< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU] (116. sayfa)
-
-
herkese merhabalar elime note9 geçti kendim kullanıcam kısmetse sıfır cihaz.Tr romda attırdım ancak güncellemeden mi oldu anlamadım son uygulamalarda uygulamının birinin üzerine basınca çıkan kayan uygulama, sabitleme ,ekran bölme kısımları çıkmıyor.direk uygulamanın ayarlar kısmına atıyor?Nedenini bilen var mı?teşekkürler.
-
Güncellemeden olabilir bilemiyorum ama geçen bizim 9s global de son uygulamalar hiç çıkmıyordu güncellemeden sonra düzeldi, benim hindistan 9s de geçen dokunmatik doğru düzgün çalışmıyordu ekranımda çatlak var ondan zannediyordum, müzik uygulaması çalışmıyordu başka başka problemleri de vardı son güncellemeyle baya düzeldi dokunmatik normale döndü, xiaomi güncellemeleri sıkıntı çıkarabiliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 5 Nisan 2021; 19:51:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler hocam.Evet 12.04 ten sonra olmuş.Nedense kayan uygulamalar ve screen split i geçiçi olarak engellemek adına yapılmış.Belki güvenlik açığı vardır.Neyse cihazı satmak yerine kullanmaya karar verdim.Elimdeki note 6 dan tek eksiği bildirim ışığı.6 ay kadar sonra da kısmet olursa note 1 alacağım .belki note 10 s te gelmiş olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni güncellemeden sonra yanlış yazılan kelimeler kırmızıyla işaretleniyor onu nasıl kapatabiliriz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Klavye ayarlarından yazım denetimi devre dışı bırakıp dene
Arkadaşlar bişi sorucam.. yurtdışı kayitli olup IMEI atılan cihazima telefona format atmadan 12.0.4 yazılımını yüklesem IMEI uçar mi?.
2. Bir soru.. hard reset atmadan telefonun kendi içinden atılan format durumunda yurt dışı kayıtlı IMEI UCAR Mİ ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 10 Nisan 2021; 0:33:34 >
Güncellemeyi ister OTA ( telefonun kendi arayüzünden)
ister Miflash ile fastboot üzerinden ( BL kilidini sakın kapatma (clean all& lock işaretlemeden) )
istersen twrp yada benzeri bir recovery üzerinden yükleyebilirsin. Format atmana gerek yok.
Üçünde de imei numaram gitmedi. Fakat telefona twrp kurup efs yedeklerini her ihtimale karşı almanı tavsiye ederim. İmei giderse bile efs yedeğini geri yükleyerek geri getirebilirsin.
Sadece telefonun kendi arayüzü üzerinden format atmayı denemedim. Orada imei gidiyor olabilir. Denemedim.
-
Arkadaşlar merhaba,
Bugün babama note 9s aldık. Telefonun şarjı daha doğrusu şarj aleti ile ilgili bir sorum var.
Kutudan çıkan orijinal şarj aleti ile şarj ettik akşam, ama çok uzun sürdü gibi geldi bana. %20'den %100'e gelmesi üç buçuk saati aştı, neredeyse dört saati buldu.
Hızlı şarj vs konularına pek hakim değilim, kutudan çıkan şarj aleti hızlı şarjı desteklemiyor mu, yeni bir şarj aleti mi almalıyız, üründe mi bir sıkıntı var, yoksa ilk defa şarj edildiği için mi böyle oldu acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
bende de note 9 var .pil boş çıktı.İlk şarjda sürekli kesti, en son bir şekilde hızlı şarj yerine normale düşürdü ancak haliyle dediğiniz gibi uzun sürdü.Şuan sorun yok gibi.
Teşekkürler, şu an tam şarj olması ne kadar sürüyor yaklaşık olarak? Bir sonraki şarjda karşılaştırayım ben de.
note 9s eşimde.Ama yanlış hatırlamıyorsam 1.30 gibi falan.
Arkadaşlar ghost screen , ekran gölgesi hatası var çok bariz şekilde belli oluyor canımı sıkmaya başladı. Garanti sürecinde değişim olacağını düşünüyorum , garantiye gönderirken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir.
Yeni cihaz talep edebilir miyim?
6 ay geçti miquote:
Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.
Arkadaşlar ghost screen , ekran gölgesi hatası var çok bariz şekilde belli oluyor canımı sıkmaya başladı. Garanti sürecinde değişim olacağını düşünüyorum , garantiye gönderirken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir.
Yeni cihaz talep edebilir miyim?
10 Ekim 2020 de almıştım , tam 6 ay
6 ay geçmeseydi ya yenisi ike değişim ya da para iade hakkınız olurdu. 6 ay'a kadar ayıplı ürüne girer. Tüketici kanununda böyle hakkınız var o yüzden sordumquote:
Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.
10 Ekim 2020 de almıştım , tam 6 ay
Numaraları direkt sim karttan okuma ve yazma olayı var mı?
-
arkadaşlar alarmlarda standart xiaomi alarm seslerini kaldırdılar mı noldu bulamıyorum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 19 Nisan 2021; 19:35:2 > -
Xiaomi note9s mağazalarda 3499tl ancak internet satışında (hepsiburada, trendyol) 2800tl.Makas neden bu kadar açık anlayamadım bilen var mı? Ya da güncel olaral Mi'nin mağazasında fiyat nedir?
Bütün elektronik ürünlerde internet fiyatlari daha uygundur hocam teknoloji marketleri inanilmaz kârlar koyuyo mağaza giderleri çalışanları vs bir dünya şey varquote:
Orijinalden alıntı: Saygın Üye
Xiaomi note9s mağazalarda 3499tl ancak internet satışında (hepsiburada, trendyol) 2800tl.Makas neden bu kadar açık anlayamadım bilen var mı? Ya da güncel olaral Mi'nin mağazasında fiyat nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X