Bildirim
!!!! Xpand Rally Xtreme.... bu sorunu nasıl çözerim!!!!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
up! -
aynı problem bende de vardı,ama bi türlü çözemedim.ana xpand rally konusuna da yazmıştım ama malesef -
oyunun registryleri silinmiş oyunu yeniden yükle özellikle ana yereldiskin hangisiyse (mesela c:\) oraya yükle -
bo oyunun nocdnodvd crack dosyasını bulamıorum bilen varsa bana özelden pm atassa cokmakbule geçer -
Bendede böyle bir sorun olmuştu oyunu yeniden yüklemek sorunu çözmüyor. sırf oyun için windows'u yeniden yükledim çalıştı. -
quote:
Orjinalden alıntı: murtix7
oyunun registryleri silinmiş oyunu yeniden yükle özellikle ana yereldiskin hangisiyse (mesela c:\) oraya yükle
oyunu bir kaç kez silip yeniden yükledim olmadı dediğin gibi registry silinmiş veya yapılmamış tahmin ediyordum bende,, fakat oyunu kurarken hiç sormuyo veya bi sayfaya felan yönlendirmiyo sadece oyunu kuruyo o kadar... -
quote:
Orjinalden alıntı: wildlove
aynı problem bende de vardı,ama bi türlü çözemedim.ana xpand rally konusuna da yazmıştım ama malesef
evet konuyu okudum ama bende cevap bulamadım.. mesaj yazdım ama cevap veren olmayınca yeni konu açtım... -
quote:
Orjinalden alıntı: Tolga933
Bendede böyle bir sorun olmuştu oyunu yeniden yüklemek sorunu çözmüyor. sırf oyun için windows'u yeniden yükledim çalıştı.
yaa başka çözümünü bilen yokmu??? sırf bi oyun için format cazip gelmiyo.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X