|
Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU] (98. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
eyvallah cvp için sağol. -
quote:
Orijinalden alıntı: DarkchildAbi şaka mı bu ya insan yaptiginyazilimi denemez test etmez mi? bır de ekran goruntusu alınca nasıl ısınır ya telefon :))
O konuda samsunga bende kizginim.
-
-
Malesef kalıcı olmuyor bende dediğiniz gibi 5 dk sonra değilde 1-2 gün sonra oluyor. -
Ne işe yarıyor bu, nasıl kullanılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Whatsapp grubu açıyorum beyler ekleyebilirsem ilk mesaja eklerim
arkadaşlar arayüz 12 kullanıyorum 11 göre heö daha hızlı şarj bitiyor hemde oyunlarda droplar yaşıyorum sizdede böyle bişey varmı eskitme yöntemi diyorlardı inanmazdım ama şu an son güncellemeden sonra telefon sanki yüzde 70 performansla çalışıyor böyle bir duyum var eğer öyleyse gelecek telefonum xaomi olmayacak. -
Netflix uygulamasından full hd içerik izlemek için şart. global rom, eu rom farketmez ikisinde de var bu ayar.
Ayarlar / Şifreler & Güvenlik / Parmak İzi kilit Açma / Şifre Tuşla / Parmak İzi Ödeme / Widevine L1 indir ve Kur tıkla. Ardından cihazı yeniden başlat ve yine ayarlardan bu yere gelip Widevine L1 drumuna bak, sahip olduğunu kontrol et.
-
quote:
Orijinalden alıntı: saint42
arkadaşlar arayüz 12 kullanıyorum 11 göre heö daha hızlı şarj bitiyor hemde oyunlarda droplar yaşıyorum sizdede böyle bişey varmı eskitme yöntemi diyorlardı inanmazdım ama şu an son güncellemeden sonra telefon sanki yüzde 70 performansla çalışıyor böyle bir duyum var eğer öyleyse gelecek telefonum xaomi olmayacak.telefon çıkalı ne kadar oldu da eskitecekler?
-
quote:
arkadaşlar arayüz 12 kullanıyorum 11 göre heö daha hızlı şarj bitiyor hemde oyunlarda droplar yaşıyorum sizdede böyle bişey varmı eskitme yöntemi diyorlardı inanmazdım ama şu an son güncellemeden sonra telefon sanki yüzde 70 performansla çalışıyor böyle bir duyum var eğer öyleyse gelecek telefonum xaomi olmayacak.Güncellemeden sonra bendeki izlenim eskisinden daha hızlı ve kararlı olduğudur.
-
kardeşim 11 den 12 geçildiği için diyorum yazıyı okuduysan durup duruken yazmıyorum kıyaslama yaptığım için bu kanıya vardım ki bu büyük güncelleme olarak son güncelleme diye düşünüyorum çünkü ilk çıktığı ve son çıktığı güncelleme ile kalıyor Android eko sistemi dahilinde olan 10.000 TL lik amiral gemisi telefonlarda bile böyle. -
quote:
kardeşim 11 den 12 geçildiği için diyorum yazıyı okuduysan durup duruken yazmıyorum kıyaslama yaptığım için bu kanıya vardım ki bu büyük güncelleme olarak son güncelleme diye düşünüyorum çünkü ilk çıktığı ve son çıktığı güncelleme ile kalıyor Android eko sistemi dahilinde olan 10.000 TL lik amiral gemisi telefonlarda bile böyle.yanlis kaniya varmissin
miui 11 tum xiaomilerde kasiyordu zaten sorunlu bir arayuzdu miui 12 ile performans cok guzel olmus.. zaten bu cihazin 6 gb olanini aldigimdan beri performansla ilgili hicbir sorun yasamadim o yonden pisman degilim ekranla ilgili sorunlarim devam ediyor gri renk uzerinde cok hafif titreme var ve bazen ekran keskinligi kendi kendine dusup yukseliyor.. keskinlik yazilimsal kesinlikle ama titreme ilginc.. bu sorunlar var mi diye sordum birkac yerde yok bizde dediler ama yazilimsal bir sorun var gibi ya da donanimsal.. bilemiyorum ya da ben ekrani fazla inceliyor da olabilirim baska bir 9s le karsilastirma imkanim olsaydi keske
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 13 Aralık 2020; 23:42:51 >
Titremeye Google browser haricinde tesadüf etmedim. Başka bir browserda olmuyor.
-
miui 12 yükleyeyim mi var mı herhangi bir sorun
-
miui 12.0.2.0 versiyondan miui 12.0.1.0 versiyona downgrade yaptım düzeldi sertifikayı yüklememe bile gerek kalmadı şimdi L1 FullHD sorunu yaşayan olursa bilgi vereyim dedim
-
quote:
Orijinalden alıntı: mutebahhirTitremeye Google browser haricinde tesadüf etmedim. Başka bir browserda olmuyor.
evet google chrome da yapiyor sizin de dikkatinizden kacmamis.. fakat chrome canary de ve firefox da yok.. sırf bu yüzden chrome canary kullanıyorum fakat cihazi karanlik temaya alip duz gri zeminde bakın.. mesela play store dan display tester indirin
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gombosdev.displaytester&gl=TR
defective pixel den duz renklere bakin ozellikle yesil ve gri renkte hafif titreme olacak mi sizde de fakat karanlik tema secili olsun mutlaka, cünkü karanlık temayla bir ilgisi var gibi karanlık oda da, ısıkları kapatın ve parlaklığı en üst seviyeye alın defective pixel detection menusunde, parmağınızla yukarı sürükleyince parlaklık artacak eğer olay yazılımsalsa yani benim ekranda bir sorun yoksa sizin de hafif titreme görmeniz gerekiyor en cok yesil ve gri de dikkati cekiyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 15 Aralık 2020; 16:31:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dediğiniz testi yaptım. Ancak belirgin bir titreme gözleyemedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X