Şimdi Ara

XIGMATEK güç kaynağı alınır mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
8.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54C

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    . çöpmateke devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazreti Şeytan -- 28 Nisan 2020; 0:30:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazreti Şeytan

. çöpmateke devam et

Alıntıları Göster
    :)

500w çöpmatek kullanıp kafa yaran sensin :) Bugün çöpmatek, yarın çöperest kullanırsın sen. devamkEEE
  • quote:

:)

500w çöpmatek kullanıp kafa yaran sensin :) Bugün çöpmatek, yarın çöperest kullanırsın sen. devamkEEE

Alıntıları Göster
    çöpmateki savunmuyorum ama dikkatini çekerim :) animeye devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazreti Şeytan -- 28 Nisan 2020; 0:31:12 >
  • quote:

çöpmateki savunmuyorum ama dikkatini çekerim :) animeye devam et

Alıntıları Göster
    Yav he he tamam. EvErEsT X-QaLibrE 500wAtt RqB dUmAnLı eDiTioN çıkmış yeni ona bir bak istersen.
  • quote:

Yav he he tamam. EvErEsT X-QaLibrE 500wAtt RqB dUmAnLı eDiTioN çıkmış yeni ona bir bak istersen.

Alıntıları Göster
    çöpverest ve çöpmatek aynı şey zaten.. sen çöpmatek adı altında 750 tl'ye alıyorsun, çöpverest'i ise 150 tl ye alıyorlar..

ben ikisini de kapıdan içeri sokmam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazreti Şeytan -- 28 Nisan 2020; 0:31:27 >
  • quote:

çöpverest ve çöpmatek aynı şey zaten.. sen çöpmatek adı altında 750 tl'ye alıyorsun, çöpverest'i ise 150 tl ye alıyorlar..

ben ikisini de kapıdan içeri sokmam...

Alıntıları Göster
    Avatarımdaki cici kız anime karakteri değil, oyun karakteri. Yoq mu bi dUmAnLI eDiTioN kAfAyA fIrLAtmALıK psumuz..
  • fıstık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 27 Nisan 2020; 16:23:11 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    xiqmAtEk x-qaLibrE 500w dUmAnLı edition alıp birisinin kafasına fırlatsam kız görebilir miyim? :/

Şimdi oturduğun yerden kalk balkonundan yaşadığın yere, garajına, kitaplığına falan bir bak. Daha sonra şöyle düşün belkide benim bir aylık geçim paramla çerez yiyenler vardır. Var mıdır?
  • quote:

xiqmAtEk x-qaLibrE 500w dUmAnLı edition alıp birisinin kafasına fırlatsam kız görebilir miyim? :/

Şimdi oturduğun yerden kalk balkonundan yaşadığın yere, garajına, kitaplığına falan bir bak. Daha sonra şöyle düşün belkide benim bir aylık geçim paramla çerez yiyenler vardır. Var mıdır?

Alıntıları Göster
    vardır ama o sen değilsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazreti Şeytan -- 28 Nisan 2020; 0:31:51 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Haklısın göremediğim için avatarıma koyup ara ara bakıyorum işte naparsın :/
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sanki bir ömür bu şekilde yaşamış gibi içtenlikle anlatıyorsun. Anlat dinleyelim. Başka bir sorunun var mı? yardımcı olmaktan çekinmem.
  • quote:

Sanki bir ömür bu şekilde yaşamış gibi içtenlikle anlatıyorsun. Anlat dinleyelim. Başka bir sorunun var mı? yardımcı olmaktan çekinmem.

Alıntıları Göster
    Yapacak birşey yok. Kimi anime'ye verir kendini, kimi weeb olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazreti Şeytan -- 28 Nisan 2020; 0:32:37 >
  • 600w dı sanırım turuncu olan vardi 1.5 senede bozuldu xigmatek almam şahsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

fıstık
    Yürümeninde böylesi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marka kaliteli güvenilir birde buna bak:
  • quote:

Yapacak birşey yok. Kimi anime'ye verir kendini, kimi weeb olur

Alıntıları Göster
    Bende kilolu insanları görüyorum ama hiç birine patates çuvalı gibisin demiyorum. İnsanların fiziksel özellikleriyle şu yaşıma kadar bir kez bile sıkıntı yaşamadım.

Genel olarak bu tarz düşüncelere sahip olanlar kendi ezikliğini bastırmaya çalışanlar oluyor. Mesela parası yetmediği ürünü kötüleyenler gibi. Kendilerini herkesten zeki düşünürler ama cebinde 5 kuruş para yoktur, bu yüzden oldukça sinirlidir. Toplumdaki en tehlikeli grup. Parası, yeteneği, bilgisi, birikimi, özgüveni, insan ilişkisi olmadığı için başka insanların fiziksel özelliklerine saldırıp buradan beslenirler.

Çok şükür patates gibi değilim. Olsaydım gocunmazdım. İnan ki gocunmazdım çünkü karşımdakinin seviyesini anlayabiliyorum şuan. Umarım tedavi görüp bu hastalıktan kurtulursun.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.