUuA9eVIL-YO2ZGtU/view not: eu rom da kullanabilirsiniz eu da zaten fixlenmis yani eu da o sorun yok rootdan modülden falan anlamam diyorsanız kısa yoldan eu flashlayın.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 25 Aralık 2020; 17:18:17 > |
Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU] (101. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Tam olarak ben konuşma sırasında hoparlörlere alınca sesim karşıya gitmiyor çok çok derinden ve kısık gidiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İmei atılmadı. Henüz 8ay dolmadı Sim2 ye geçtim Sim1 de de aynı sorunlar mevcuttu.
quote:
Orijinalden alıntı: Boyle Buyurdu ZerdustTam olarak ben konuşma sırasında hoparlörlere alınca sesim karşıya gitmiyor çok çok derinden ve kısık gidiyor
o baska problem o zaman hocam
İşin garip yanı ses kaydında vs. Ses berrak çok net ama sadece telefon görüşmesinde hoparlöre alınca bu sorunu yaşıyorum. Bundan dolayı yazılımsal olabileceğini düşündüm
arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum ama huaxing panel olmasını istiyorum trendyol mi storedan alsam acaba huaxing panel gelir mi
tianma panel çıkarsa aşırı soğurum cihazdan var mı bi yöntemi bunun ?
-
Maalesef öyle bir yöntem yok gibi.Mağazadan yüz yüze görerek alsanız bile teşhire bakarsınız ama kapalı kutudan ne çıkacak bilemezsiniz.Tianma panellerin düzeltildiği söyleniyor ama bilemiyorum.
Tianma kullanmak istemiyorsanız telefonu açıp kontrol edeceksiniz o zaman ayarlarda panelini tianma çıkarsa sim kart takmadan iade edeceksiniz sim kart takarsanız iadesi olmuyor diye biliyorum iade de zaten sadece internet alışverişi için geçerli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin3322 -- 2 Ocak 2021; 21:23:28 >
Panele nereden bakiliyorquote:
Orijinalden alıntı: yasin3322Maalesef öyle bir yöntem yok gibi.Mağazadan yüz yüze görerek alsanız bile teşhire bakarsınız ama kapalı kutudan ne çıkacak bilemezsiniz.Tianma panellerin düzeltildiği söyleniyor ama bilemiyorum.
Tianma kullanmak istemiyorsanız telefonu açıp kontrol edeceksiniz o zaman ayarlarda panelini tianma çıkarsa sim kart takmadan iade edeceksiniz sim kart takarsanız iadesi olmuyor diye biliyorum iade de zaten sadece internet alışverişi için geçerli.
-
Ayarlara girin telefon hakkında>tüm özellikler>çekirdek sürümü oradan da check verison infoya girip aşağı tarafta yazar ekran paneli.
Yada *#*#64663#*#* kodunu girerek de donanım testini çalıştırabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin3322 -- 2 Ocak 2021; 22:22:6 >
Media markttan bu telefonun 128 gblığını almayı düşünüyorum 3400 liraya pişman etmez demi
Rootsuz GCam kuruluyor mu acaba? Bir de kamera performansı nasıldır cihazın? Poco x3 ten vazgeçeceğim arka kamera büyük ihtimalle bunu alacak gibiyim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hutchinson atibaba
Media markttan bu telefonun 128 gblığını almayı düşünüyorum 3400 liraya pişman etmez demiHB'de 2900 TL neden mağaza?
-
quote:
Orijinalden alıntı: osassunaRootsuz GCam kuruluyor mu acaba? Bir de kamera performansı nasıldır cihazın? Poco x3 ten vazgeçeceğim arka kamera büyük ihtimalle bunu alacak gibiyim.
Kamerası güzel rootsuz gcam kurulur
-
birader toot atmadan hangi dosya ile gcam kuruluyor? gerekli? kurmaya değer mi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyro61 -- 4 Ocak 2021; 14:58:32 > -
Merhaba arkadaslar,2ay once aldim bu telefonu fakat ahize problemim var,durduk yere ses gidiyor karsi tarafin sesini alamiyorum nette cok arastirdim fakat cozum bulamadim cok fazla sikayet var bu konuda,cozumu bulundu mu emin degilim,yapmam gereken bir sey var mi yoksa servise mi gondermeliyim -
Kronik bir problem galiba bu çok duydum telefonu bi kapatıp açın düzelmezse sıfırlamayı deneyin yazılımsal bir problem olduğu söyleniyor.
quote:
Orijinalden alıntı: neyro61birader toot atmadan hangi dosya ile gcam kuruluyor? gerekli? kurmaya değer mi :)
Aşağıdaki linkten indirip rootsuz kurabilirsin.. Ben redmi note 7 de kullanıyordum ve bayağı fark oluyordu simdiki 9s cihazımda stoktan baska kullanmıyorum çünkü fotoğraf falan cekmiyorum indir dene kur hosuna giderse kullanmaya devam edersin..
https://forum.xda-developers.com/t/gcam-7-3-curtana-100-working-enjoy.4081051//
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X