Şimdi Ara

XP+MACOS LEOPARD BOOT SORUNU HFS+PARTİTİONS ERROR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM DOSTLAR MAKİMDA XP VAR PARTİTİOS MAGİC İLE DİSKİMİ 3 E BÖLDÜM LEOPARD KURACAĞIM KISMI PRİMARY YAPIP FAT32 İLE BİÇİMLENDİRDİM.NEYSE TAKTIM LEOPARD I KURULUMU YAPTIM HERSEY GÜZEL ÇALIŞIYOR.SONRADA ACRONİS BOOT SETUP PROGRAINI KURUYORUM GAYET GÜZEL BOOTLAR GÖZÜKÜYOR LEOPARD I SEÇİYORUM BOOT ET DİYORUM.DİREK KARSIMA ÇIKAN HFS+PARTİTİOMNS ERROR.SONRA MAINAMI CD DEN BOOT EDİP GERİ SAYIMI BEKLEDİĞİMDE LEOPARD AÇILIYOR. VEEEE
    ESAS BOMBA XP BOOT ETTİĞİM ANDA CD DENDE BOOT ETSEM LEOPARD AÇILMIOYOR SADECE İNSTALL YAPABİLİYORUM .HELP MEEEE
    1 HAFTAI YEDİ 20 KERE LEOPARD KURDUM SONUÇ YOOK

• gparted live cd ile boot edip leo yüklü partiisyona boot flag ekle..leo başlarken otomatikman xp yide görür..birde hangi leoyu kurmaya çalışıyosun..mesela benim sistemde sadece kalyway düzgün çalıştı..
  • dostum leopard ıın ccalısmasında sorun yok normal cdden boot oluyor ama acronis bootable setupbı yukluyorum gayrt gusrl hrm xp nın hem leo nun boot u gozukuo ama leonun boot una gırdımmı hfs+partıtıons error dıyor.sonra ntekrar cdden boot edrsem dırek acılıo
    ama bomba burda xp yı boot ettıgım anda oda olmuuyo
  • gpart ile boot u leopard a ver xp ye değil o zaman leopard da düzgün çalışır. gaprd ile açtığında boot zaten leopard da ise kaldır xp ye ver sonra tekrar leoparda ver birde öyle dene. Şuan bende vista ultimate x64 ve leopard mükemmel çalışır durumda.
  • china0 diye bir dosya var onu c:/windows içine kopyalıyorsun
    sonra boot.ini dosyası var bilgisayarımın içinde aratırsan çıkıyor onu sanırım notepad ile açıyorsun en alt satıra C:/windows/china0(dosyanın tam adı) save edip kaydediyorsun sorun çözülüyor galiba diyorum forumda arat böyle bieşey olması lazım
  • senin dedğim yontemı yaptım boot u leopard a verdim acıldı ama bu sefer xp boot edılmıyor her seferınde
    botlarımı degıstırcem????
  • açılırken windows altında macos diye yazması lazım yoksa google boot.ini dosyasının orjinalini bul oraya macos satırını ekle
    quote:

Orjinalden alıntı: alperyegen

senin dedğim yontemı yaptım boot u leopard a verdim acıldı ama bu sefer xp boot edılmıyor her seferınde
    botlarımı degıstırcem????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Boot manager Sorunu..
    13 yıl önce açıldı
    Acer Linux boot sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer hdd den boot etmiyorsa OSX i kurulum yaparken boot loader var. Amd için olan efi y di intel olanlarda değişirmi bilmiyorum. Ama anladığım kadarıyla sen bu boot loaderleri kurmamışsın. Bu sebeple dvd den boot ettiğin zaman işletim sistemi seçip boot edebiliyorsun.

tabi birde
    isson Tarih 26 Nisan 2008; 12:10:10
    gparted live cd ile boot edip leo yüklü partiisyona boot flag ekle..leo başlarken otomatikman xp yide görür..birde hangi leoyu kurmaya çalışıyosun..mesela benim sistemde sadece kalyway düzgün çalıştı..

Eğer diskin birincil partition değilse bunu ihmal etmiyorsun. Ben sırf mac için 40 gb lık eski diskimi ayırdım ve sistemi ona kurdum. Boot olayınıda sistem ilk açılırken F8 basarak anakartın boot menüsüne geliyorum oradan boot edeceğim hdd yi seçiyorum. hiçbir boot programıyla uğraşmıyorum. (biosa girmiyorum her seferinde yanlış anlaşılmasın.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.