< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU] (121. sayfa)
-
-
imei sini kendin bile yapabilirsin internette tarifler var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MIUI 12.5 güncellemesi geldi mi?
Global 12.0.2 Stable versiyondayım. Manuel yükleme imkanı var mı?
-
Merhabalar, yaklaşık 1 yıldır note 9s kullanıyorum. Babamın yeni bir telefona ihtiyacı olduğu için note 9s i ona verip kendime poco x3 pro almayı düşünüyorum. Bu değişimi yapmak mantıklı olur mu? Pişman olur muyum ?
-
9s cihazım komple kapattıgımda redmi yazısında takılı kalıyor 3 4 kez açma tuşuna basılı tutunca mıuı simgesi geliyor neden yapıyor bunu acaba. Bu arada bl hiç açılmadı rom vs değişmedi garantili türkiye cihazı
-
Açıkçası sizin ihtiyacınıza bağlı şuan mesela bende 1 yıldır 9s kullanıyorum ama çok memnunum ufak tefek sorunlar hariç hiç pişmanlık yaşamadım oyüzden hala kullanmaya devam ediyorum eğer senide pişman etmiyorsa ve sana yetiyorsa bence boşa para vermeye gerek yok
-
MIUI 12.5 bu sabah telefonuma nihayet geldi.
Avrupa sürümü mü telefonun hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanırım, amazon.com.tr'nin kendisinden almıştım. MIUI sürümü olarak MIUI Global 12.5.1 Kararlı diye geçiyor.
-
eşimin note 9s e geldi 12.5 açıkcası bendeki note 10 kadar fark göremedim.
benim görebildiklerim hız zaten hzılıydı fark yok.
WhatsApp gelen mesaj penceresi değişmiş.
ses butonları
ana ekranda varsayalı uygulama kısayollarını gizleme
vs. ki zaten bunlar benim redmi note 10 da var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
redmi note9s e bende geçmiş bulundum. miui ın kendi stok arama ve mesaj uygulamasını kullanmak istiyorum yalnız eu beta da henüz yok. Sizin kullandığınız rom hangisi acaba
-
hindistan rom da var
12.5.1 Güncellemesi ile telefon saçma işler yapmaya başladı. Çift hat ve bazı klon uygulamalar da var. Galeriden paylaş deyip uygulamayı tıklayınca sapıtıyor. Dökümanları açmıyor sapıtıyor. Araştırdım ama böyle durumda kalan görmedim. Bizde 3 telefon var üçü de aynı oldu. Rom yüklemek istiyorum da daha önce garantili telefona hiç rom yüklemedim garanti durumuna etkisi hakkında bilgi arıyorum.
-
bizde iki tane var ikiside kaçak garanti durumlarını bilemiyorum ama rom yüklemek için bootloader kilidini açmalısın açınca da garanti dışı kalır muhtemelen, bl yi açmadan rom yüklemeyi deneme brick edersin, bendekine hindistan 12.5 güncelleme geldi yükledim bir sıkıntısını görmedim, beğendim şahsen
bu arada piyasadakilerin çoğu kaçak olduğu için çift hat kullanılamıyor o yüzden bu sorunu çok görememen normal, yabancı kaynaklara bak belki vardır, birde güncelleme sonrası formatlama gereklidir belki düzelir, gerçi ben formatlamadım, muhtemelen tr rom dan kaynaklıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 18 Eylül 2021; 11:11:40 >
Kilit ekranı nasıl değişiyor bir türlü bulamadım
Şarj durumu nasıl ? Ben 12.0.4 e geçince sanki daha fazla gitmeye başladı gibi hissediyorum.
12.5 de düzelmiştir umarım :)
bana da önceki rom şarjı hızlı götürüyor gibi geliyordu, bu daha iyi sanki
merhaba imei atılı telefonlarda fabrika ayarlarına dönünce imei silinirmi.
-
Marka ve modele bağlı. Nasıl imei atıldığına bağlı,
9s de siliniyor diye biliyorum, twrp varsa twrp den formatla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X