Şimdi Ara

Xiaomi Smart Band 8'in global versiyonunun fiyatı belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi'nin geçtiğimiz Nisan ayında Çin'de piyasaya sürdüğü Xiaomi Smart Band 8 yakında Avrupa pazarında boy gösterecek. Akıllı bilekliğin global pazara ne zaman geleceği ve hangi fiyattan satılacağı hakkında bilgiler ortaya çıktı.

Ayrıca Bkz.Xiaomi Smart Band 8 Pro tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Polonyalı e-ticaret sitesi X-kom'a göre Xiaomi Smart Band 8'in global versiyonunun satışı 3 Ekim itibarıyla başlayacak. Akıllı bilekliğin 50 dolar civarında bir fiyat etiketi taşıyacağı bildiriliyor. Kıyaslama açısından Çin'de 35 dolara satıldığını hatırlatalım.

Çin'de aynı fiyata Pro'su alınabiliyor

Şirket kısa bir süre önce Xiaomi Smart Band 8 Pro modelini piyasaya sürmüştü. Akıllı bileklik Çin'de 55 dolar gibi bir fiyatla sunuldu. Yani Xiaomi Smart Band 8'in global versiyonu için belirlenen fiyata Çin'de Pro yani daha gelişmiş model satın alınabiliyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/08/19/xiaomi-band-8-global-launch-timeline-price-leak

• Fiyat uygun gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem ürünü geç çıkartacaksın hem kendi ülkende ucuza satacaksın üstelik bunları yaparken kendi ülkendeki özellikler ile globale vermiş olduğun özellikler aynı olmuyor şimdi bir de fiyatı farklı oluyor öyle mi 50 $ 1355 TL yapıyor vergisi ile muhtemelen 2000 TL’ye gelir o zaman normal 1 saat almak daha mantıklı hale geliyor biraz daha veririm daha işime yarayan 1 saat almış olurum bu fiyat ve mantığa bakıldığında siz ne düşünüyorsunuz

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    En güzelini yapıyor, önce kendi vatandaşım.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Ne gibi özellikler bir de ne kadar fiyat farkı oluyor ki?

Ayrıca biraz daha üstüne verip alacağın saat hangisi mesela ondaki hangi özellik bunda olmayacak?Ciddi soruyorum bu sıralar bunları araştırıyorum da daha bugüne kadar ne aldım ne de araştırmıştım.

• Fiyat Türkiye' de 1.5 k 2k arası olur gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ₺2330 a FitBit Inspire 3 alarak konuyu kapattım ben. Dilediğini yapabilirsin xiaomi 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 22 Ağustos 2023; 11:23:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NevNiyaz N kullanıcısına yanıt
    Güzel mi arasyirma yaparak mi aldin

• Drift D kullanıcısına yanıt
    Memnunum evet kendime göre bi arastirma yaptim tabi evet.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.