Şimdi Ara

XIGMATEK güç kaynağı alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
141
Cevap
0
Favori
8.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W FULL MODULER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-hera-full-range-80plus-gold-850w-full-moduler-guc-kaynagi.html

Bu güç kaynağını almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Ürün hakkında yabancı kaynaklardan pek yorum bulamadım

• Bende kilolu insanları görüyorum ama hiç birine patates çuvalı gibisin demiyorum. İnsanların fiziksel özellikleriyle şu yaşıma kadar bir kez bile sıkıntı yaşamadım.

Genel olarak bu tarz düşüncelere sahip olanlar kendi ezikliğini bastırmaya çalışanlar oluyor. Mesela parası yetmediği ürünü kötüleyenler gibi. Kendilerini herkesten zeki düşünürler ama cebinde 5 kuruş para yoktur, bu yüzden oldukça sinirlidir. Toplumdaki en tehlikeli grup. Parası, yeteneği, bilgisi, birikimi, özgüveni, insan ilişkisi olmadığı için başka insanların fiziksel özelliklerine saldırıp buradan beslenirler.

Çok şükür patates gibi değilim. Olsaydım gocunmazdım. İnan ki gocunmazdım çünkü karşımdakinin seviyesini anlayabiliyorum şuan. Umarım tedavi görüp bu hastalıktan kurtulursun.
    O kişi Asus ROG Strix, Evga G3, Seasonic Focus gibi serilere tehlikeli diyordu Konumuz Xigmatek HERA değildi. Kaldı ki Xigmatek HERA da kaliteli bir modeldir. Xigmatek X-Calibre modelini kullanmanıza karşın HERA kullanmışçasına yorum yapmanız trajikomik. Geçmişte Corsair VS serisi kullanıp da Corsair markasının komple kötü olduğunu iddia etmek gibi bir şey bu
    Hemen her markada çeşitli kalitelerde ürünler vardır.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Xigmatek Güç Kaynakları: Bilinçli Bir Alım İçin Kapsamlı Rehber

Xigmatek, bilgisayar bileşenleri endüstrisinde tanınan bir markadır ve güç kaynakları ile bilinmektedir. Bilgisayarın temel parçalarından biri olan güç kaynağı seçerken doğru karar vermek çok önemlidir. Bu rehberde, Xigmatek güç kaynakları hakkında kapsamlı bilgiler sağlayarak bilinçli bir alım yapmanıza yardımcı olacağız.

Xigmatek Güç Kaynaklarının Temel Özellikleri:

• Güç Derecelendirmeleri: Xigmatek güç kaynakları 500W'dan 1200W'a kadar çeşitli güç derecelendirmelerinde mevcuttur. Sisteminizin güç ihtiyaçlarına uygun bir güç kaynağı seçmeniz önemlidir.
    • Verimlilik: Xigmatek güç kaynakları, 80 Plus Bronze, Silver, Gold ve Platinum gibi çeşitli verimlilik sertifikalarına sahiptir. Yüksek verimli güç kaynakları, daha az güç kaybı sağlar, bu da daha düşük elektrik faturalarına ve daha az ısıya yol açar.
    • Modüler Tasarım: Bazı Xigmatek güç kaynakları, isteğe bağlı kabloları bağlamanıza izin veren modüler tasarımlara sahiptir. Bu özellik, kablo yönetimini kolaylaştırır ve sisteminize temiz bir görünüm kazandırır.
    • Sessiz Çalışma: Xigmatek güç kaynakları, sessiz çalışma ile bilinirler ve bu da onları gürültüsüz bir bilgisayar kurmak isteyenler için ideal kılar.

Xigmatek'in Popüler Güç Kaynağı Modelleri:

• Xigmatek X-Power 650W: Bütçe dostu bir seçenek arayanlar için 80 Plus Bronze verimliliğe sahip 650W güç kaynağı.
    • Xigmatek EN40704 X-Power 500W 80 Plus: Küçük ve orta ölçekli sistemler için mükemmel olan 80 Plus Bronze verimliliğe sahip 500W güç kaynağı.

Xigmatek Güç Kaynaklarının Avantajları:

• Uygun Fiyat: Xigmatek güç kaynakları, benzer kalitedeki diğer markalara kıyasla uygun fiyatlıdır.
    • Güvenilirlik: Xigmatek, yüksek kaliteli bileşenler kullandığı için güvenilir güç kaynaklarıyla tanınır.
    • Sessiz Çalışma: Xigmatek güç kaynakları, bilgisayarınızın sessiz çalışmasını sağlamak için tasarlanmıştır.
    • Geniş Uyum: Xigmatek güç kaynakları, farklı anakartlar ve grafik kartları ile uyumludur.

Xigmatek Güç Kaynaklarının Dezavantajları:

• Sınırlı Garanti: Xigmatek güç kaynakları genellikle 3 ila 5 yıllık bir garantiyle gelirken, bazı rakip markalar daha uzun garantiler sunar.
    • Yüksek Güç Derecelendirmeleri Pahalı Olabilir: 800W veya daha yüksek güç derecelendirmelerine sahip Xigmatek güç kaynakları daha pahalı olma eğilimindedir.

