Bildirim
Xp Format Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: hypnotic55
Arkadaslar benim emektarda Xp yüklü. ona format atmak için nelerini değiştimedim.Cd sürücüsü İde kablosu vs.. en son windowsu Cd'ye iso olarak yazdırmadıgımı farkettim. tek neden bu olabilir mi formatın yarısında hata veriyordu.. cd'ye iso nun açılmış haliyle yazdırıyordum..
olurmu ya açmadan direk nerodan yazdırmalısın. -
quote:
Orijinalden alıntı: hypnotic55
Arkadaslar benim emektarda Xp yüklü. ona format atmak için nelerini değiştimedim.Cd sürücüsü İde kablosu vs.. en son windowsu Cd'ye iso olarak yazdırmadıgımı farkettim. tek neden bu olabilir mi formatın yarısında hata veriyordu.. cd'ye iso nun açılmış haliyle yazdırıyordum..
açmadan direk isoyu nerodan yazdırman gerek. -
Format atarken yarıda kalıyor demişsiniz,bootable özelliği olmayan bir cd/dvd ile ön kurulum dahi yapılamaz.Pc direk hdd ye geçer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperen02 -- 20 Ocak 2013; 0:26:57 > -
tesekkürler arkadaslar sağolun.. ön kurulum yapıyordu çogu zaman.. genellikle windows kurulurken eksik dosya vs. hatası veriyordu.. sorun'iso' olarak yazdırmamış olmam demekki.. -
garip... -
o şekilde yazdırmış olsanız arkadaşın da dediği gibi kurulum şeklinde başlamaz bence
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- universal serial bus (usb) denetleyicisi
- google fotoğraflar galeride gözüküyor
- facebook hesabına başka cihazdan giriş bildirimi
- laptop ışığı yanıp sönüyor ama açılmıyor
- windows fotoğraf görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni
- zyxel modem kurulumu
- root ne demek
- udf dosyası nasıl açılır
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- telefon neden çok ısınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X