Şimdi Ara

xp den win7 ye geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben win xp 1 gb ram 1.80 ghz kullanıyorum. win7 ye geçmek için yüklemeye başlayınca yükleme bittikten sonra başarılı yükleme olmadı yazıyo ve yine xp ye dönüyo. bu arada win7 ye ısıfrdan başlamak istiyorum aktarım falan yapmak istemiyorum. allah rızası için bi yardım edin kaç gündür uğraşıyom .

• sistem win7 yi yükleyemeyip xp ye döndüğüne göre demek ki C diskine format atmadan(diski silmeden) yükleme yapıyorsun..
    win7 cd ni takıp kuruluma başladığında harddiskindeki bölümler belirir(C ve varsa D) burada C diskini tamamen sil ve aynı partisyon üzerinde(C diski) ileri deyip windows 7 yi öyle kur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

sistem win7 yi yükleyemeyip xp ye döndüğüne göre demek ki C diskine format atmadan(diski silmeden) yükleme yapıyorsun..
    win7 cd ni takıp kuruluma başladığında harddiskindeki bölümler belirir(C ve varsa D) burada C diskini tamamen sil ve aynı partisyon üzerinde(C diski) ileri deyip windows 7 yi öyle kur..

ben torrent indirdim yani cd si bende yok. daemon tools yardımıyla cd yi açıyorum. d diskimi boşaltmıştım bide c boş değil ama d diskine olmazmı. bide win7 yükleme danışmanından çıkan sonucada bi bakarsınız.ben pek anlayamadım napmam gerektiğini.
     xp den win7 ye geçiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan12348 -- 8 Mayıs 2014; 18:08:30 >

• Arkadaşım dediğim gibi diske format atıp kurulum yapman gerekiyor öyle xp üzerine kurulu daemon tools ile dosyayı okutup var olan bir işletim sistemi üzerine yeni bir işletim sistemi yüklenmez..
    Torrenttan indirdiğin windows 7 iso dosyasını uygun bir iso yazma programı ile( nero, poweriso, ultraiso,ashampoo burning studio vs) ile boş bir dvd ye yazdır ve biosta ilk açılışı cd seçip bu cd den önyükleme yaparak sorunsuz bir şekilde kurulumunu yapabilirsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyw. allah razı olsun.

• dogukan12348 D kullanıcısına yanıt
    Dostum ramde düşük bu arada en azından 4 gb yaparsan daha verimli kullanabilirsin Windows 7'yi aklında bulunsun
  • O pcye 7 gitmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben daha önceden win7 kullanıyodum sorun yoktu. bu arada cd yerine flash bellekten yüklesem olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan12348 -- 9 Mayıs 2014; 12:25:49 >
  • arkadaşlar bi yardım edin.

• deamın tools değilde microsoftun cd ye aktarma programı var onu deneyin ama düzelirmi bilmiyorum.
    edit: Windows 7 USB/DVD Download Tool

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mfk -- 9 Mayıs 2014; 12:55:47 >
  • ilk önce c diskini sıfırlasam sonra iso dosyasını flasha yükleyip ordan win7 kurulumu yapsam olurmu.

• Simdi programla flasha yazdir sonra gir c nin adini system falan yaz res atip flashtan baslat pc kurulum ekrani helince sil system yazan yeri bicimlendir de sonra alan olusturup ileride kurulum bitince kur driver olsun bitsin

• programmı gerekiyo direk sùrüklesem olmuyomu.

• allah rızası icin bilen biri yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan12348

allah rızası icin bilen biri yokmu

Selam
    Bunu uzun uzun anlatmaya gerek olmadığını sanıyorum. Webte o kadar çok bu hususta anlatım var ki sayısı belirsiz. Sizin konumunuzda olanlar için aşağıdaki adreste adım adım anlatılmış bir sayfa mevcut. Buradan okuyarak uygulama yaparsanız, sorunsuz bir Win7 kurmuş olursunuz..
    Kolay gelsin..

Adım adım Windows 7 Kurulumu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay_KG -- 9 Mayıs 2014; 15:09:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.