Google play yeni uygulama kurmuyor hafıza uyarısı veriyor 40 gb boş alan görünmesine rağmen. Uygulamarı silerek yer açın diyor. Neden böyle bir hata veriyor. |
Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU] (119. sayfa)
-
-
Yaklaşık beş altı aydır telefonu kullanıyorum. Platformlarda Xiaomi güzellemesi yapılıyor hep ona güvenerek aldım. Ama açıkcası genel olarak benim için hayal kırıklığı oldu. Buraya da yaşayan var mıdır diye bakmak için girdim. Arkadaşımda da aynı sorunlar var aynı cihazdan onda da var. Aktif olarak oyun oynayan bir insan değilim. Sosyal medya vesaire kullanıyorum sadece.
1- Rehber ve mesajlar uygulaması Google'a ait. Sim kartımdaki numaraları bile google'a geçirmek zorunda kaldım.
2- Bu arama uygulaması buglarla dolu. Bazen ben ekranda gezinirken çağrı geliyor ve bunu göstermiyor. Sadece telefon çalıyor. Arama yapıyorum karşı tarafın telefonu çalmadığı halde çalıyor gibi gösteriyor. Çağrıyı kapatıyorum uygulama donuyor kalıyor.
3- Mesaj uygulamasında bug var. Gönderdiğim bütün mesajlar karşıya iki kere gidiyor.
4- Bazen Instagram hikayelerde gezerken cihazım manasız bir şekilde donuyor ve kitleniyor. Kendine gelmesi uzun sürüyor.
5- Telefonla gelen varsayılan temizleme, güvenlik araçlarında vesaire reklam var. (Telefonu parayla satın alıyorum, varsayılan uygulamalarda reklam var ne alakaysa)
6- Telefonun ekran parlaklığı sabit olmasına rağmen bazen tık tık parlayıp sönüyor. (Voltaj düşüklüğü yaşayan ampul gibi göz kırpıyor) Bu problemin yazılımsal olduğunu düşünüyorum.
Telefon yazılımsal olarak benim için sınıfta kaldı. Normal kullanımda kasıyorsan eğer içinde ne kadar ram'in olduğunun bi önemi yok.
Huawei'den buna geçmiştim, Huawei'nin stabil çalışmasından sonra bunda ki donmalar ve türlü türlü problemler o kadar can sıkıcı olmaya başladı ki yordu. Bundan sonra android tarafında tercihim Oppo'dan yana olacak. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juanexe -- 19 Haziran 2021; 2:21:29 >
-
Hocam 6.da bahsettiğiniz şey hariç hiçbiri bende yaşanmıyor sizin cihazda yazılımsal bi hata olabilir hard reset atmayı deneyin düzelecektir.
-
8 ayı geçti kullandığım süre. Bahsettiğiniz sorunlardan sadece 1 tanesi vardi bende , reklamlar.
Onu da zaten kolaylıkla kaldırabilirsiniz. Telefonu pcye bağlayarak çözülüyor.
Diğerleri yazılımdan ziyade telefonla alakalı gibi sanki , arkadaşın bahsettiği gibi hard reset denediniz mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DaisukeMErhaba
Yeni gelen güncelleme ile birlikte parmak hareketleri çalışmaz oldu , akıllı cihazlar diye bişey eklemiş üst bara kapatamıyorum .
Yardım rica ediyorum :)
Kendime alıntı yapıyorum , sorun çözüldü .
Miui optimization devre dışı ise aktif hale getirin , hepsi halloluyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: batum06Hocam 6.da bahsettiğiniz şey hariç hiçbiri bende yaşanmıyor sizin cihazda yazılımsal bi hata olabilir hard reset atmayı deneyin düzelecektir.
Yedekleme yaptıktan sonra deneyeceğim hocam. Dediğiniz Hard Reset siyah ekran üzerinden yapılan format işlemi değil mi? Garantiye vesaire bir olumsuz etkisi yok değil mi? Biraz telefon teknolojisinden uzağım genelde bilgisayarlarla ilgileniyorum o yüzden bilgi sahibi değilim.
-
Başlıkta aradım ama bir sonuç yok. Bu cihazın yurtdışı olanlarından 2 tane var akrabalarda. 2sinde de whatsapp'ta video gönderme sıkıntısı var. ilk seferinde gönderemiyor. 3-4 kere tekrar dene demek gerekiyor. Bu sorunu yaşayan, çözebilen var mı?