Sonuç:

Xigmatek güç kaynakları, uygun fiyatlı, güvenilir ve sessiz çalışma sunan güçlü bir seçenektir. Bütçe dostu bir seçenek veya daha yüksek güç talepleri için bir çözüm arıyorsanız, Xigmatek'in çok çeşitli güç kaynakları arasından ihtiyaçlarınıza uygun bir model bulabilirsiniz. Bilgisayarınızın sorunsuz çalışması ve uzun ömürlü olması için doğru güç kaynağını seçmek çok önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Alınmaz ürün hakkında pek bilgim yok ancak daha çok kullanılan bir model alabilrisn hocam bu paraya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tek sözcük: ALINIR

850w gücünde PSU gerekiyorsa, bu paraya bundan kalitelisini alamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehhalil

Tek sözcük: ALINIR

850w gücünde PSU gerekiyorsa, bu paraya bundan kalitelisini alamazsınız.
    hocam aynı fiyata corsair evga falanda satılıyor siz neden bu kadar kalitelisi dediniz?
  • Wauwaxtt W kullanıcısına yanıt
    Corsair'in Evga'nın hangi modeli kaç paraya satılıyor? Link verirseniz kıyaslama yaparım, daha mantıklı olanı öneririm.
  • quote:

Corsair'in Evga'nın hangi modeli kaç paraya satılıyor? Link verirseniz kıyaslama yaparım, daha mantıklı olanı öneririm.
    Kıyaslama için sormadım hocam ürün hakkında bilgilisiniz sanırım. Ben türkçe ve yabancı bilgilendirici bir kaynak bulamadım ürün hakkında
  • www.bizdehesapli.com
    FSP HYDRO G 750W AKTIF PFC 80+ GOLD POWERSUPLY
    https://www.bizdehesapli.com/fsp-hydro-g-750w-aktif-pfc-80-gold-powersuply-urun-HYDROG-750

www.bizdehesapli.com
    FSP HYDRO G 850W AKTIF PFC 80+ GOLD POWERSUPLY
    https://www.bizdehesapli.com/fsp-hydro-g-850w-aktif-pfc-80-gold-powersuply-urun-HYDROG-850

www.sinerji.gen.tr
    Corsair 750W TX-M Serisi 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı
    https://www.sinerji.gen.tr/corsair-750w-tx-m-serisi-80-gold-yari-moduler-guc-kaynagi-pmu406109

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık güç kaynağı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "hocam aynı fiyata corsair evga falanda satılıyor" iddianızı destekleyecek link atmanızı bekliyorum. Hangi modelleriymiş, bi görelim.

Aynı fiyata 850w gücünde Corsair ya da Evga marka bir PSU'nun HERA serisinden düşük kalitede olması kuvvetle muhtemeldir.
  • quote:

"hocam aynı fiyata corsair evga falanda satılıyor" iddianızı destekleyecek link atmanızı bekliyorum. Hangi modelleriymiş, bi görelim.

Aynı fiyata 850w gücünde Corsair ya da Evga marka bir PSU'nun HERA serisinden düşük kalitede olması kuvvetle muhtemeldir.
    hocam 750-800w civarı satılıyor aynı fiyatlara corsair ve evga markası. amazonda evgalar 600-700 tl civarına denk geliyor. ben sizinle tartışmak için söylemedim yada öyle olduğunu iddia etmiyorum yanlış anlamayın. HERA serisi derken madem bu kadar kaliteli neden tek bir incelemesi yok?
  • Fap hydro g kutusuz var hepsiburadada bir bak istersen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wauwaxtt W kullanıcısına yanıt
    750w deyince iş değişir. 750w seviyesinde alternatif çok. Farklı öneriler yapılabilir. İlk mesajımı dikkatle okursanız anlaşmazlık kalmaz. Dedim ki: "850w gücünde PSU gerekiyorsa, bu paraya bundan kalitelisini alamazsınız"

750w da olur derseniz, yukarıdaki arkadaşın önerdiği FSP HYDRO G modeli alınabilir.

Amazon'da 600-700 TL civarına denk geliyor dediğiniz Evga modelleri nedir? Link verin de görelim hangi modelleriymiş. Evga'nın her modeli aynı kalitede değil ki. Tıpkı Xigmatek'in her modelinin aynı kalitede olmadığı gibi... Hemen her markada çeşitli kalitede PSU serileri var. Markaya değil, modele bakmak gerekir.
    Ayrıca yurt dışından ürün getirtmek ürünün maliyetini artıracaktır. Kargo bedeli var, gümrük vergisi var... Bunları da ilave etmek gerek.

Hera'nın neden incelemesi yok sorusuna tahmini yanıt verebilirim. Marka algısı ve pazarlama stratejisi olarak Xigmatek markası biraz geri planda kalıyor, bunun için gözden kaçırılıyor ya da umursanmıyor olabilir ya da Xigmatek meşhur inceleme siteleri ile biraz daha haşır neşir olmayı beceremediği için olabilir.

