Şimdi Ara

Xp Açılmıyor Unixle Sisteme Girdim Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xpde pc açılıyor ancak hemen oturum kapanıyor yani giremiyor şifre ekranında kalıyor en son dün akşam bazı virüsleri temizledim smss.exe uyarı veriyordu sil dedikten sonra pc kapandı bugün açtığımdada dediğim gibi oturum açamıyorum şu an unix sistemiyle açtım pcyi kullanımı zor exe dosyalar açılmıyor .lzm biçimleri açılıyor o yüzden tarayamıyorum pcyi bundan önce xp cdsi ile repair yaptım forumda araştırdım ancak bir türlü düzeltemedim şimdi windows klasörlerini görüyorum neler yapabilirim nasıl düzeltirim yardımınızı bekliyorum.

• yardım edecek yokmu lütfen arkadaşlar
  • onarımı nasıl yaptın...

hdd ni başka bir xp sisteme takabilme imkanın varsa o sistemden smss.exe dosyasını kendi (system32klasörünün içine) hdd ne kopyala açılması lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ki-ok -- 13 Ağustos 2010; 16:22:52 >
  • quote:

onarımı nasıl yaptın...

hdd ni başka bir xp sisteme takabilme imkanın varsa o sistemden smss.exe dosyasını kendi (system32klasörünün içine) hdd ne kopyala açılması lazım..

en son 15 dk önce yine onarım denedim ama birden fazla hasarlı dosya var diyor onarmıyor şimdi unixten girdim yine aslında xpden güzel ama xpnin fonksiyonalrını desteklemiyor ve yazılımları fazla değil şu an yedekleme yapıyorum dvdye atıyorum 4-5 dvd olur büyük ihtimal sonra norton ghost ile image atacam herşeyyalan yardımın içinde teşekür ederim kardeş bu sorunun tek çözümü anlattığım gibi şu ana kladar nette kesin çözümü yok :D
  • kardeş bana da olmuştu bu ben şu şekilde hallettim ;

winPE cd ile pc yi başlattım windows açılınca c:\windows\repair klasörünün içindekilleri c:\windows\system32\ içine kopyala yapıştır yaptım bilgisayarı restart yaptım windows düzgün çalışıyor sadece programlarım çalışmıyordu programları kaldırıp tekrara kurdum makina ve işletim sistemi hala çalışıyor bi sorun çıkarmadı.umarım senin işine de yarar
  • şu an windows xp ghost ile attığım imajı kullanıyorum, slax kullanırken ise nero 4.0 unix ile dvdleri yedekledim
  • quote:

kardeş bana da olmuştu bu ben şu şekilde hallettim ;

winPE cd ile pc yi başlattım windows açılınca c:\windows\repair klasörünün içindekilleri c:\windows\system32\ içine kopyala yapıştır yaptım bilgisayarı restart yaptım windows düzgün çalışıyor sadece programlarım çalışmıyordu programları kaldırıp tekrara kurdum makina ve işletim sistemi hala çalışıyor bi sorun çıkarmadı.umarım senin işine de yarar

evt denemek lazım msjını formattan sonra gördüm :D artık bir dahaki sefere böyle yaparım eksik dosya vs. olunca teşekürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.