windows update sitesine girmek istediğimde şu uyarıyı alıyorum.
"Sitemizden güncelleştirme almayla ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz. Bu web sitesi yalnızca Microsoft Windows işletim sistemleriyle çalışmak üzere tasarlanmıştır. Macintosh işletim sistemleri için tasarlanmış Microsoft ürünlerinin güncelleştirmelerini bulmak için, lütfenhttp://www.microsoft.com/mac/ adresini ziyaret edin. " facebookta yeni çıkan chat olayında da şu uyarıyı alıyorum
"You're using Internet Explorer 6 to browse Facebook right now. To use the full version of facebook chat from within a regular Facebook window, please upgrade your browser.
Internet Explorer 7'ye Yükselt Firefox'a Geçiş Yap "
bu konuda yardımcı olabilecek varsa sevinirim .şimdiden sağolun..
Senin format zamanın gelmiş:)
Bu Baslıgı Görüncü Aklıma Nil Karaibrahimgil sarkisi geldi
Arkadaşım sorununu aşağıdakileri yaparak çözebilirsin. Aynısı benim de başıma gelmişti böyle hallettim.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internet Settings \ 5.0 \ User Agent *VE* HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internet Settings \ 5.0 \ User Agent User Agent anahtarlarını sildikten sonra sorun halloluyor.
Kolay gelsin..
sağolasın microsoft update sitesine giriş sorunu dediğin yöntemle halloldu.facebookta hala sorun çıkartıyo facebook o kadr önemli değil ..çok sağol tekrardan
Kişilik sorunu Psikiyatrilik bi durum söz konusu olabilirmi:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme