Şimdi Ara

XIGMATEK güç kaynağı alınır mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
8.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tamam
  • Hocam 850W ne soba mı çalıştıracan, eğer yeni bir sistem topluyorsanız bu kadar güce gerek yok, artık dizüstü bilgisayarlar 7-8 saat gidiyor niye çünkü entegrelerin güç tüketimi çok azaldı. Aynı şey masaüstü için de geçerli onlarında güç tüketimleri önemli ölçüde azaldı. Bence iyice araştırın öyle alın ama fazla olsun da eksik olmasın kafasında çok gitmeyin. Yoksa max 300W çekecek sisteme 850W PSU takmak çok anlamsız.
  • 10 senedir High power marka 600w sertifikasız güç kaynağı kullanırım. Tek bir sorununu da görmedim. PSU'yu çok para harcanması gereken bir parça olarak görmüyorum. Ki Xigmatek de iyi bir marka sayılır. Fiyatı uygunsa alınır bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bebek gibi psu alınır gözün kapalı :
  • Her konu altında 2 li tartışma olması olmucak sanki kendi markanız paramı veriyolar

• Boş yapma. Mesajından bir bölüm:
    quote:

MSI'da godlike X570 anakartı harici hiçbirine para vermeyin çöp gerisi !

MSI Prestige X570 Creation
    MSI Meg X570 Ace
    MSI Meg X570 Unify
    MSI Mag X570 Tomahawk

Bunlar mı çöp? Bilmeyenleri kandırırsın.
  • Güç kanağı bilmiyorum ama macunları çok kaliteli.
  • Ben almam alana da neden aldın demem, psu önemli ucuza kaçmamak lazım kendini kanıtlamış bir sürü üretici var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xigmatek Hera, Andyson firması tarafından üretilmiş olup, iç mimarisi Seasonic üretimi FOCUS serisi güç kaynaklarının birebir kopyasıdır. Kendisine ait olmayan tasarımı kullanmaktan çekinmeyen bir firmaya güvenebilirim diyorsanız alabilirsiniz.
  • Xsilence 420w ve xigmatek 450w 2 psu'um yaklaşık 7 yılı geçkin bir süredir aktif olarak kullanıyorum.tabi kullanılan pc'ler ofis tarzı,oyun felan oynan pc'ler değil ama daha bir arıza ile karşılaşmadım.
    Evde kendi pc'imde kullandığım corsair 650w psu geçen aylarda durduk yere küt diye gitti.daha 2 yillikti.icindeki bir kapasitör patlamış.kapasitoru değiştirip,kullanmaya devam edebilirdim ama kıl kaptım-sogudum psu'dan.attim yedek parça dolabına

Yerinede forumdada konusu olan, övülen bir marka olan sharkoon shp-650 aldım.neyse bu psu konusunda yorum yapmiycam...

• Ben zamanında xigmatek tauro almıştım. Gayet de uzun yıllar kullanıp sattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazreti Şeytan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Reelde bilmem ama mahkemede görüşeceğimiz kesinleşti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54C

Reelde bilmem ama mahkemede görüşeceğimiz kesinleşti.

Alıntıları Göster
    ağla ağla açılırsın
  • XIGMATEK güç kaynağı alınır mı?
  • cyber bullying
  • Hazreti Şeytan kullanıcısına yanıt
    tabide yazarsın yazmazsın diye bişi yok diger adol hitler 88 hesabın uzaklaştırıldı buda uzaklastırılır bir daha gelirsin sıkıntı yok ama cyber bully cyber bully dir degiştirilemez
  • Hazreti Şeytan kullanıcısına yanıt
    dedigim gibi gelirsin ve gidersin böyle devam eder
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.