Şimdi Ara

XP yükleme sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bende 2 tane orjinal xp cd si var önceki bilgisayarlarımdan kalma.Şu an ki dizüstü bilgisayarımın işletim sistemi linux ben xp yükleme istiyorum fakat bu elimdeki orjinal xp cd lerini yükleyemiyorum. Biri vestel masaüstü bilgisayarımın xp siydi başka bir bilgisayarda kullanılamaz diyor, biride önceki dizüstü bilg dell in içindeki cd ye attığım xp bunuda yükleyemiyorum. Bunlardan birini özellikle dell dekini şu an ki msi dizüstüme nasıl yükleyebilirim acaba korsan yüklemek istemiyorum.

• Eğer her 2 Orjinal XP cdsini önceden bir makineye kurduysan onalr genelde özel olarak almadığın sürece tek kullancılı oluyor.İlk kurduğun pcden de başka bir pcye kurmayı denediğinde de ne Serial KEyi kabul eder nede kurar...Ama donanımsal herhangi bir hata vermiyosa tabii.....hany hardiskte sorun olabilir.RAMde de sorun olabilir..vsvs....Özellikle harddikte sorun çıkartabilir...Bunu Bİos'tan mod ayarından değiştirebilirsin...:) Mod ayarı da ACHI,IDE,SATA gibisinden ama öncelikle önceden bir makineye kurmadığına dikkat et yüklemeye çalıştığın XP cdsini....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.