• quote:

750w deyince iş değişir. 750w seviyesinde alternatif çok. Farklı öneriler yapılabilir. İlk mesajımı dikkatle okursanız anlaşmazlık kalmaz. Dedim ki: "850w gücünde PSU gerekiyorsa, bu paraya bundan kalitelisini alamazsınız"

750w da olur derseniz, yukarıdaki arkadaşın önerdiği FSP HYDRO G modeli alınabilir.

Amazon'da 600-700 TL civarına denk geliyor dediğiniz Evga modelleri nedir? Link verin de görelim hangi modelleriymiş. Evga'nın her modeli aynı kalitede değil ki. Tıpkı Xigmatek'in her modelinin aynı kalitede olmadığı gibi... Hemen her markada çeşitli kalitede PSU serileri var. Markaya değil, modele bakmak gerekir.
    Ayrıca yurt dışından ürün getirtmek ürünün maliyetini artıracaktır. Kargo bedeli var, gümrük vergisi var... Bunları da ilave etmek gerek.

Hera'nın neden incelemesi yok sorusuna tahmini yanıt verebilirim. Marka algısı ve pazarlama stratejisi olarak Xigmatek markası biraz geri planda kalıyor, bunun için gözden kaçırılıyor ya da umursanmıyor olabilir ya da Xigmatek meşhur inceleme siteleri ile biraz daha haşır neşir olmayı beceremediği için olabilir.
    Ben Hera modelini kullanıyorum tam bir F/p ürünü
    İncelemesi burada var
    ProClockers
    Xigmatek Hera Gold 850W Power Supply Review: Page 4 of 7
    https://proclockers.com/reviews/power-supplies/xigmatek-hera-gold-850w-power-supply-review/page/0/3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 20 Mart 2020; 1:35:45 >

• alttaki ürün bitince alınabilir..
    www.bizdehesapli.com
    FSP HYDRO G 850W AKTIF PFC 80+ GOLD POWERSUPLY
    https://www.bizdehesapli.com/fsp-hydro-g-850w-aktif-pfc-80-gold-powersuply-urun-HYDROG-850

xigma modeli kağıt üstünde oldukça sağlam psu..

konuya denk gelene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 20 Mart 2020; 3:52:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sething

alttaki ürün bitince alınabilir..

xigma modeli kağıt üstünde oldukça sağlam psu..

konuya denk gelene
    Hocam simdi yanlis anlamayin yukarda arkadaslar xigmatek hera icin review link vermis az göz ucuyla baktim, söyle bir cümle dikkatimi cekti: "The +12V rail under a stress test load registers a peak of 200mV peak to peak ripple." ben mi yanlis anliyorum acaba :) Su konuya bir aciklik getirebilirseniz belki konu sahibi hakkinda hayirlisi olabilir, kimbilir?

*
    Eger bu forum yöneticileri gecen silinen konuda bize en azindan bir özür niteliginde bir cevap verselerdi tamam derdim bir sans daha verirdim, bu psuyu calisir, herkesin anlayacagi sekilde anlatmaya calisirdim lakin, burasi buna demez. Bildigin konuyu sildiler

*
    yada neyse sizde bosverin ugrasmaya degmez zaten iyi bir psu önermissinizde, herkes kendi tercihini yapsin burasi serengeti her türlüsü var. Adminler bile fake hesaplarla trollük pesinde, ona buna salca oluyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kunGFu kullanıcısına yanıt
    O ripple değerleri ile ilgili kurulan cümleler benim de dikkatimi çekti Sadece 12V kanalında değil, 5V ve 3.3V kanallarında da belirtilen değerler anormal. Bence burada kesinlikle bir yanlışlık var. Ya site yönetimi yanlışlıkla değerlerin sonuna bir sıfır eklemiş ya da mV'dan kastı bizim bildiğimiz mV'un onda birine karşılık gelen bir birim
    Zaten sonuç sayfasında da PSU'yu beğendiğini tavsiye ettiğini vurgulamış.
  • Elbette alınır her markamın uygun orta ve üst seviye ürünleri mevcut buda firmanın tepe modellerinden sayılır gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41A94D448

Ben Hera modelini kullanıyorum tam bir F/p ürünü
    İncelemesi burada var
    https://proclockers.com/reviews/power-supplies/xigmatek-hera-gold-850w-power-supply-review/page/0/3

Alıntıları Göster
    F/p derken kaça aldınız?

• Alınmasına alınır ama daha ucuza FSP 850 W Hydro 80+ plus gold BULK (kutusuz) varken onu tercih ederdim...
    www.hepsiburada.com
    FSP Hydro G 850 Serisi 80Plus Gold 850W Full Modüler Power Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/fsp-hydro-g-850-serisi-80plus-gold-850w-full-moduler-power-supply-bulk-kutusuz-p-HBV0000065UMM

• Alınmasına alınır da şuan aldınız mı bilmiyorum fsp hydro g 850w tercih sebebi olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben almıştım ertesi gün iade ettim. Amazondan aynı paraya rmx750 aldım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.