arkadaslar bilg. kardesimle birlikte kullandigim icin 80gb lik harddiskimi 4 e boldum.2 bolum benim 2 bolum onun. c:xp,fat32 d:yedek1,fat32 e:me,fat32 f:yedek2,fat32
ama bir turlu me ve xp yi duzgun kuramadim.ikisinden bir mutlaka bozuluyor. ilk once me yi kurup sonra xp yi kurarsam me bozuluyor eger xp yi kurup sonra me yi kurarsam bu seferde xp bozuluyor!
bir turlu ikisini kurup kullanamadim.
Yok mu bunun bir caresi?
ilk önce me yi kur sonra XP yi kur. me yi yükledikten sonra boot.ini dosyasına gir orda windows me gibi bişey yazan satırı bi kağıda yaz.
sonra XP yi yükle .yüklerken fat32 yi seç NTFS e dönüştürme. XP yi yükledikten sonra boot.ini dosyasına bak.
eğer orda senin kağıda yazdığın satır bulunmuyorsa onu oraya ekle tamamdır.
bozuluyor demekten kastın nedir bi de onu açıklarsan iyi olur. ben açılıştaki menüde gözükmemesi sorunu varsa onu halletmen için söyledim
sanirim xp kurulurken .cab dosyalarini me nin oldugu dizine aciyor kurulum bittikten sonrada temizliyor.temizlerken butun system32 dosyasinin icindekileri siliyor.boot menusunden me yi sectigim zaman system32\hal.dll bulunamadi diyor bir bakiyorum me nin system32 klasorune bombos.
xp veya me nin kurulum dizinini degistirmeme ragmen sorun duzelmedi..
me yi kesinlikle cye kur
me yi kesinlikle cye kur
1- me yi hic kurma 2- me yi asla kurma 3-win98se kur C:\ ye 4-XP kur E:\ ye