Şimdi Ara

xp açılırken duruyor,güvenli moda açtığımda %1084 hataları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 04 Aralık 2009 Cuma Service Control Manager fssfltr hizmeti, aşağıdaki hata nedeniyle başlatılamayan TCP/IP İletişim Kuralları Sürücüsü hizmetine bağlıdır: Sisteme bağlı bir aygıt çalışmıyor.
    04 Aralık 2009 Cuma Service Control Manager DHCP İstemcisi hizmeti, aşağıdaki hata nedeniyle başlatılamayan Tcpip üzerinden NetBios hizmetine bağlıdır: Sisteme bağlı bir aygıt çalışmıyor.
    04 Aralık 2009 Cuma Service Control Manager DNS İstemcisi hizmeti, aşağıdaki hata nedeniyle başlatılamayan TCP/IP İletişim Kuralları Sürücüsü hizmetine bağlıdır: Sisteme bağlı bir aygıt çalışmıyor.
    04 Aralık 2009 Cuma Service Control Manager Aşağıdaki önyükleme başlatma ya da sistem başlatma sürücüsü(sürücüleri) yüklenemedi: Aavmker4 AFD aswSP aswTdi AVG Anti-Spyware Driver Fips IPSec MRxSmb N etBIOS NetBT Processor RasA cd Rdbss Tcpip WS2IFSL
    04 Aralık 2009 Cuma DCOM DCOM EventSystem hizmetini "" değişkenleriyle başlatmaya çalışırken "%1084" hatasını aldı ve sunucuyu çalıştıramadı: {1BE1F766-5536 -11D1-B726-00C04FB926AF}

gibi hatalar oluyor,aygıtları teker teker çıkartıp,çalıştırmaya çalışıyorum yine olmuyor.kasayı açıp dokunup statik elk.boşalttım yine olmadı,bios pili zayıfladığı nasıl anlaşılır. lütfen, yardım edenden rabbim razı olsun.

• Harddisk ini kontrol et...cok buyuk ihtimal harddiskinde badsector var...yedeklerini al harddiski yenile...iyi calismalar...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_manga -- 22 Aralık 2009; 11:42:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.