kusur abkamyın arkdaşlar ben biraz kara cahilim yeni bir bilgisayar aldım. vista yüklü onda harddisk 3 e bölünmüş durumda fakat xp kurmak istediğimde xp 320 gb sata2 harddiski 130gb görüyor lütfen yardım edin...
vista da harddisk 3 parça birt sorun yok XP kurmak istediğimde harddiski hiç bölümleme yapılmamış halde ve eksik görüyor.
Aynı sorun bende de var biraz önce formatladım 400Gb ı ikiye böldüm fakat 180Gb görmüyor.
xp 130gb üstünü desteklemio.sp2 yüklerseniz sorun düzelcektir
xp 130gb üstünü desteklemio.sp2 yüklerseniz sorun düzelcektir
quote:
sp2 kurulu dostum yıne 130 goruyo
Baslat - calistir - regedit yazip entera basin. Suraya gidin: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Atapi\Parameters sag tarafta EnableBigLba adinda bir DWORD degeri yaratin ve 1 olarak deger verin. Bilgisayari yeniden baslatip baslat - calistir - diskmgmt.msc yaizp entera basin. Orada bicimlendirilmemis olan alani bicimlendirin.
arkadaşlar teşekkür ediyorum. arkadaşımdan tüm güncellemeleri yapılmış temel programları kurulu bir xp dvd si aldım ve hallettim. ilginize çok teşekkür ediyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme