Şimdi Ara

XP ORJİNAL CD DEN 2.PC YE KURULUM GÜNCELLEME HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Selam
    Geçenlerde bir pc ile birlikte orjinal XP pack2 cd aldım ve kurdum aynı zaman da da netten kayıt ettirdim.Daha sonra da başka bir pC ye yine bu cd den XP kurudum ama 30 gün içinde kaydettir diye uyarı geliyor netten güncellemek için girdiğimde ve cd keyi yazdığımda bu serialin copy yukleme hakkı bitmiştir yazıyor.....Ustalar ne yapmalıyım sürem azalıyor Xp im uçacak mı......ne yapmalıyım

• Arkadaşım biliyorsun microsoftun bir kuralı var her bir lisans bir bilgisayara. Sen o lisansı kaydettirdiğin anda microsoft tarafından makinene o serial tanımlanır. Bir başka bilgisayarda kullanamazsın. Yani ikinci makinan için bir lisanslı cd almak durumundasın. İllede xp istiyorsan home sürümünü değilde professionalı kur. O kayıt istemiyor. Ancak servis pack 2 li bir sürüm bulursan daha iyi olur...
  • usta cdim XP professionel service pack2 zaten
  • Bir cd ile birden çok bilgisayara lisanslı olarak yükleme yapılamaz.
    Bir başka lisans daha satın almanız gerekmektedir.
    SP2 li olup olmadığı da fark etmez...
  • Dostum dediğim gibi orjinal cd den ikinci bir kayıt olmaz. Ama piyasadan bulabileceğin bir cd ile kurulum yapabilirsin. Kayıt istememesi gerekir. Ancaaaak bu yasal bir şey değildir. Servis pack 2 meselesine gelince bu kurulu olmazsa bazı donanımlarda mesela usb 2.0 olanlarda sorun yaşarsın, yeni güncellemeleri yapamazsın, falan felan. Durum bundan ibaret...
  • quote:

Orjinalden alıntı: huysuzihtiyar

Dostum dediğim gibi orjinal cd den ikinci bir kayıt olmaz. Ama piyasadan bulabileceğin bir cd ile kurulum yapabilirsin. Kayıt istememesi gerekir. Ancaaaak bu yasal bir şey değildir. Servis pack 2 meselesine gelince bu kurulu olmazsa bazı donanımlarda mesela usb 2.0 olanlarda sorun yaşarsın, yeni güncellemeleri yapamazsın, falan felan. Durum bundan ibaret...

http://forum.donanimhaber.com/register.asp
    2) Forumlarımızda, aşağılayıcı, alaycı, başkalarını küçümseyen, adminlere veya
    kullanıcılara saygısızlık içeren, müstehcen, kaba, iftira niteliğinde, nefret
    dolu, tehdit edici, huzursuzluk çıkartmaya yönelik, başka kullanıcıların kimliğini
    açıklayıcı, kopya yazılım, warez, crac k, nocd, şifre kırma, hack ve hile kullanımıyla
    ilgili, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına, uluslararası kanun, tüzük veya anlaşmalara
    ,

ülkemiz çıkarlarına, kişilik haklarına veya genel toplum ahlak kurallarına aykırı,
    din, dil, ırk, cinsiyet ve benzeri ayrımcılıkları destekleyen konular açmak
    ve içerikler göndermek, linkler vermek ve tartışmaları amacının dışına ve diğer
    kullanıcıları rahatsız edecek boyutlara taşımak yasaktır.

Lütfen lisansız içerik ile ilgili bilgileri forumda anlatmayınız, paylaşmayınız...

• Özür dilerim CoNeWar. Daha dikkatli olurum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 16 PC kurulum sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.