Şimdi Ara

XIGMATEK güç kaynağı alınır mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
141
Cevap
0
Favori
8.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 1200watt 80+gold PSU'yu 850TLye aldım Highpower'ın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seasonic, Evga, Thermaltake, Corsair.

Bu Psu markaları dışında bulaşmayın derim. Özellikle üst seviye sistemlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54C

Bende kilolu insanları görüyorum ama hiç birine patates çuvalı gibisin demiyorum. İnsanların fiziksel özellikleriyle şu yaşıma kadar bir kez bile sıkıntı yaşamadım.

Genel olarak bu tarz düşüncelere sahip olanlar kendi ezikliğini bastırmaya çalışanlar oluyor. Mesela parası yetmediği ürünü kötüleyenler gibi. Kendilerini herkesten zeki düşünürler ama cebinde 5 kuruş para yoktur, bu yüzden oldukça sinirlidir. Toplumdaki en tehlikeli grup. Parası, yeteneği, bilgisi, birikimi, özgüveni, insan ilişkisi olmadığı için başka insanların fiziksel özelliklerine saldırıp buradan beslenirler.

Çok şükür patates gibi değilim. Olsaydım gocunmazdım. İnan ki gocunmazdım çünkü karşımdakinin seviyesini anlayabiliyorum şuan. Umarım tedavi görüp bu hastalıktan kurtulursun.

Alıntıları Göster
    PSU gibi en pahalısı 1000 TL olan bir şey sana çok büyük para gibi geliyor.. Fakat ben yetişkin bir erkek olarak, PSU gibi birşeye ulaşma sıkıntısı yaşamam.. Altımda arabam, kendi üzerime olan evlerim dairelerim falan filan çok şükür herşeyim var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazreti Şeytan -- 28 Nisan 2020; 0:33:1 >

• ugrpkr kullanıcısına yanıt
    ferziget in mim i o bilmiyormusun :D
  • kunGFu kullanıcısına yanıt
    benim aklıma direk o gelmişti ama yazmadım freak show devam :D
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    bu arada haberin olsun arada *** senin yorumlari caktirmadan siliyor, bir yerde beni etiketlemissin, biri söyledi. O etiketledigin postu kaldirmis. Sonradan aradim ama bulamadim.

*** Anlasildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 27 Nisan 2020; 18:46:13 >
    hitler uzun süre uzaklaştırıldı hatta fake hesabı olan hazreti şeytan burda powertroom mesajları silmişti
    Farzet ki diye okudum aha dedim nereye geldik :)

eva ferzigova :)

Vay arkadas isler karisti desene... Anladim

o yüzden freak show yazmıstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 27 Nisan 2020; 18:43:53 >
  • ugrpkr kullanıcısına yanıt
    Oruc effect
    o kadar da olsun..
    Eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 27 Nisan 2020; 18:49:40 >
    ara ara böyle yapmak lazım efenim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 27 Nisan 2020; 18:54:58 >
    Biseyi anlayamadim ona ban tamamda senin postlari niye ucurmus ki? ilginc.. Ben niye bu kadar sasiriyorsam :) benimkileride siliyorlardi birde ben fark ediyordum kac sefer cünkü döner bakardim konulara ne yazdim, kim ne yazdi... eksik buldugum zaman beni rahatsiz ederdi... bunlar yüzünden biraktim zaten forumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 27 Nisan 2020; 19:12:56 >
    sen bover su telefon noyu ekle özelden yazalım artık sana konu içi olmuyor :D
    tamam uygun bi tel bulayim haber veririm

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.