Şimdi Ara

XP sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar DOtA ya başlamıştım 1.5 ay önce ancak bazı sebeplerden dolayı pc den silmiştim 1 seviyelik hesabı. 1000 xp de lvl atlanıyor biliyorsunuz. fakat bana çok az xp geliyor (30-40) afk falan olmadım hiçbir maçta bu normal mi yoksa yanlış bir şey mi yapıyorum (oyuna başladığımda öğrenmek için botlarla alıştırmalar yapmıştım viper nasıl lion nasıl fln fln öğrenmek için.)

• tam hatırlamıyorum ama International turnuvası varken Compendium satın alanlara(veya satın alanların olduğu maçta bulunursan) daha fazla xp geliyordu, ondan olabilir.
  • Gelen xp normal daha iyi bir oyun çıkarırsan 10 xp gibi bir artış olabiliyor her oyun değişiyor ama o civarlarda xp veriyor hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSJMurty -- 19 Kasım 2013; 22:17:56 >
  • Hmm normal birsey yani su ana kadar en iyi skorum 11-0-1 viper ile buginde lion la 10-8-10 tarzi birsey yaptim bakiyorum insanlar 30 lvl falan bunlar nasil oluyor bir acayiplik mi var acaba falan diyordum. LoL den geldigimden dolayi 5-6 macta 3-4 lvl olunabiliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Claverius

Hmm normal birsey yani su ana kadar en iyi skorum 11-0-1 viper ile buginde lion la 10-8-10 tarzi birsey yaptim bakiyorum insanlar 30 lvl falan bunlar nasil oluyor bir acayiplik mi var acaba falan diyordum. LoL den geldigimden dolayi 5-6 macta 3-4 lvl olunabiliyordu.

Oyun seni level sistemine göre eşleştirmiyor, oynayış seviyene göre eşleştiriyor.
  • Hmm o zaman dota da guzel bir matchmaking sistemi var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    raid'li sistemde format sorunu!
    17 yıl önce açıldı
    xp sp2 windosw update problemi
    20 yıl önce açıldı
    Windows 10 Kasma Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.