bilgisayarımda 98 yüklü harddiski bölüp diğer bölüme xp yüklemek istiyorum yüklüyorum da fakat xp en fazla 4. açılışta bozuluyo kapatıp açtığım zaman bilmem ne dosyası kayıp diye hatalar veriyo bidaha da neyaparsam düzelmiyo defalarca formatlamama rağmen aynı hata hep var programlardan mı diye düşünüyorum ama zaten bişey yükleme fırsatım bile olmuyo diğer yandan 98 sorunsuz çalışıyo bilgisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim
xp cd in orjinal mi. eğer kaçaksa ve herhangi sıradan bir cd ye yazılmıssa büyük ihtimal cd deki bir cizik yüzünden dosyalar eksik yükleniyor. bence başak bir cd ile dene
quote:
Orjinalden alıntı: bayakkus
xp cd in orjinal mi. eğer kaçaksa ve herhangi sıradan bir cd ye yazılmıssa büyük ihtimal cd deki bir cizik yüzünden dosyalar eksik yükleniyor. bence başak bir cd ile dene
arkadaşıma aynı olay olmuştu , windows kapatılırken anlamsız hata pencereleri verip kapanıyordu...
başka bir windows yükledik, sorun düzeldi..o nedenle bencede arkadaşın da dediği gibi çizik olayı.. başak bir cd ile dene..
sabahın 7 buçuğunda olur öyle şeyler..
Arkadaşlarımın dediği gibi cd'den olabilir.Eğer cd'yi değiştirdiğinde sorunun hallolmadıysa o zaman harddisksten şüphelenebiliriz.
ÖNCELİKLE ARKADAŞLARINDA DEDİĞİ GİBİ CDYİ DEĞİŞTİR OLMASA DA HEM 98İ HEMDE XP Yİ BAŞTAN KUR.
dostlar sorun ramlardaymış 2x128 ram vardı birini çıkarınca sorunsuz çalışıyo bilginiz olsun ilginize teşekkür ederim