Şimdi Ara

Xiaomi şarj kablosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim elimde note 9 pro adaptörü var ama kablosu 8 pro kablosu hızlı şarjı etkilermi

• Up
  • birkaç sene öncesine kadar hızlı şarj yaygın değildi ve o zamanların telefonlarının yanında gelen kablolar hızlı şarja uygun olmayabiliyorlardı. ancak, son birkaç yıldır çıkan telefonlarla gelen kabloların tamamına yakını hızlı şarjı destekleyen kablo ile gelirler.

ancak, şuna da dikkat: ben Xiaomi Mi 5'ten Xiaomi Mi 9T'ye geçtim, ikisinde de tip-c giriş var. yani baktığında ki kablo arasında bir fark yok dersin (renklerinin farklı olması dışında) ancak, Mi 5'in kablosunu Mi 9T'ye taktığımda tutukluluk yaptığını, yani kablo girişini elimde ellediğimde kablo bağlantısının bir kesilip bir geldiğini gördüm. Mi 9T'nin kendi kablosunu kullanırsam, o zaman bu olmuyor.
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Kalbi etki edermiki acaba
  • Fshasaj F kullanıcısına yanıt
    evet kablolar şarjı etkiliyolar hocam. her kablo aynı değil yani. özellikle yıllar önceki ilk çıka akıllı telefonların yanında gelen şarj kabloları vardı mesela, onlar aşırı yavaş şarj ediyolar (adaptör yüksek akımlı olsa bile) yani kablo deyip geçmemek lazım, her kablo aynı değil.

ama, dediğim gibi, son yıllarda çıkan telefonların tamamına yakını iyi kablo ile gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mpx220 batarya şarj aleti
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.