-
Sonunda benim Tr cihaza Android 11 geldi, şu anda indiriyorum
-
varmı hocam göze batan şeyler?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizde iki tane yurtdışı var, ikisinde de öyle bir problem yok, birinde global birinde hindistan rom var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 24 Haziran 2021; 20:35:37 >
Şu an pek bir farkını göremedim. Bildirim çubuğu biraz değişmiş. Halen karıştırıyorum bakalım
sıkıntı varmı hocam?
Eşimin telefonu güncelleme yaptım.Gözle görülür son uygulamalar üzerine basılı tutunca çıkan küçük ekran vs. kaldırılmış direk uygulama özellikleri açılıyor.Malasef note 9 ve benim note 10 da da böyle. Bunun dışında biraz kasma var herhalde format gerekecek zira android versiyonu değişti.Nacizane yapmayın gerek yok bekleyin derim şöyle 1 sene kadar😁
Ekran uyanması ve kapanması esnasında bildirim ekranı arkaplanı saliselik olarak görünür hale geliyordu, bir kez kapatıp açtım düzeldi. Onun dışında batarya süresi vb herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım.
-
xioami hep böyle kafasına göre davranıyor.Sözde android 11 ama nedense android 11 in özellikleri yok.Sorsak zaten var derler.En basiti uygulama çöp kutusunu göremedim ben.
Şimdi Google'ın kendi sayfasına baktım da aslında Android 11'de pek fazla yenilik getirmediklerini gördüm. Yani var da birçoğu genel kullanıcı için ihtiyaç duyulmayan özellikler. Örneğin 11 ile artık araçtaki Android Auto'ya kablosuz bağlanma imkanı gelmiş ama aracımda Android Auto yok zaten. Sevdiğim bir özellik gece telefon ayarlanan saatte uyku moduna girsin belli saatte açılsın gibi bişi eklemişler ama sadece "rahatsız etmeyin" moduna alıp çıkarıyor, asıl istediğim uçak moduna alıp çıkarmayı desteklemiyor. Gelen mesajları tıpkı Facebook Messenger'da olduğu üzere ana ekranda baloncuklar şeklinde kullanabiliyorsunuz artık ama zaten FBM'de uzun bir zamandır olan bişeydi. Asıl yenilikler için görsel anlamda tam bir elden geçirme sunacak olan Android 12'yi beklemek gerekecek (o da bizim telefonlara gelirse), Android 11 pek fazla birşey vaadetmiyor maalesef.
-
Evet daha çok güvenlik yönlü bir güncelleme olacağı zaten söyleniyordu.
Ancak başlıca özellikler bunlar ben sadece tek seferlik uygulamayı gördüm.Bunun dışında en azından uygulama çöp kutusu , bildirim geçmişi , medya kontrolleri gibi şeyler olmalıydı.
- Ekran kaydı alabilme.
- Sohbetler için Messenger benzeri baloncuk bildirimleri.
- Sohbet bildirimleri artık en üst sırada.
- Bağlı cihazları tek panelden kontrol etmeyi sağlayan güç menüsü
- Medya kontrolleri.
- Kablosuz Android Auto.
- Bildirim geçmişi.
- Tek seferlik izinler ve otomatik sıfırlama.
-
Merhabalar, hangi uygulama olursa olsun telefon sürekli 2.5 3.2gb arasında ram kullanıyor. 5 uygulama öncesine gidiyorum ve yeniden yüklüyor, 6gb ram ile 4'ün bir farkı yok gibi oluyor böyle olunca. aylardır kullanıyorum bir kere bile 4gb kullanıma rastlamadım recent apps kısmında. Bütün uygulamaların arkaplanda asılı kalmasını sağlayabilir miyiz
Arkadaşlar herkese merhaba iyi forumlar eşime mistore dan 9S telefonu aldık ama galeriden çok şikayetçi misal çektiği fotoğraflar çöp kutusuna taşınıyor her fotodan ikişer tane var eski telefondaki fotoğraf yedekleri hafıza kartını biçimlendirme yaptıktan sonra içine attım ama o fotoları göstermiyor bu galeri için çözümü olan var mı telefon güncellemeleri falan aldı ama bende anlamadım yani bu işlere çok yabancı değilim ama çözemedim bende bir türlü acaba yapmadığım unuttuğum herhangi bir ayar falan mı var daha önce böyle problem yaşayan ve varsa çözüm bulabilen oldu mu
-
Merhaba, galeride her fotonun 2 tane olmasının nedeni kendi Samsung telefonumdan yola çıkarak, şu olabilir; kameranın fotoğraf kayıt ayarlarında "raw (ham hali) ve jpeg birlikte kaydet" gibi bir seçenek varsa, bundan dolayı çifter çifter görürsünüz. Bunu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X