Şimdi Ara

XIGMATEK güç kaynağı alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
8.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Böyle bir ürün neden kutusuz satılır? İkinci el/yenilenmiş ürün olmasından ötürü olabilir diye düşünüyorum. FSP fabrikasından bu ürünün kutusuz çıkacağını sanmıyorum.
  • Sessizlik dışında hiçbir sıkıntıları yok, bu zamana kadar iki farklı PSUsunu kullandım ikisi de gürültülü çalışıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ehhalil kullanıcısına yanıt
    İnventus'ta da satılıyor hocam kutusuz şekilde, tray işlemci mantığında olabilir. Her markadan beklerim de İnventus herhangi bir işlem görmüş olsa kesinlikle açıklamasına yazardı

Sistem toplamak için böyle alabiliyorlar, hazır sistem aldığınızda ürünlerin kutusu falan verilmiyor...
  • Metality kullanıcısına yanıt
    Vatan'dan 1 ay önce 701 tl'ye almıştım ben..(Bugün sitesinde 906 TL yazıyor)
    Xigmatek sağlam markadır.Uyduruk everest,rampage.frisby gibi markalarla karıştırmayın.
    Bugüne kadar gigabyte ve cooler master güç kaynakları kullandım Xigmatek kadar güven vermediler
    Tek beğenmediğim yanı modüler kabloların biraz sert oluşu onlarıda slave kablolarda değiştircem yakında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 21 Mart 2020; 16:37:42 >
  • Xigmatek'in sağlam marka olduğuna katılmıyorum. Döviz yükselmeden önce ve sonrasında hiç F/p değilmiş. 906 tl XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD yerine 940 tl'ye FSP HYDRO G 850W AKTIF PFC 80+ GOLD alırım.

www.bizdehesapli.com
    FSP HYDRO G 850W AKTIF PFC 80+ GOLD POWERSUPLY
    https://www.bizdehesapli.com/fsp-hydro-g-850w-aktif-pfc-80-gold-powersuply-urun-HYDROG-850

• Benim içinde xigmatek gayet kaliteli bi markadır. Tavsiye ederim.

• Israrla marka üzerinden tartışma devam ettiriliyor Hemen hemen her markada çeşitli kalite seviyelerinde farklı ürün serileri vardır arkadaşlar. Markaya değil, modele odaklanın lütfen.
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    İddianız dikkatimi çekti zira İnventus denince "güven" akla geliyor. Ancak İnventus'un web sitesinde kutusuz FSP Hydro G PSU göremedim.
    Hydro G değil Hyper K var

Hyper K gibi, AHBC gibi düşük kalite PSU serilerinde kutusuz olabilir ama Hydro G gibi yüksek kaliteli bir seride kutusuz ürün benim aklıma pek yatmıyor, şüpheleniyorum. Zaten İnventus'ta da yok. Bu ürünü (Hydro G) kutusuz satan firmaya güvenebilen alsın. Şahsen güvenemem ve öneremem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehhalil

Hyper K gibi, AHBC gibi düşük kalite PSU serilerinde kutusuz olabilir ama Hydro G gibi yüksek kaliteli bir seride kutusuz ürün benim aklıma pek yatmıyor, şüpheleniyorum. Zaten İnventus'ta da yok. Bu ürünü (Hydro G) kutusuz satan firmaya güvenebilen alsın. Şahsen güvenemem ve öneremem.
    Yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi kasayla beraber satılan güç kaynaklarını ayrı satıyor olabilirler
    Kasayla birlikte satılan PSU'lar bu kadar yüksek kalitede olmaz. En azından ben bugüne kadar içinde Hydro G PSU ile satılan kasa görmedim, duymadım.
    Dediğim gibi, kutusuz Hydro G PSU benim aklıma yatmıyor, beni şüphelendiriyor. Ben almam, alana da engel olmam.
  • Xigmatek Hera 850w Vatan'da indirime girmiş durumda. Şu anki fiyat 751 TL. İhtiyacı olan kaçırmasın
  • PSU'ların testlerini yaparak sertifika veren tek şirketin test raporları :))

Xigmatek HERA 850W ve FSP HYRO-G 850W

XIGMATEK güç kaynağı alınır mı? XIGMATEK güç kaynağı alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 25 Nisan 2020; 21:34:55 >

• hocam hangisi daha iyi oluyor ben anlayamadim? Aydinlatirsaniz sevinirim. Ayrica sertifika veren baska firma yokmuymus ya gercekten? ilginc..

• kunGFu kullanıcısına yanıt
    Altta linkini verdiğim siteden tüm psu marka ve modellerinin onaylı analiz sonuçlarına bakabilirsiniz..

Output Watts (Çıkış Gücü) / Efficiency (verimlilik) kısımları ve üstten solda olan dalgalanma grafiği önemli olan yerler

www.plugloadsolutions.com
    CLEAResult Plug Load Solutions
    https://www.plugloadsolutions.com/80PlusPowerSupplies.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 25 Nisan 2020; 23:44:1 >

• Ciddi ciddi cevap yazmışsınız ama sizi trollemiş:D Cybenetics sertifikasını unutmayalım.

https://www.cybenetics.com/

https://forum.donanimhaber.com/guc-kaynaklarina-yeni-sertifika-cybenetics--125280890?
  • hocam arkadas beni trollüyor
    hangisi daha iyi diye sordum aslinda o konuda cevap bile vermemis bakarmisiniz? elinde iki test sonucu var, sadece verimlilik testinin yapilmis olmasina mi sevinmis yoksa fsp den daha iyi oldugu icin mi ikisini yan yana tek postta paylasmis, anlamaya calisiyordum. Siz zaten 12V sonuclarina ve iTHD degerlerine bakarak anlamissinizdir ;)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.