merhaba arkadaşlar bilgisayarım yavaşladığı için format atmak istedim! galiba cd arızalı, yada eksik dosya vardı , format yapmak için cd den ön yukleme bölümüne geçiyordu sonra, 39 dk kaldı sol tarafta göründü öylece kaldı, sonra hata mesajı vermeye başaladı (windows büyük bir hata ile karşılaştı falan) d:1386 hata kodu 800b0100 bu şekilde hata vemeye başladı ve ilerlemedi. farklı cd denedim bu kez ön yukleme 39 dk kaldı sol tarafta görünüyor fakat öyle kalıyor !! çıldırmaya az kaldı ....yardım ederseniz sevinirim
hdd de sorun olabilir ... farklı bir sistemde hdd yi test edebilirmisiniz.. farklı kaynaklardan yüklemeyı denemişsiniz ve yine hata almışsınız ...öncelikle bıosu pili cıkarark sıfırlayabılrsenız birde oyle deneyın ...olamdı hdd yi bir masa üstü pc ye baglayıp 2. dısk olarak .. hd tune programı ile test edebilirsiniz...
ön yükleme dosyalarını silip hdd biçimlendirme yaptın mı?
bıos pilini çıkartıp taktım olmadı! bıos jumper sokup reset gıbı yerını değştirip yaptım tekrar yerine aldım olmadı :((
quote:
Orijinalden alıntı: code7
nasıl yapılır kardeşim bilemiyorum ! yardımcı olursan sevınırım
quote:
Orijinalden alıntı: ersanbattefield3
quote:
Orijinalden alıntı: code7
nasıl yapılır kardeşim bilemiyorum ! yardımcı olursan sevınırım
kurulum ekranına gelmeden harddisk secenekleri gelmesi lazım ordan hhdyi silip tekrar biçimlendirceksin..bölümü sil falan yazar