Şimdi Ara

xiaomi yi vs canon 500d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ıyı gunler yakın zamanda fotograf makinası almayı dusunuyorum.Kullanım amacım cok sık seyehat ediyorum seyehatim sırasında guzel yerler denk geliyor ornek olarak gecen hafta artvindeydim muthis manzara var ama telefonumun kamerası yeterli netliği ve derinliği vermiyor bu durum pek hosuma gitmiyor Fotograf makinasına almaya karar verdim xiaomi yi fotograf makinası degil ama guzel foto cekiyor diyorlar hem kucuk ve suda da kullanılabiliyorr ama ekran ve fotograff ayarları kısıtlı canon 500d yi universiteden hatırlıyorum guzel makinaydı ama butcemii asıyor ikinci el var 600 tl civarı (bu arada butcem tas patlasa 600 tl daha azı olur ama yukarsı olmaz)ikinci el almak ne kadar mantıklı .Bu ikisinden hangisini onerirsiniz yada ikisinden baska onerebilecegnşz boyle seyehatlerde dugunlerde kaliteli fotograf cekebilecegimbi makinavarmı bütcem dediğim gibi max 600 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba dediklerinize göre ikinci el kitlensli Canon Eos M öneriririm.

Aksiyon kameraları daha çok video odaklı oluyor. Onlarla ancak kaliteli bir telefonun çektiği kadar kalitede fotoğraf çekebilirsiniz.

Kafanızda daha net fikirler oluşması açısından şu konuyu da okumanızı öneririm.
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=123027029

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimatom -- 28 Ocak 2017; 21:20:20 >
  • Desteğiniz için teşekkür ederim önerileriniz arasından Nikon P510 cihazı hoşuma gitti ama fiyat aralığım arasında temiz cihaz bulmak biraz zor olacak gibi. Size birşey daha sormak isitiyorum araştırma yaparken Sony DSC-QX10 lens kamera dikkatimi çekti bu makina hakkında bilginiz var mı. Mevcut telefonum lenovo p2 13 mb kameraya sahip Sony DSC-QX10 500 tl vermeye değer bi cihaz mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anrsg

Desteğiniz için teşekkür ederim önerileriniz arasından Nikon P510 cihazı hoşuma gitti ama fiyat aralığım arasında temiz cihaz bulmak biraz zor olacak gibi. Size birşey daha sormak isitiyorum araştırma yaparken Sony DSC-QX10 lens kamera dikkatimi çekti bu makina hakkında bilginiz var mı. Mevcut telefonum lenovo p2 13 mb kameraya sahip Sony DSC-QX10 500 tl vermeye değer bi cihaz mı.

O şey gereksiz ötesi bişe, boşver
    Aynasızlara bak sen ikinci eli 300 falan temiz bitane bul devam et, modelleri birkaç gün tart sonra hedefine kitlen ve temiz bişe düşmesini bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanozturk

quote:

Orijinalden alıntı: anrsg

Desteğiniz için teşekkür ederim önerileriniz arasından Nikon P510 cihazı hoşuma gitti ama fiyat aralığım arasında temiz cihaz bulmak biraz zor olacak gibi. Size birşey daha sormak isitiyorum araştırma yaparken Sony DSC-QX10 lens kamera dikkatimi çekti bu makina hakkında bilginiz var mı. Mevcut telefonum lenovo p2 13 mb kameraya sahip Sony DSC-QX10 500 tl vermeye değer bi cihaz mı.

O şey gereksiz ötesi bişe, boşver
    Aynasızlara bak sen ikinci eli 300 falan temiz bitane bul devam et, modelleri birkaç gün tart sonra hedefine kitlen ve temiz bişe düşmesini bekle

öerebileceğiniz cihaz var mı bütçe max 600

• anrsg A kullanıcısına yanıt
    yanlış yönlendirmim, daha önce açılmış konular var ufaktan bi aratın, zaten samsungun fujinin makinaları var, sahibinden com da şehrinizdeki ilanları tartın, 300 civarı olan makinaları filtreleyip modellerini google layın, kesin birindeN biri sizE hitap edecek bir üründür, zaten hepsi yakın performansta
  • Arkadaşın dediği gibi sahibinden com da ilinizdeki makinaları bir inceleyin. O fiyata P510 yakın zamanda görmüştüm ben.

Uygun fiyata çok kaliteli foto çeken cep makinası isterseniz şunlara bir bakın.

Olympus XZ2

Olympus XZ1

Samsung EX2F

Samsung EX1

Fujifilm XF1

Canon PowerShot S90

Zoom isterseniz de

Sony Hx

Canon Sx serilerine bir bakın

Not: Hem çok zoom hem çok kaliteli foto hem de cep makinası mümkün değil. Bu üçünden ikisini seçmeniz lazım.

• Sony nex serisi, canon eos m, samsung nx serisinden en uyguna ve temiz bulduğunuz herhangi bir modeli alabilirsiniz. Hepsi kullandığım cihaz ve seriler. Fotoğraf makinesinde en önemli faktör sensör büyüklüğüdür ve bu serilerin hepsi aps-c yani normal dslr sensörleri kullanıyorlar. Bu cihazların hepsiyle hemen hemen aynı kalitede fotoğraf çekersiniz.
    Bu arada 500d ile xiaomi kıyaslanamaz bile arada sensör, segment farkı var.
  • Samsung nx serisinde hangisini onerirsiniz.

• anrsg A kullanıcısına yanıt
    Nx300 tavsiye ederim, fazlasıyla memnun kalırsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.