WinXp Pro Sp1 kullanıyorum. Conexant Soft 56k modemim var. Nete bağlanıyorum, ardından bir mesaj geliyor 60 tan başlayarak geri sayıyor sisteminiz 60 sn sonra yeniden başlayacak diyor. Sonra pat diye res geliyor. Ne yapabilirim acaba???
blaster virusunden etkilenmiş makinan onun yamasını yüklemen lazım..
internetten fixblast olarak arat indir ve yükle yada wındows update yap gerekli güvenlik güncellemerimakinana yükelniceksin. eğer izin vermiyor dersen o zaman yapman gereken başlangıçta çalışan bütün dosyaları kaldırmak yada makinana bir güvenlik duvarı yuklemk mesela zonealarm bu tür bir program makinanada yüklüyse bu sorunları yaşamaktan büyük oranda kurtulursun. Kolay gelsin.
tşk. ederim vardı zaten bende blasterın fixi eve gidince onu yükleyeyim...
kapanmaması için çaliştira shutdown -a yaz;)ama sorunun geçici çözümü bu!
walla sp2 yada kritik güenlik güncelleştirmelerini yükle bu da mutlaka yardımcı olacaktır sana... bir de sakın antivirüs programı olmadan nette dolaşma her türlü yazılımın güncelleştirilmiş olsun bi de firewall devamlı aktif olsun kolay gelsin..
googlede worm download yaz karşına çıkan dosyalardan birini kur düzelir.ama sp1 de bunu yapmaması lazım.
KARDES YAPMAN GEREKEN SEY Conexant Soft 56k modemiN ÖZELLİKLERİNE GİR ARDINDAN GELİSMİSLERE GİR GÜVENLİK DUVARINDAKİ EN ÜSTEKİ KUTUCUYU İŞARETLE BİR DAHA BÖYLE BİR SORUNLA KARSILASMAZSIN HADİ KOLAY GELSİN
sp2 kur bende de vardı kurdum düzeldi
Aynı sorun bendede vardı arkadaşım ama o zaman böyle bilgi verici arkadaşların olduğu bir siteye üye değildim. Bilgisayarı açıyorum DSL devreye giriyor ve bilgisayar yeniden başlıyordu.Bende Format çektim. Sende çözüm bulamazsam formatla gitsin...
blaster :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme