Şimdi Ara

Xp Pro önyüklemeden sonra XP Cd'sini okumuyor !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar orjinal Xp Pro cdsi ile kurmaya çalıştım. Bütün kurulum bitti, product key isteme yerine geldi 25 haneli.. Ne yaptıysam key bulamadım. Denediğim hiçbiri olmadı.. Bende XP kurmaya karar verdim. Xp cdsini taktım, restart attım. Cdyi okuyup önyüklemeye geçmedi..
    Xp pro yükledikten sonra -ki tam yüklenemedi- Xp kuramaz mıyım ? Neden okumuyor, nasıl çözebilirim ?
    yada
    Xp pro ürün anahtarı nasıl temin edebilirim, pm atabilirsiniz..

Arkadaşlar yardımcı olursanız çok makbule geçecek bir el atın rica ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengoo76 -- 25 Haziran 2009; 11:59:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cengoo76

Arkadaşlar orjinal Xp Pro cdsi ile kurmaya çalıştım. Bütün kurulum bitti, product key isteme yerine geldi 25 haneli.. Ne yaptıysam key bulamadım. Denediğim hiçbiri olmadı.. Bende XP kurmaya karar verdim. Xp cdsini taktım, restart attım. Cdyi okuyup önyüklemeye geçmedi..
    Xp pro yükledikten sonra -ki tam yüklenemedi- Xp kuramaz mıyım ? Neden okumuyor, nasıl çözebilirim ?
    yada
    Xp pro ürün anahtarı nasıl temin edebilirim, pm atabilirsiniz..

Arkadaşlar yardımcı olursanız çok makbule geçecek bir el atın rica ediyorum..

daha sonra kurmaya çalıştığın xp cdsi bootable özellikte olmayabilir. ya da muhtemelen bozuktur. Başka bir cd ile denemeni tavsiye ederim.

xp pro yükledikten sonra xp kuramazmıyım diye bir soru sormuşsun- bootable bir xp (Tahminime göre kastettiğin şey home sürümü) cdsi ile kurulum yapabilirsin. Herhangi bir sorun çıkmaz. Sadece kuruluma başlamadan önce sana bir weindows bulunduğunu, ve ne yapmak istediğini soracaktır. Orada yeni kurulum deyip devam ederek kurulum yapabilirsin.

• Cd başka pcde çalışıyor denedim.. Benim pc'ye takınca kuruluma geçmiyor..
  • olabilir, her cd-dvd sürücüsü her cdyi aynı şekilde okuyacak diye bir kaide yok. XP pro kurulumu yaptığınız cd boot oluyorda bu olmuyorsa kabahat cddedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.