Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU] (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
51
Favori
149.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eşime 11.11 de n11 den indirim çekiyle 1900 e note 9 aldım, ithalatçı garantiliydi imei de sorun çıktı
    Sağolun n11 275 lira çeki yükledi iade olunca.Onunla da 1 ay önce yine n11 den 2300 e distribütör garantili note 9s 64 gb aldım.😁😎

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt

Yine de kafa karıştırıcı hocam şu an hepsiburada da 2800tl  ilgilenip ilgilenip cevap verenlere teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saygın Üye kullanıcısına yanıt
    hocam bu iş hep böyle.Kombi aldım kış başında , bayi internetten 3650 ye mal ettiğim kombiye 4000 lira çekti.Diyorum ki abicim ben zaten bunu taksitle 3650 liraya alabiliyorum.Sana demiyorum ki bu fiyata ver ama en azından 3800 de yada montaj parası alma diye.Adam demez mi peşin alırsan 50 lira inerim😁😂 Dedim abi sana hayırlı satışlar , ben şimdi internet ten geçiyorum siparişi.Adam diyor onlar çakma , arızalı ürünler😁 Öyledir abi dedim çıktım.

Bu arada düşünüyorsan tavsiye ederim ,note 9 da 9s te hepsi kendine göre güzel aletler.Şuan note 10 aldım kendime tek kelime ile harika cihaz yapmışlar.Stereo hoporler için bile alınır.Tabi bütçesi olan note 10s i beklesin diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

Bu arada düşünüyorsan tavsiye ederim ,note 9 da 9s te hepsi kendine göre güzel aletler.Şuan note 10 aldım kendime tek kelime ile harika cihaz yapmışlar.Stereo hoporler için bile alınır.Tabi bütçesi olan note 10s i beklesin diyorlar

Teşekkürler hocam bütçem pek yok. Elimdeki telefon çöp olmadan yenisini almıyorum pek takip eden biri de değilim. 3000 bile fazla geliyor ama piyasa böyle daha aşağısına bi şey bulamadım  

Bende eskiden 5 yıldı ancak 2.5 3, 3 yıla kadar indi.Birde eşimle bende telefondan yana pek şans ta yok.

Xperia neo aldım 5 sene kullandım sattım.

lg g2 aldım bozuldu ithalatçı garantiliydi servisi batmış zar zor thh kararı ile satıcıdan paramı aldım.

eşime lg g4 aldım bootloop oldu .yapamadılar thh ile paramı aldım.

lg v10 aldım bootloop oldu, yapamadılar parça gelmedi thh paramı aldım.(kısa süre eşim kullandı)

lg v20 aldım ghost screen oldu ,ekran değişti yine oldu zararına sattım gitti.(uzun süre eşim kullandıl

eşime idareten vestel venüs 5580 aldım ekranda hata vardı değişti ekran, şimdi 2. telefon olarak kullanıyor 3 yıllık yeni pil aldım.

redmi note 6 aldım memnunum kullanıyorum.

eşime note 9 aldım imei klonlandı iade oldu.

yerine note 9s aldım.Eşim maşallah diyeyim çok memnun.

şimdi kısmetse note 10 aldım ama pek iyi başlamadık.Yazılımsal kısıtlar hatalar derken simkart tepsisinde yapışık takoz çıktı başıma.Yarın satıcı ve genpayı arayacağım.

böyle yani hocam benim maceralar.Allah size gönlünüze göre nasip etsin.🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 22 Nisan 2021; 0:28:5 >

• meeb kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam okurken ben yoruldum  

• miui 12.0.6 güncellemesi alanlar memnun mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: hilter

miui 12.0.6 güncellemesi alanlar memnun mu acaba?

???

• https://www.mi.com/tr/ bu site üzerinden alışveriş yapan var mı güvenilirliği açıısından merak ettim.

Xiaomi'nin uluslararası resmi sitesinin Türkçe özel sayfasıdır. Yakın bir tarihte web satış sayfası ülkemiz için de açıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Xiaomi'nin uluslararası resmi sitesinin Türkçe özel sayfasıdır. Yakın bir tarihte web satış sayfası ülkemiz için de açıldı.

Hocam bu site üzerinden 6 gün önce alışveriş yaptım ama hala kargoya verilmedi. İade mi etsem diye düşünmedim değil. Herkes resmi site demiş ama alışveriş yapan hiç görmedim.

• Selam. Yurtdışı 9s var mı şifresini unutuldu kirilabiliyor mu ? Bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilgisi olan var mı acaba ??

• Merhaba,official android 11 guncellemesini alan oldu mu acaba,veya nasil aliniyor

• Telefonu babama almaya düşünüyorum. Çok hoşuma gitti. Büyüklüğü açısından sorun olur mu acaba? Tavsiye eder misiniz?

• Schizophrenia kullanıcısına yanıt
    4 ay önce eşime aldım , erkekler için gerçekten büyük taşıması zor ve ağır Cebe koysanız kumaş pantolon da sarkar derece yani.

Kendime 1 ay önce redmi note 10 aldım . Performans anlamında işlemciden 1 tık geride olsada amoled ekran stereo hoparlör avantajından dolayı fark atıyor.Şuan güzel bir combo ile 2700 e gelir.2 gün önce baldıza da aldım 2700 e geldi.

Android 11 ile gelmesi bile avantaj , daha yeni ömrü daha uzun bir model.Tavsiye ederim.note 9s eskidi diyebiliriz artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

4 ay önce eşime aldım , erkekler için gerçekten büyük taşıması zor ve ağır Cebe koysanız kumaş pantolon da sarkar derece yani.

Kendime 1 ay önce redmi note 10 aldım . Performans anlamında işlemciden 1 tık geride olsada amoled ekran stereo hoparlör avantajından dolayı fark atıyor.Şuan güzel bir combo ile 2700 e gelir.2 gün önce baldıza da aldım 2700 e geldi.

Android 11 ile gelmesi bile avantaj , daha yeni ömrü daha uzun bir model.Tavsiye ederim.note 9s eskidi diyebiliriz artık.

Sağ olun hocam o zaman biraz daha bakınayım :) Note 10 da hoş duruyor

• Schizophrenia kullanıcısına yanıt

128gb modelini yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. En uzun kullandıgım cihaz bu oldu diyebilirim gerçekten çok memnun etti beni. Android 11de geldi sorunsuz kullanıyorum. Büyüklük açısından sıkıntı çekmiyorum zaten şuan hangi cihazı alırsanız alın büyük ve ağır

• quote:

Orijinalden alıntı: batum06

128gb modelini yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. En uzun kullandıgım cihaz bu oldu diyebilirim gerçekten çok memnun etti beni. Android 11de geldi sorunsuz kullanıyorum. Büyüklük açısından sıkıntı çekmiyorum zaten şuan hangi cihazı alırsanız alın büyük ve ağır

Bunu alacağız muhtemelen Note 10 bundan daha eksik geldi bana. Lakin indirim gözlüyorum şu an. Ben de Mi 9t Pro kullandığım için xiaomi almaya çalışıyorum zati :)

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.