Arkadaşlar XP kullanıyorum ve bilgisayarım açılmıyor. Uzun zamandır sorunsuz kullanıyordum. Dün açtım ve şu oldu. Windows Logosunun geldiği ekranda aşağıda mavi noktalar soldan sağa doğru kayrlarken birden donuyor ve öylece kalıyor. Hareket yok. Safe modda açılıyor ama safe modda iken My computera tıklıyorsun hiç bişi yok uğraşıyo uğraşıyo ama nafile. Ekran kartı kalıncaya kadar tüm kartları tek tek söküp her defasında açmayı denedim. Gene olmadı. Sonra formatlamadan üzerinde XP kurmayı denedim. Kurarken "installing devices" aşamasında donup kalıyor bu durumda da. setup yarım kaldığı için artık safe modda bile açamıyorum. her açtığında setup yarım kaldı diyor cd istiyor. takıyorum XP cd'sini ama nafile. tek çare formatlamak ama donanımdan kaynaklana bi hata ise o da işe yaramaz heralde. Napsam?
bilgisayardaki modem gibi tum fazlalıkları cıkar. sadece ram ekran kartı ve cd room kalsın . belki donanimlardan biri sorun veriyor olabilir.
başka bi xp cd si denesen...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme